Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Kinezi koji predvode Kinu danas su zajjebali Amere po tome koliki su kapitalisti. Ameri mogu samo da im zavide....pokupovase pola sveta. Nemas ti pojma sinko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kinezi koji predvode Kinu danas su zajjebali Amere po tome koliki su kapitalisti. Ameri mogu samo da im zavide....pokupovase pola sveta. Nemas ti pojma sinko.
Jebbalo te umetnicko klizanje. Sve si objasnio koliko se razumes u Sport... LOL
Kazi nam jos koje stipaljke su dozvoljenje na sinhronom plivanje a koje nisu, ahahah...
Pa ti si pravi veliki deckonja.
Nego, ovaj FUTSAL mi je jos gotivniji nego sto je bio pre. Majstori... a moglo bi i neko finale da padne.![]()
imam karte i za polufinale i finale, ide sin![]()
Pa ti si pravi veliki deckonja.
Nego, ovaj FUTSAL mi je jos gotivniji nego sto je bio pre. Majstori... a moglo bi i neko finale da padne.![]()
Mislim da Futsal igraju oni najtalentovaniji koji stvarno imaju smisla za tu igru. Sto se ne moze reci za veliki broj profesionalnih igraca fudbala.
Mislim da Futsal igraju oni najtalentovaniji koji stvarno imaju smisla za tu igru. Sto se ne moze reci za veliki broj profesionalnih igraca fudbala.
Da trazim sad onaj tvoj komentar od neki dan u kojem si napisala kako je FUTSAL smor ili ces se sama javno postideti?![]()