Žene isprovociraju muškarce na fizičko nasilje. Muškarcima nije u genima da se brane razgovorom, već je njihova prva reakcija da reaguju fizički

Zanimljivo da ova tema nije zatvorena a druga jeste , na konto ove teme.
Ona tema je nepravedno zatvorena, jer je neko mislio da podržavam nasilje, a nisu me ni pitali da provere bar. 🤣

Gospode Bože, nerealno da neko misli da pričanje o nasilju podržava isto.
Užas, koliko nema smirenosti, već emotivno razmišljanje.

Za loš odnos treba dvoje, ne može se kriviti samo žena.

Upravo. Ne može se kriviti samo muškarac, to je i advokatica naglasila

Ako mu priča šta joj smeta, zašto je ne čuje i zašto ne nađe kompromis?

Nasilje nije rješenje.

Problem je što žene ne razumeju muški mozak, kao što lepo ta advokatica kaže. Ako su naučile da ako stave ruku na vrelu ringlu sigurno će da se opeku tako mogu da nauče, što iz ličnih primera što od drugih, da muškarci obično reaguju impulsivno. Kada već to znaju zašto ne zovu policiju ili na neki drugi način izbegnu konfrontaciju?

Naravno da nisu svi muškarci isti, ali ti koji su nasilni se lako i brzo prepoznaju. A poenta je da društvo ne toleriše nasilje i isto oštro kažnjava.

Ona tema je nepravedno zatvorena, jer je neko mislio da podržavam nasilje, a nisu me ni pitali da provere bar. 🤣

Gospode Bože, nerealno da neko misli da pričanje o nasilju podržava isto.
Užas, koliko nema smirenosti, već emotivno razmišljanje.
Cekaj a ako ga prva udari ,jel treba ako je fizicki jaci da ne vrati i ako je dzek fraer?

Ko su ti ta braca i drugovi?
Likovi poput tebe sto su u nedobrovoljnom celibatu? 😂😂😂
Kada generalnu diskusiju preusmeriš na lični napad onda pokazuješ svoj stupanj inteligencije ili količinu mržnje i nezadovoljstva koja ti se nakupila (a možda si takav i rođen).

Kada generalnu diskusiju preusmeriš na lični napad onda pokazuješ svoj stupanj inteligencije ili količinu mržnje i nezadovoljstva koja ti se nakupila (a možda si takav i rođen).

Kaze lik koji propagira nasilje nad zenama kao nesto cool i opravdano.

Obozavam kad mi takvi dodju u ring.

Upravo. Ne može se kriviti samo muškarac, to je i advokatica naglasila

Problem je što žene ne razumeju muški mozak, kao što lepo ta advokatica kaže. Ako su naučile da ako stave ruku na vrelu ringlu sigurno će da se opeku tako mogu da nauče, što iz ličnih primera što od drugih, da muškarci obično reaguju impulsivno. Kada već to znaju zašto ne zovu policiju ili na neki drugi način izbegnu konfrontaciju?

Naravno da nisu svi muškarci isti, ali ti koji su nasilni se lako i brzo prepoznaju. A poenta je da društvo ne toleriše nasilje i isto oštro kažnjava.
Najčešće kada pozovu miliciju, gospoda u plavom dođu i kažu aj ne svađajte se, popijte kaficu i smirite se i odu, a za pola sata se desi ubistvo. Toliko o tome. Mislim o razumevanju muškaraca i međusobno.A i deluje mi da u sebi misle, al ova žena drami bezveze :(

Poenta onoga što ona priča je "šta je dovelo do toga da je udari"
Sensei,
zar mislis da ja ne kapiram sta je poenta. Zato bih je i pitala, kad bi je udario, njenim ''oruzjem'' - sta si uradila da te udari?

Nasilje, bilo zensko ili musko, bilo kakvo, ne moze i NE SME da ima opravdanje.

I postavi ti pitanje iz cista mira ili isprovociran?znamo nema opravdanja i ako ga prva udari
Ne kapiram sta si hteo da kazes, jednostavno bih je posle udarca muskarca pitala - sta si uradila da te udari?

Poenta je, kad moram da crtam, da nasilje nema i ne moze da ima opravdanje, ni verbalno i fizicko.

Sensei,
zar mislis da ja ne kapiram sta je poenta. Zato bih je i pitala, kad bi je udario, njenim ''oruzjem'' - sta si uradila da te udari?

Nasilje, bilo zensko ili musko, bilo kakvo, ne moze i NE SME da ima opravdanje.
Verbalno nasilje ima istu težinu kao i fizičko, ali tema je kako prepoznati opasnu situaciju i eventualno je izbeći

Ne kapiram sta si hteo da kazes, jednostavno bih je posle udarca muskarca pitala - sta si uradila da te udari?

Poenta je, kad moram da crtam, da nasilje nema i ne moze da ima opravdanje, ni verbalno i fizicko.
Pa rekoh sta ako ona njega prva udari,sta ako nije slabasna,odakle pravo da se mi mesamo u tudje zivote,pa otud sto je porodica unistena svako ima mogucnost da nam se mesa u zivot i namece pravila i zakone,kao ravnopravnost polova ali deca idu uvek zeni,koja farsa,pa eto razloga otima pare bivsem muzu i ne dozvoljava da vidja decu,slaze sta hoce i eto mu zatvora bez dokaza, kao sto za silovanje optuzuju poznate samo na rec golddiggerki bez dokaza

Back