Zene, kako podnosite bore?

Pa ovako: koristim ulja isključivo firme Oshadhi (trenutno arganovo, ali znala sam i neka druga, recimo ulje pšeničnih klica, ovisno o dobu godine i potrebi kože), i to tako što svako veče (a ponekad i ujutro, umesto dnevne kreme) na čisto i vlažno lice umasiram 2-3 kapi ulja, i još jednu kap posebno na predeo ispod očiju. Lice je fino i meko, ulje se upije jer je prirodno i ne ostavlja mastan trag.

- - - - - - - - - -

Pogledao bi mi crtice? :rumenko:

Hvala ti...bas cu probati :)

- - - - - - - - - -

Takvih beskopromisnih isto znam x, sve to vreme sredi

:flert: Nisam dr estetske hirurgije al mogu da pogledam, skoro besplatno :rumenko:

Bas si dosadan.

Zene, kako podnosite bore?
Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:

Genetika je tu najvažnija. Naravno i nega je bitna, ali i uslovi i način života.
U mom slučaju samo antirid kreme, zimi masne, leti hidrantne kreme. Pa neka priroda radi svoje ja ću svoje.

Сасвим нормално.

Оне су доказ искуства :mrgreen:

Шалим се, срећом, немам боре, само две смејалице, две мрштилице и једну на десној страни чела.

Откуд се она појавила, немам појма.

Али и да их имам, није смак света.

Не би ме нико натерао на те терапије, шансе нема.

Savrseno :D genetika radi za mene, a iskreno nikada se nisam mnogo mackala raznim glupostima, smiren zivot i redovan san... polako prilazim 40-tim i da ne ureknem osim nekoliko "smijalica" lice mi je kao kod tinejdzerice :) mislim ja jos uvjek vodim rat sa bubuljicama, ima vremena za bore

upravo slucajno naidjoh na ovo i pomislila sam kako je ovo bas lep primer dostojanstvenog starenja,
http://zena.blic.rs/Lepota/26767/Najstarija-manekenka-U-86-godini-zvezda-modne-kampanje

a onda sam pogledala i druge slike i bila razocarana
https://www.google.rs/search?q=dafne+self&client=firefox-a&hs=aMB&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ldlEVIfGNKr9ygOfgYHwCw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1680&bih=909#rls=org.mozilla:en-US:official&channel=sb&tbm=isch&q=dafne+self&imgdii=_

ovo sto sam videla mi nije primer dostojastvenog damskog starenja, bez obzira sto je zena model i pozira iz profesionalnih razloga

Sa borama ili bez, stanje u glavi je presudno!

Ako zelite da izgledate kao Lea Kis (naravno, ona nevidjeno laze o koristenju "samo" kremica): Titan treba jednom godisnje (3-5 tretmana po jedno 500-600 e), mezo jednom mesecno (oko 100 e) Genesis jednom mesecno oko 200 e i tako, jos po koja kremica i eto vas sa 46 ko sa 26.(ima jos raznih lasera ali vam je u principu dosta Titan + mezoterapija) Hijaluron 1mml od 200 e, botox od 300e pa ovisi koliko ste zakasnili sa laserima i mezom i kremicama, nekad je dosta malo a nekad treba vise mml - jednom u 2,3,4 godine, Kapke i gornje i donje od 1000 e pa navise, to vam vrati deset godina u sekundi i tako... od 40 do 55 godine vam treba 10 do 20 milja eura, u zavisnosti od genetike, pa da stalno izgledate kao MILF od 30 :rumenko: A mozete i dostojanstveno da starite :rumenko:
Ako mi ne verujete to je vas problem :malav:

jel ovo iz spostvenog novčanika (iskustva) :malav:
ja ne znam šta je titan i genesis, za mezo sam čula, ali zar ne zvuči sve previše invazivno i agresivno za epriod od mesec, dva dana?
Ja stalno sebi govorim kako ću da počnem sa nekim antiage tretmanima, ali niti znam šta bi bilo odgovarajuće za moje godine i bore, niti imam pojma gde bih otišla i sa kim se konsultovala jer nemam pojma ko je dobar, a ko je samo reklama :aha:

jel ovo iz spostvenog novčanika (iskustva) :malav:
ja ne znam šta je titan i genesis, za mezo sam čula, ali zar ne zvuči sve previše invazivno i agresivno za epriod od mesec, dva dana?
Ja stalno sebi govorim kako ću da počnem sa nekim antiage tretmanima, ali niti znam šta bi bilo odgovarajuće za moje godine i bore, niti imam pojma gde bih otišla i sa kim se konsultovala jer nemam pojma ko je dobar, a ko je samo reklama :aha:

Proveris kliniku, ime dermatologa i uredjaje koje imaju, nema mnogo umetnosti:)

da jako je vazno kad proverava uredjaje,da vidi dal su uzemljeni...

- - - - - - - - - -

nego poruka za dive,ako uopste zalazi na ovu staracku temu:danas sam kupila drugarici loreal laser.u maloj parfimerijici na pijaci.dnevna i nocna kod nas kostaju 1390 din.usteda je prilicna

Ono, po generaciji Smokvo, kao i kod nas - samo su nesto drugacije relacije, 2010 je ok, 2005 i nije a starije popishki :malav:

Back