Najvisi Clan Foruma:
Evo, gledajuci ove vase postove, zakljucih da kad god neko napise da je neki znak "super", neko drugi ga poklopi da "pojma nema" (karikiram, ali poentu ste shvatili ;-))... Pa zar vam se ne cini da to gledanje u krstenicu nema za rezultat ama bas nista drugo do teskih predrasuda kad upoznate nekog novog?...
Imali ste lose iskustvo sa lavovima = kad sledeci put upoznam nekog bezim na kilometar?... Upoznala sam super decka skorpiju = sve su skorpije OK?...
Nijedan, ama bas nijedan znak niste generalizovali (a da nema nekog ko se nije slozio)... Zar to nije, da prostite, mlacenje prazne slame?...
(Evo, na brzinu "protrcah" kroz svoje drustvo, i videh da isti horoskopski znak ne znaci i isti karakter, cak u nekim slucajevima naprotiv...)
Molim da pre odgovora duboko udahnete, jer sam odavno shvatio da su ljudi koji veruju u horoskop ostrasceniji od Radovih navijaca kad im se dirne u njihovo... :-) Prvo biju, pa pitaju... ;-)
Udahnula sam.. Mada nije bilo potrebe za tim..
Verujem da ne shvatash, ali meni je, na primer, jako bitno
kakva iskustva koji znak ima sa nama Devicama, i ne samo to,
vetj kako se slazhu Ribe i Ovnovi, Lavovi i Jarchevi.. Ne bitno!
Smatram da je astrologija nastala dugim posmatranjem.. Da su iz
toga proizishli mnogi empirijski zakoni.. tipa - vidi, svi koji se rode pochetkom Avgusta su vodje, vidi ovi shto se rode pochetkom Septembra su chistunci..
Nas samo interesuju sada medjuljudsko tolerisanje,
prihvatanje i neprihvatanje.. Da li tu mozhe da se izvuche neko pravilo.
Ja ne mrzim Lavove, ali sam primetila, da bez obzira shto mi je podznak na 14.
stepenu Lava, ja sa Lavicama ne mogu, a ni one sa mnom.
Primetila sam da Vaga uvek u drushtvu ima
VodolijE kojima se divi
ili gotovo i da nema drugove.
Takodje, Bikovi - najpozhrtvovaniji prijatelji. Ljudi sa podznakom
Device -najinteligentniji. Itd.
Nadam se da sam ti pojasnila malo ideju nasheg generalizovanja.