Žene i stav...

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Ovako...

Moje drage dame,

Svideo vam se neki tip, upoznali ste se, i stupili u kontakt. Došlo do susreta, pao sex... :lol:

Otišli ste svako svojoj kući, i sad, iz nebitno kojih razloga Ćovek nemože/neće da nastavi vezu sa vama.

Ljuti ste, razočarani, krivo vam je...

Nastavljate dalje život, i prijateljice, poznanice se raspituju zašto niste dalje sa njim, šta se desilo, itd...

Bliske prijateljice se raspituju i za intimnust:" Jel, kakav je u sexu, koliki mu je, itd.." :lol:

Da li pričate svojim prijateljicama o svemu, i šta će te reći o Njemu, o sexu, i koliki mu je, u tom stanju sa osečanjeem napuštene...? :lol:

Muškarci, da li vam se slično nešto desilo, da ste iz nekih razloga naglo prestali da imate bilo šta sa nekom ženskom, i dali ste čuli kad da vas ogovara, negativno ili pozitivno? :lol:

Poslednja izmena:
Ovako...

Moje drage dame,

Sideo vam se neki tip, upoznali ste se, i stupili u kontakt. Došlo do susreta, pao sex... :lol:

Otišli ste svako svojoj kući, i sad, iz nebitno kojih razloga Ćovek nemože/neće da nastavi vezu sa vama.

Nastavljate dalje život, i prijateljice, poznanice se raspituju zašto nieste dalje sa njim, šta se desilo, itd...

Bliske prijateljice se raspituju i za intimnust:" Jel, kakav je u sexu, koliki mu je, itd.." :lol:

Da li pričate svojim prijateljicama o svemu, i šta će te reći o Njemu, o sexu, i koliki mu je, u tom stanju sa osečanejem napuštenom? :lol:

Muškarci, da li vam se slično nešto desilo, da ste iz nekih razloga nalgo prestali da imate bilo šta sa nekom ženskom, i dal i ste čuli kad da vas ogovara, negativno ili pozitivno? :lol:

Ako mi osoba nista ne znaci pricala bih u detalje, sobzirom da tako nesto ne bih sebi dozvolila da imam sex sa bilo kim..dakle bez osecanja, onda bi bila skroz nema...nikada nikome ne pricam o svojim intinim dozivljajima.

Da li pričate svojim prijateljicama o svemu, i šta će te reći o Njemu, o sexu, i koliki mu je, u tom stanju sa osečanejem napuštenom? :lol:
meni je izuzetno nekulturno kad neko krene da siri intimu tog tipa sa drugim ljudima, sve i da ga ovi podsticu i insistiraju. neke stvari treba da ostanu tamo gde su se dogodile ako nista drugo iz postovanja prema osobi koja nije prisutna, a stav se moze izraziti i jednostavnim zadovoljstvom ili nezadovoljstvom. ne,ne pricam o takvim stvarima sa ljudima kojih se ne ticu i nisam bas najsrecnija kada drugi insistiraju da mi prepricavaju detalje svoje intime :neutral:

mozda je devojka losa u krevetu pa se tip o`ladio :) drugo nikad nisam imala samo jedan sex,trece..imam druga sa kojim delim prljave detalje kao i on sa mnom i super se zezamo po nesto i naucimo:mrgreen:

Ovako...

Moje drage dame,

Sideo vam se neki tip, upoznali ste se, i stupili u kontakt. Došlo do susreta, pao sex... :lol:

Nastavljate dalje život, i prijateljice, poznanice se raspituju zašto nieste dalje sa njim, šta se desilo, itd...

Muškarci, da li vam se slično nešto desilo, da ste iz nekih razloga nalgo prestali da imate bilo šta sa nekom ženskom, i dal i ste čuli kad da vas ogovara, negativno ili pozitivno? :lol:

Ovako....

Ne, jedino sam ja ostavila decka, i posle svega se on osecao napusten, povredjen i razocaran.

Ne znam sta je pricao drugovima zasto jos nisam s njim itd.

