QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Зашто баш морам да им се дивим.Zene zasto mrzite tudje tipove koji ne varaju, umesto da se divite takvim muskarcima?
Па то је нормално.
Поштујем би био прави израз.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто баш морам да им се дивим.Zene zasto mrzite tudje tipove koji ne varaju, umesto da se divite takvim muskarcima?
Zene zasto mrzite tudje tipove koji ne varaju, umesto da se divite takvim muskarcima?
A ko kaze da je to bas tako? Svako pravilo ima izuzetak... Mene bas naprotiv odbija kada je decko neveran, jer ne zelim da budem samo jos jedna epizoda serije njegovog "hobija". Pravi decko zna da ceni devojku. A sta je prevara ako ne nepostovanje?
Zene zasto mrzite tudje tipove koji ne varaju, umesto da se divite takvim muskarcima?
Pre neki dan me pita jedna poznanica u sali kao da svartim do nje, a ja isto u sali kazem. Nisam lud svracati kod tebe, da si kvarim prosek.
I ona se na to uvredi sto znaci da nije bila sala, a tvrdila je da je sala.
Ali ja stvarno nikad ne varam svoju curu i meni je to odvratno i mislio sam da to sve zene cene.
ma najvise volim kad znam da je samo moj![]()
Kamo optimizam?kako je sve lepo na pocetku...![]()
Pre neki dan me pita jedna poznanica u sali kao da svartim do nje, a ja isto u sali kazem. Nisam lud svracati kod tebe, da si kvarim prosek.
I ona se na to uvredi sto znaci da nije bila sala, a tvrdila je da je sala.
Ali ja stvarno nikad ne varam svoju curu i meni je to odvratno i mislio sam da to sve zene cene.