Peregri
Primećen član
- Poruka
- 593
Primer Ovce koja obozava!obožavaju da drže kontakt očima.
Mozda uticu i neki drugi delovi karte mada...
Cesto se smejem. Ljudima to jako prija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primer Ovce koja obozava!obožavaju da drže kontakt očima.
obožavaju da drže kontakt očima i prenesu istinski nesebičan osmeh.
Овнице су дивне ако имају и неки земљани елемент у наталу, иначе умеју да буду напорне.
Pozitivnu energiju žene Ovna je najlakše prepoznati zato što obožavaju da drže kontakt očima i prenesu istinski nesebičan osmeh.
Mars na samom Ascedentu Bika (Glas). Venera 21 Stepen Ovna (12 kuća), donosi probleme u ljubavi ali i bogataše.

Moje iskustvo je prilicno cudno. Stvar koja mi je oduvek smetala je to sto sta god vi rekli ili predlozili, one ce uvek uraditi po svome. Imaju taj neki svet od kojeg ne odstupaju, tako da je kompromis nemoguc. Sa druge strane, te njihove vrednosti su toliko ukorenjene i tvrdoglave, da znate barem na cemu ste, ne mozete se previse iznenaditi.

Pa ja kao Strelac ne mogu da ne volim Ovnove
,mLOogo mi se svidjala 
Tako ljudi imaju ubedjenje i za Ovnove. Da su nabijeni kao veprovi. Ja sam, recimo, kao gepard. Tako se osecam i ponasam. I izgledam. Misicava, zategnuta. I volim da trcim do imbecilnosti. Mada mozda to malo zavisi i od podznaka. Meni je podznak Škorpija. Malo znam ljudi sa ovom kombinacijom, ali za sebe znam da: me ljudi smatraju cudnom imraaaacnom, perverzija mi je drugo ime (sto mom decku, Jarcu, je apsolutna novina u zivotu), ljudi obozavaju moj crni humor, Vodolija i dva Lava su mi najbolji prijatelji, Ribe vole da se druze sa mnom, Jarcevima (koji se lepe za mene, i ja za njih iz ne znam kog razloga) i muskim Ovnovima (koji me odbijaju) sam nevidjeno seksi, povrsnost je jedina osobina koja me kod ljudi izludjuje i imam obicaj da ne trpim i ne cekam bas nikoga.
Ako znate jos neku sa Škorpijom u podznaku, ili ste same te.. bacite neki koment Kakvi nabijene... xD ima raznih Ovnica. Kao sto ima i raznih Vaga. Mislila sam da su sve Vage lepe i vitke. Bar su sve koje poznajem takve. Dok me jedna nije razocarala. Devojka je nabijena, sa bivoljom glavom. Nekako odvratna. A ni ne ponasa se kao Vagica.. bas ne zasluzuje taj znak.. A ja bas volim VageTako ljudi imaju ubedjenje i za Ovnove. Da su nabijeni kao veprovi. Ja sam, recimo, kao gepard. Tako se osecam i ponasam. I izgledam. Misicava, zategnuta. I volim da trcim do imbecilnosti. Mada mozda to malo zavisi i od podznaka. Meni je podznak Škorpija. Malo znam ljudi sa ovom kombinacijom, ali za sebe znam da: me ljudi smatraju cudnom imraaaacnom, perverzija mi je drugo ime (sto mom decku, Jarcu, je apsolutna novina u zivotu), ljudi obozavaju moj crni humor, Vodolija i dva Lava su mi najbolji prijatelji, Ribe vole da se druze sa mnom, Jarcevima (koji se lepe za mene, i ja za njih iz ne znam kog razloga) i muskim Ovnovima (koji me odbijaju) sam nevidjeno seksi, povrsnost je jedina osobina koja me kod ljudi izludjuje i imam obicaj da ne trpim i ne cekam bas nikoga.
Ovo je iz ugla jedne Ovnice o OvniciAko znate jos neku sa Škorpijom u podznaku, ili ste same te.. bacite neki koment
![]()
Znam ja -čak dve Ovnovice -Škorpije su mi drugarice
Jedna mi je život spasila
Druga scene pravila,al se našla kad treba
Šta da kažem -dupli Mars,volim Mars,ljuto, moćno, mahnito,sposobno,kreativno
Veliki borci
Sexy

