ZENE LAVICE?

Црна магија се у Исламу зове - Сихир. Веома моћна и захебана ствар. тј. сила. Зато су исламски посвећеници - хоџе веома искусни у скидању црне магије, зато што се велика пажња даје магији у исламском и иначе, арапском свету.

Crne labradore smatraju Šejtanima. :lol: Kuče koje te voli ti je u stvari najveći neprijatelj na svetu koji isisava životnu energiju iz kućeeeee, aaaaaaaaaaaa. :lol:

Neka je svima alahova palačinka u pomoći.

Него, палим, осећам да се приближавају, а не бих волео да се овако добра дискусија/тематика упропасти.

Радујем се наредним дискусијама које ће истовремено бити и хумористичне, испуњене позитивном енергијом, и поучне.

Све најбоље. :kpozdrav:

С правом их сматрају Шејтанима. Подмукли и опасни су то керови.
Ја сам могао да прођем без икаквог проблема поред керова калибра Кангала, кавкаског овчара, Шар планинца, Ротвајлера, Добермана и да уопште не осетим опасност и непријатељство,
међутим кад се суочим са црном верзијом лабрадора, богами, није пријатно, осећам се издрндано, исцрпљено, уморно, укопам се у место. Лабрадор има те, те, те сабласне очи

article-2325538-19CF3AD1000005DC-328_634x797.jpg

и специфичан лавеж. Остали керови имају тај класични и стандарни: Ав-Ав лавеж, међутим овај има неки Оувоувоуовов, дубок и хипнотизирајућ лавеж ко из бурета.
Није џабе Путин као ''кућног љубимца'' имао црног лабрадора.

Цигани нпр. од животиња имају посебан пик на коње. Сматрају да су коњи рањиви и подложни утицајима злих духова. У разговору са једним циганским магом који је истеравао Ђинија из коња
је рекао да коњ једино може да се уплаши када види змију. Да демонстрира паничан страх када угледа змију, зато што он види змију каква јесте, види је у правој величини, да она није створење
које се вуче по земљи, него да је то огромна креатура висока четири до пет метара, која магијски делује на људе, да блокира (боље речено - замагљује) људско чуло вида, како би их онеспособила да је виде у правом обличју и да само надарени људи виде змију у својој правој форми.

Joj dobermani :rumenko:

- - - - - - - - - -

Joj zmije :rumenko:

- - - - - - - - - -

Imam jednu :heart:

- - - - - - - - - -

Ziveo Saturn,najjaci od svih ! Hehe

Meni je podznak lafče. :D
Bežim u Lavove, jer među Škorpijama ovde ima nekih baksuznih beštija. Iš, iš, daleko im lepa kuća. :mrgreen:
Vatreni sam tip pa ne volim male stvari i "male" ljude.

Back