Zene lasice

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
Zenka lasice ce uginuti ako ne nadje muzjaka .... koja je slicnost tog fenomena sa zenama koje ostaju u bracnim odnosima posto-poto ?

Da li je moguce da pojedine zene boluju od slicnog sindroma gdje egzistencija bez muskarca ne dolazi u obzir?

Poznajte li zene lasice ? :D

iako su alave lasica brze ugiba no detlitj :mrgreen:

p02l6hhk.jpg

Zenka lasice ce uginuti ako ne nadje muzjaka .... koja je slicnost tog fenomena sa zenama koje ostaju u bracnim odnosima posto-poto ?

Da li je moguce da pojedine zene boluju od slicnog sindroma gdje egzistencija bez muskarca ne dolazi u obzir?

Pa to su ti ribe koje nisu navikle da budu same ima takvih primerka al su redji...

- - - - - - - - - -

zene celog svog zivota vape za idealnim partnerom - to je dobro poznata istina...
zene celog svog zivota znaju da ga nece nikada naci - to je ultimativna istina.

Idi kvari srecu nekom drugom:tiganj::lol:

Pa to su ti ribe koje nisu navikle da budu same ima takvih primerka al su redji...

- - - - - - - - - -

Za moj pojam, nenormalan je svako ko je od kad je kušao veze i vezice samo izlazio iz jedne i ulazio u drugu, najčešće već prethodno pripremio teren. Bežeći od sebe, a tražeći se u drugima.
I to uopšte nije vezano za polnu odrednicu....

sho? stideti se istine je samo pokazivanje slabosti i podvojenosti i sto nam krade ono najbolje sto posedujemo... kad postanes svesna da si slaba i da trokiras u nadanjima, mastanjima, fantaziji ili sreci koju nestrpljivo cekas da zakuca na vrata, mozda ces zaista cuti kucanje malog patuljka na vratima koji ne kuca prstima :hahaha:

nije moguce

reprodukcija mnogih mustelida ne funkcionira tako kako ti mislis

https://en.wikipedia.org/wiki/Embryonic_diapause

i uglavnom ne zive u parovima
vec se teritorije muzjaka ukrstaju s teritorijama zenki

to o cemu ti pricas je uvjetovano cinjenicom da su to sitni predatori koji zive relativno kratko
zbog toga imaju kratku gestaciju i brojna legla
ljudi zive znatno duze, imaju manje mladunaca koji imaju dugacko djetinjstvo (u nasim krajevima do 40tak godina :lol: )
tako da mi zajednice primarno pravimo zbog kompleksnog odgoja mladunaca, a ne zbog parenja

molim, i drugi put

nije moguce

reprodukcija mnogih mustelida ne funkcionira tako kako ti mislis

https://en.wikipedia.org/wiki/Embryonic_diapause

i uglavnom ne zive u parovima
vec se teritorije muzjaka ukrstaju s teritorijama zenki

to o cemu ti pricas je uvjetovano cinjenicom da su to sitni predatori koji zive relativno kratko
zbog toga imaju kratku gestaciju i brojna legla
ljudi zive znatno duze, imaju manje mladunaca koji imaju dugacko djetinjstvo (u nasim krajevima do 40tak godina :lol: )
tako da mi zajednice primarno pravimo zbog kompleksnog odgoja mladunaca, a ne zbog parenja

molim, i drugi put

Podatak sam izvukao iz zanimljivosti, gdje kaze, ako zenka lasiice tokom tjeranja ne nadje muzjaka, umire ...

Temu sam malo preformulisao gdje sam ovo tjeranje izostavio ... da bi imala zeljeni smisao

Podatak sam izvukao iz zanimljivosti, gdje kaze, ako zenka lasiice tokom tjeranja ne nadje muzjaka, umire ...

Temu sam malo preformulisao gdje sam ovo tjeranje izostavio ... da bi imala zeljeni smisao

pa pogresne si izvore koristio sta da ti kazem
zenka tvora moze uginuti od specificnog oblika anemije ako se dugo ne upari
al cilj je reprodukcija, a ne bracna zajebnica s muzjakom tvora
barem u divljini

ljudi prave bracne zajednice iz prakticnih razloga
kad sve to ogolimo ne ostaje bas puno romantike
a ni tjeranja

pa pogresne si izvore koristio sta da ti kazem
zenka tvora moze uginuti od specificnog oblika anemije ako se dugo ne upari
al cilj je reprodukcija, a ne bracna zajebnica s muzjakom tvora
barem u divljini

ljudi prave bracne zajednice iz prakticnih razloga
kad sve to ogolimo ne ostaje bas puno romantike
a ni tjeranja

Stvarno ... jbt ja sam mislio da je nedostatak sentiša i ljubavne poezije zapravo uzrok te smrti u kojoj srce bukvalno pukne :lol:

Jbg druze, masis poentu ... sta da ti kazem :D

Back