StoRmyGirl
Domaćin
- Poruka
- 4.176
A znachi ti si Miki ovaj chika u crnom? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li jarac da ukroti lavicu ?
e jeste ja sa jednom devicom nisam pricala preko pola godine,tj kad se posvadjamo ne moze to da se dovede do kraja jer su doticna ucuti i pravi luda.Da ,interesantno je to za device...
Uvek su mi dobre ''drugarice'' bile device,bilo u znaku ili podznaku.Na kraju se nash odnos u glavnom zavrshio ne razgovaranjem.Posle par god druzenja ,samo jedan dan prodje iu digne nos....i to je to....
Bolje je posvadjash se sa nekim,pa bar znash zashto si to uradio,a one ne.....Samo se jedan dan ucute...i to je to....Vishe nikad ni ne progovore sa tobom.Zashto?! NE znam!
I onda ja redoznali lav ,lupam glavom! Da nije tako verovatno bi me bolelo du*e.
Za mushkarce,ne znam nisam imala takvih iskustava.U stvari generalno slabo poznajem mushke device.
ne znam moguce.@ Banshee
Moram da se nadovezhem, to shto si spomenula za slaganje sa Ovnovima
je tipichno za Lavove. Meni je bilo jako chudno kad sam prvi put chula da ta
dva znaka retko uspevaju da nadju zajednichki jezik.
Kazhu da je u pitanju velika konkurencija izmedju ta dva znaka i da je uglavnom
problem u Ovnovima koji ne mogu da prihvate chinjenicu da sa njihovim znakom
samo pochinje zodijak, ali da nisu "kraljevi" istog.![]()
ne :|Moze li jarac da ukroti lavicu ?
ne znam moguce.
mene u principu nervira sto stalno nesto namecu i insistiraju da su upravu a kad krenu da tupe velicajuci sebe smore za medaljunisu cak ni za svadju pogodni jer su dosadni :|
e jeste ja sa jednom devicom nisam pricala preko pola godine,tj kad se posvadjamo ne moze to da se dovede do kraja jer su doticna ucuti i pravi luda.
mene to jako nervira,ja volim da se nabedjujem i svadjam i isteram nesporazum do kraja
ne znam moguce.
mene u principu nervira sto stalno nesto namecu i insistiraju da su upravu a kad krenu da tupe velicajuci sebe smore za medaljunisu cak ni za svadju pogodni jer su dosadni :|
A znachi ti si Miki ovaj chika u crnom?
![]()
Moze li jarac da ukroti lavicu ?
...dok me je chvrsto drzhao za kosu....pochela sam da se prepushtam.....
...ja sam i zhelela da bude tako...ali,....malo je popustio stisak.....stvari su se otrgle kontroli i........opet je sve upropastio...
...znachi: nema oklevanja, mora da se vidi koliko me zhelish, obozhavash, prosto, morash da me imash....
...p.s. on verovetno i ne zna, ali taj trenutak je bio najblizhe savrshenstvu od svega shto se desilo pre, i posle njega...i nema pojma da bi kod mene uvek dobio drugu shansu....
epilog: da, da, jarac mozhe da ukroti lavicu, ali ne sme zaboraviti da jo On mushko...![]()
Silna si Luna la Strada![]()
Hm.. ja sam Devica/Lav i josh uvek sam u zategnutim odnosima
sa meni nekada najdrazhom drugaricom, Lavicom.
Nadurila sam se nakon shto sam joj 1000 puta objasnila zashto
i kako me je povredila vishe puta pred svima.
Neobjashnjiva ljubomora i scene koje je pravila u drushtvu..
A druga Lavica sa kojom sam se druzhila - Lav/Bik, bile smo ok.
Nismo non - stop visile na telefonu, niti smo se redovno vidjale, ali
smo imale neki nash tempo, po mom mishljenju - savrshen!
Kako je zavrshila faks i to je puklo! Da.. bila mi je poslala poruku
za rodjendan. :?
Mozhda jednostavno nemamo link, mi Device i vi Lavice, ma koliko ja
vama bila blizha svojim podznakom, ne razumem! :?
tacno,kod mene jedino direktno pali jer kad me neko zavlaci i okolisa nista meni nije jasnoVIRGINIJA:Kod nas se to mora direktno:''A sad slushaj,nervirsh me zbog......toga i toga....i nemoj da radish ...to i to.....jer me zivcirash''.
ni ja je ne vidim,ne radi link ni kad ga samog kopiras,tj nista ne otvara :?
stavi neki drugi.
tacno,kod mene jedino direktno pali jer kad me neko zavlaci i okolisa nista meni nije jasno
u bilo kojoj varijanti,najbolje je jasno i glasno reci,i ako hoces nesto da kazes da ti smeta,udari na sujetu,to bar kod mene uvek ali uvek upali![]()