ZENE LAVICE?

Jurim da navatam Strmy - treba mi usluga.. Znas li koji je znak Al Pacino, posto svasta znas, daj mi reci, bas me zivo interesuje...Izvinjenje dragim Lavovima, kraljevima i carevima... morala sam da upadnem..

Jurim da navatam Strmy - treba mi usluga.. Znas li koji je znak Al Pacino, posto svasta znas, daj mi reci, bas me zivo interesuje...Izvinjenje dragim Lavovima, kraljevima i carevima... morala sam da upadnem..

oproshteno ti je...:D

valentinekiss.gif

Njemu stoji brak sa nekom crnkom, zato.
Obzirom da mu je vrh 7. kutje u znaku Shkorpije.. na to sam
mislila. Crnka, rodjena u vatrenom znaku, u loshem odnosu
sa simbolikom Meseca.. :?

Ma nashla ja Vodoliju/Skorpiju ali mi niko nije zabranio da prisvajam tako nekog, pa poshto sam BIK, ja to nosi mkuci sto mi se svidi.. Jesam crna, crnje nije bilo, nema ni takve farbe za kosu jos, nego dugo ga merkam, malo je propao, no, poklonu se u zube ne gleda...

Jeste, odnosilo se na tebe! Uh..

Sad cu da te udavim....ali shta cu....:D

Mene zbunjuje to shto si mi rekla pre nedelju dana,da nemam izglede za neku ljubav u skorijoj buducnosti,...a sada izgleda kao da imam.

I da su mi teshke shanse da se zaljubim pre proleca...

Pa sam malo zbog toga.... :confused:

Znam,dosadna sam.

Ali shta cu kad sam radoznala....

Sad cu da te udavim....ali shta cu....:D

Mene zbunjuje to shto si mi rekla pre nedelju dana,da nemam izglede za neku ljubav u skorijoj buducnosti,...a sada izgleda kao da imam.

I da su mi teshke shanse da se zaljubim pre proleca...

Pa sam malo zbog toga.... :confused:

Znam,dosadna sam.

Ali shta cu kad sam radoznala....

Zato sam ti i napisala da si ti ta koja donosi odluku, jer vasha sinastrija
je predivna, samo ti, poshto nisi u nekom najsretjnijem periodu, bi trebalo da..
ma - sve zavisi od tebe! On je
connie_hooked.gif
prilichno!

Back