Pa, jeste, ona jeste perfekcionista. I skromna, nekako obzirna (koliko sam ranije gledala emisije o njoj, pa šta kažu saradnici, sve što su opisali o njenom ponašanju je totalno Devica, tada sam bila onako dosta iznenađena, ali nisam tada znala ništa posebno o astrologiji, samo da mi je čudno da se Lav tako ponaša)...
- - - - - - - - - -
Onako kako ja razmišljam...
Lav nije konzervacijski znak. Niti vodi računa o sebi... On se ne čuva... Ne štedi se... On se daje maksimalno, srčano...
Lav se ne doteruje da bi se nekome svideo. On voli da ga vole samo zato što se uopšte i pojavio. Onako naivno kao dete. Potpuno nesvesno svojih obaveza prema nekome. On ne misli da ičim treba to da zasluži, nego prosto zato što je on sjajan, i koliko on voli sebe, toliko misli i da drugi treba da ga vole.
Ne da se uredi, da se nekome na bilo koji način umili... Ne, već onakav kakav je.
Nije konzervacijski, jer otvoreno pruža svoju energiju, bez straha da će mu se nešto destiti. Kao dete, nesvestan opasnosti, misli da je veći od života. Srlja otvorenog srca u propast i to radi uz pesmu, i niko mu ne može objasniti da treba da se čuva.
Previše se troši... I uglavnom srčano... I umire najčešće od srca...