Alisam sigurna da je bio ochajan :mrgreen: :hvala:

ajaaaaoooo vristacu zivota mi,kao zdravstveni radnik,radila sam uglavnom u zenskim kolektivima,i uz kafu ujutru i na pauzi bilo je takvih tema,a ne radim od juce pa da kazes eto jedan kolektiv,zene pricaju isto kao i muskarci svasta kakvo glumatanje.

Ako mi osoba nista ne znaci pricala bih u detalje, sobzirom da tako nesto ne bih sebi dozvolila da imam sex sa bilo kim..dakle bez osecanja, onda bi bila skroz nema...nikada nikome ne pricam o svojim intinim dozivljajima.
Radi se o osobi u koju si se na primer, zaljubila, zavolela si ga, i znači ti... :lol:

- - - - - - - - - -

ne ogovaram
pricam sa prijateljicama onako kako jeste
ni ne uvecavam, ni ne umanjujem
tako je kako je..sve je za ljude :)
Ispričala bi i detalje o njemu, koliki mu je, koliko može, itd? :lol:

Poslednja izmena:
mozda je devojka losa u krevetu pa se tip o`ladio :) drugo nikad nisam imala samo jedan sex,trece..imam druga sa kojim delim prljave detalje kao i on sa mnom i super se zezamo po nesto i naucimo:mrgreen:
Tu je poenta, da li če te reči i pričati o nekome iz ljutnje, inata, besa, iako je bio dobar u krevetu, i reči da nije, da ima mali, i da jedva je mogao, na primer? :lol:

- - - - - - - - - -

Ovako....

Ne, jedino sam ja ostavila decka, i posle svega se on osecao napusten, povredjen i razocaran.

Ne znam sta je pricao drugovima zasto jos nisam s njim itd.

Alisam sigurna da je bio ochajan :mrgreen: :hvala:
Aj pročitaj ponovo temu...

ajaaaaoooo vristacu zivota mi,kao zdravstveni radnik,radila sam uglavnom u zenskim kolektivima,i uz kafu ujutru i na pauzi bilo je takvih tema,a ne radim od juce pa da kazes eto jedan kolektiv,zene pricaju isto kao i muskarci svasta kakvo glumatanje.
Poznato mi je to da večina žena priča o svojim partnerima, iskustvima, drugim ženama... :lol:

A takođe mi je poznato da se takve priče najviše pričaju u medicini... :lol:

- - - - - - - - - -

Ja vidim u svom okrizenju,

da su muskarci ti koji su obichno razocarani i osecaju se napushteno :whistling:

Nisam sigurna da li i sta pricaju svom drusvu o tome :mrgreen:
Nije to tema, pročitaj uvodno post :lol:

- - - - - - - - - -

NE....ono sto je moje je samo za mene :)
Pa nije tvoje, kad nije više sa tobom... A značio ti je... :lol:

Ne pričam takve detalje nikad ni kako me tuca ni koliki mu je.
Da da mi je dobro sa njim, da mi je stalo do njega ali detaljisanje je krajnje degutantno jer ni mene ne zanima kako tačno muškarac **** moju prijateljicu i da li je 13 ili 20 cm sakriveno u njegovim gaćama ..apsolutno mi ta informacija nije potrebna.

ne ne bih nikad pljunula nekog sa kim sam uzivala,pa i da nisam,to bi bas bilo prostacki..kao mali mu je itd..pa sta sam onda radila sa njim pih
Razumno zboriš, i verujem ti, ali eto, mnoge to čine iz pakosti, inata, besa... :lol:

- - - - - - - - - -

Ne pričam takve detalje nikad ni kako me tuca ni koliki mu je.
Da da mi je dobro sa njim, da mi je stalo do njega ali detaljisanje je krajnje degutantno jer ni mene ne zanima kako tačno muškarac **** moju prijateljicu i da li je 13 ili 20 cm sakriveno u njegovim gaćama ..apsolutno mi ta informacija nije potrebna.
Tako rade pametne i razumne žene :lol:

- - - - - - - - - -

sta cu jbg kad tako dobro vladam anatomijom haha
Ma u redu je sasvim, za medicinu. :lol:

Koliko se samo priča o pacijentima, zato što iz profsionalnih razloga vidite sve, i to postane navika u svakodnevici... :lol:

Back