Upravo tako. Stalno ljuto u potrazi za pravdom i, ponekad, kavgom Ja sam upoznao iskljucivo dva tipa.
Niske, manjeg lica, mali nosic, obicno povijen nagore, borbene, dinamicne, ljutitog pogleda, naprasnog smeha, malih grudi, dobrodusnog karaktera, izuzetno poslovnog i odgovornog tipa. Zeli karijeru i porodicu, a najvise dobru zaradu.
Visoke, duzeg i spustenog nosa, ogromnog keza, primetan je podbradak dok pricaju, vecito imaju nesto na umu dok se osmehuju, lako se fasciniraju stvarima, ljudima, situacijama. Vole da zadirkuju ljude, ali to ne rade na ocigledan nacin (poput lava).
Kod oba tipa izrazeno celo, cesto naborano vrlo brzo. Ukoliko im nesto nije jasno redovno se mrste i ugase na par sekundi blago odmahujuci glavom unazad propracenu sa nekoliko treptaja. Iako su u stanju da sve ucine za svoju decu, nisu brizan model majke. Zele da njihova deca budu fizicki i duhovno aktivna. Zele da im deca budu vitka. Ukoliko zena u znaku Ovna pronadje ples, ostvaruje se kao znak i pronalazi balans u zivotu. Tada se neminovno ostvaruje sedma kuca kod Ovna i dolazi do poroda.
Svaki Ovan mora da oseca da se za nesto bori. Ako se ne bori, gubi interesovanje.
).Ja sam upoznao iskljucivo dva tipa.
Niske, manjeg lica, mali nosic, obicno povijen nagore, borbene, dinamicne, ljutitog pogleda, naprasnog smeha, malih grudi, dobrodusnog karaktera, izuzetno poslovnog i odgovornog tipa. Zeli karijeru i porodicu, a najvise dobru zaradu.
Visoke, duzeg i spustenog nosa, ogromnog keza, primetan je podbradak dok pricaju, vecito imaju nesto na umu dok se osmehuju, lako se fasciniraju stvarima, ljudima, situacijama. Vole da zadirkuju ljude, ali to ne rade na ocigledan nacin (poput lava).
Kod oba tipa izrazeno celo, cesto naborano vrlo brzo. Ukoliko im nesto nije jasno redovno se mrste i ugase na par sekundi blago odmahujuci glavom unazad propracenu sa nekoliko treptaja. Iako su u stanju da sve ucine za svoju decu, nisu brizan model majke. Zele da njihova deca budu fizicki i duhovno aktivna. Zele da im deca budu vitka. Ukoliko zena u znaku Ovna pronadje ples, ostvaruje se kao znak i pronalazi balans u zivotu. Tada se neminovno ostvaruje sedma kuca kod Ovna i dolazi do poroda.
Svaki Ovan mora da oseca da se za nesto bori. Ako se ne bori, gubi interesovanje.
Jednu od osobina koje posedujete volim više od svega - čovek sa vama uvek zna na čemu je- meni to puno znači - užasno me nervira kad neko jedno misli, drugo govori a treće radiZa mrstenje tacnokao i za osmehivanje
![]()
Jednu od osobina koje posedujete volim više od svega - čovek sa vama uvek zna na čemu je- meni to puno znači - užasno me nervira kad neko jedno misli, drugo govori a treće radi
E to kod vas nema - ako Ovan voli - skinuće zvezde, ako ne voli - umlatiće, ako treba da pomogne pomoći će, u svemu što radi daje sebe potpuno, i zato i postiže dobre rezultate
![]()