Zene koliko ocekujete

Ne znam konkretno za KG ali sumnjam da je tacno , podaci koje sam pregledao pokazuju da u Srbiji ima vise zena iskljucivo zbog toga sto duze zive u proseku 6 god a i kod tih starijih generacija rodjenih pre ww2 je bio veci broj zena i zbog rata.
Danas je situacija potpuno drugacija i muskaraca ima neuporedivo vise u starosnoj dobi 20-35 god, mislim da je Srbija zemlja sa najvecom disproporcijom u Evropi medju mladjim generacijama i to je pokazao popis. Negde oko 40 000 vise ima muskaraca . Naravno da je drugaciji odnos u gradovima zbog unutrasnjih migracija jer zene cesce idu u vece gradove nego muskarci pa se ta razlika najvise oseti na selima i manjim gradovima. U BG ima sigurno veci broj devojaka, NS otprilike uravnotezen odnos ima.

500e je ok plata.

Sa toliko muskarac moze da planira porodicu, ako ima reseno stambeno pitanje.

Ali cenim i ocekujem da uvek razmislja i pokusava da zaradi vise za svoju porodicu.

al si ti skromna, toliko imam penziju, os se udas za mene? :)

- - - - - - - - - -

U,to ko ono Brazil - Nemacka :lol:
Ala se prosirio taj mit o Kragujevcu i odnosu 1-7 da se i kod mene tako prica a sto je najgore nije uopste tacno.

te sedmice (7) su nekako magican broj, nekad je to vazilo i za Banja Luku al to nije bio mit, (bilo sogurno 3 do 4 na jednog) a sad kazu cak i 10

Poslednja izmena:
Ne znam konkretno za KG ali sumnjam da je tacno , podaci koje sam pregledao pokazuju da u Srbiji ima vise zena iskljucivo zbog toga sto duze zive u proseku 6 god a i kod tih starijih generacija rodjenih pre ww2 je bio veci broj zena i zbog rata.
Danas je situacija potpuno drugacija i muskaraca ima neuporedivo vise u starosnoj dobi 20-35 god, mislim da je Srbija zemlja sa najvecom disproporcijom u Evropi medju mladjim generacijama i to je pokazao popis. Negde oko 40 000 vise ima muskaraca . Naravno da je drugaciji odnos u gradovima zbog unutrasnjih migracija jer zene cesce idu u vece gradove nego muskarci pa se ta razlika najvise oseti na selima i manjim gradovima. U BG ima sigurno veci broj devojaka, NS otprilike uravnotezen odnos ima.

A sta i da ih ima i duplo vise, ako se svaka peta jebbe. Opet ti nista ne vredi.

ovo je potpuno ispravan odgovor sa kojim se slažem . džabe i milioni ako je isfrustriran i neostvaren.Ja lično ne očekujem ništa, imam svoju platu, meni dosta.

Ti bi da izdrzavas muskarca? Lepo:D

- - - - - - - - - -

Ma ljudi pola Srbije je nezaposleno, a vi bajete nesto o 1000 evra plate:dash: Realno pitanje je jel bi izdrzavala neka riba nekog golju u Srbiji? Ne. Zato je natalitet 0,5 deteta, nema ni celo. Ode sve u pm. Evo ja radim za 25 000 din i sta mogu da priustim sa tim, jedva sebi nesto kupim i sve ostalo na hranu i komunalije. hebem ti zemlju

Koliko muskarac treba da ima kesha da bi zena imala u njega sigurnosti i koliku platu bi morao da ima taj muskarac kojeg bi odabrale za ozbiljnu vezu?

To nema veze sa zaradom. Nego sa odnosom prema radu i prema sebi.
Ne bi mogao da me zainteresuje muskarac iz kog vristi ogorcenost jer zaradjuje malo ili nema uopste posao a iz dzepa mu ispadaju tiketi za kladionicu i mrzi sve koji su uspeli da se snadju. Ali ni onaj koji ima velika primanja pa se pokondirio i izgubio parametre, ne ume da postavi prioritete i vise ne zna sta su sitna zadovoljstva.

Back