Zene, kako podnosite bore?

Sve očekujem trenutak kada će ETS da ponudi usluge sa značajnim popustom za forumašice :whistling:,i to uz garanciju da se sve obavlja sa najsavremenijom opremom.

Imam druga, bata, prijatelja, veoma cenjen plasticar-esteticar, a imam i drugaricu dermatologinju, i imaju sve..al vam vise nista ne mogu reci. Missim, ima i popust :lol:
Inace, podocnjake resavate kada radite kapke-nikada ne raditi samo gornje, nego i donje i onda ste ko curice :rumenko: Ne pricam iz vlastitog iskustva, blizu su mi pa cesto pijemo kafu :malav:

Imam druga, bata, prijatelja, veoma cenjen plasticar-esteticar, a imam i drugaricu dermatologinju, i imaju sve..al vam vise nista ne mogu reci. Missim, ima i popust :lol:
Inace, podocnjake resavate kada radite kapke-nikada ne raditi samo gornje, nego i donje i onda ste ko curice :rumenko: Ne pricam iz vlastitog iskustva, blizu su mi pa cesto pijemo kafu :malav:

podocnajci nestaju ko rukom odneseni kad se spava u polozaju shisharka-zhivan.... ili obratno ako su savremeni :hahaha:

pih
ja citavu kliniku mogu da im ponudim
sa sve popustom za grupe : )

Човек без иједне боре и подочњака личи на дупе.

Човек без иједне боре и подочњака личи на дупе.
ovako nekako je i meni formiran kriterijum za lepo

Bol je presudna, treba to istrpiti :sad2:

kaze nasa drugarica suza mancic da ne sme da ide da skine silikone koji su se otegli do kolena, a davno ih je stavila jer mora da cuva rezervu za zlu ne trebalo operaciju
znaci, toliko ih je bilo
hebo to kad joj nisu operasili i mozak

Izasla mi je karakondzula na sred obraza! :evil:

Ovakvu bubuljicu u zivotu nisam imala...ne smem ni da je pipnem, bojim se napravice krater do mozga

Baksuz, baksuz, baksuz...
bubuljica nehebica :malav:
Proveris kliniku, ime dermatologa i uredjaje koje imaju, nema mnogo umetnosti:)
pa daj spisak sa rang listom..kako da znamo koji je koji uredjaj ako nismo u materiji
da jako je vazno kad proverava uredjaje,da vidi dal su uzemljeni...

- - - - - - - - - -

nego poruka za dive,ako uopste zalazi na ovu staracku temu:danas sam kupila drugarici loreal laser.u maloj parfimerijici na pijaci.dnevna i nocna kod nas kostaju 1390 din.usteda je prilicna

gde ne zalazim, vidis da postavljaju kriterijum prozapadni..ili cemo da budemo zategnute ili ce da nas izbace sa zena na kulinarstvo i rucne radove moja smokvo..stradacemo nacisto
obe kostaju toliko???
ili svaka za sebe?
ja dnevnu ne koristim..imam, ali retko..nocnu namazem posle tusiranja i na spavanjac
ujutru ne stavljam kremu..a oci umijem samo vrhom jagodice :mrgreen:

bubuljica nehebica :malav:

pa daj spisak sa rang listom..kako da znamo koji je koji uredjaj ako nismo u materiji

gde ne zalazim, vidis da postavljaju kriterijum prozapadni..ili cemo da budemo zategnute ili ce da nas izbace sa zena na kulinarstvo i rucne radove moja smokvo..stradacemo nacisto
obe kostaju toliko???
ili svaka za sebe?
ja dnevnu ne koristim..imam, ali retko..nocnu namazem posle tusiranja i na spavanjac
ujutru ne stavljam kremu..a oci umijem samo vrhom jagodice :mrgreen:

ma ne preteruj,svaka posebno :lol:

Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:
Koliko mogu da podrzim umerene korekcije na telu toliko ih ne volim na licu.
Ono odaje i nas karakter, ono kroz sta smo prosli... I toga se ne treba stideti.

Poznajem kostolomca ako nekome treba. :lol:

Ovo je post/oglas za temu Da vas vidim danas :rtfm:
:lol:

- - - - - - - - - -

Koliko mogu da podrzim umerene korekcije na telu toliko ih ne volim na licu.
Ono odaje i nas karakter, ono kroz sta smo prosli... I toga se ne treba stideti.

Ne treba, naravno:)
A ti si curetak, ne razumes kako kanjon reke Kolorado oko ociju moze biti dubok :malav:

Idete li na mezoterapiju, Genesis laser, Titan laser, jeste li mozda zatezali kapke, radili face lifting, kako stojite sa hijaluronom, botoksom..? Neke od antiage kremica koje su btw uglavnom prevara? Ili ste se prepustile zubu vremena? :malav:
ne podnosim bore nikako, naradije bi ih iskorenila sa lica zemlje ( a i svoga) :malav:
mazem imh kremiciama uz odgovarajucu mantru "boze, molim te da ovo sranjce radi svoj posao, molim te, molim te..." :lol:
ne idem jos uvek na bilo kakav tretman..sve s ekanim, ali mi s ene daju veliki novci, plus ne mogu da se odlucim gde cu, plus jos ima budala kojima se dize na mene i ovakvu izboranu..sacekacu jos par godinica, a onda na nesto neinvanzivno, dakle ne noz, nego nesto mezo, kezo....

Back