Žene i sex

Dont_Break_The_Oath:
U redu,shvatam sta hoces da kazes,ali prosto ja individualno poludim za njom posle toga.
Tek onda dolazi snaga,ljubav,volja,istinska neznost,.....jednostavno sreca.
A ne znam sto sam te razocarao u romantici.
vidis da sam obrisala napomenu o romantici - raskosurali smo se na drugoj temi 8)

jbg - ne umem drugacije neg direkt i iskreno - take it or leave it :lol:

Meni je najsladje da ipak osetim njeno telo uz moje.Ili gledanje oci u oci posle toga.
Istina da sam se zakopao za vreme braka i sluzio njenoj tiraniji,ali to je proslo na svu srecu.Onda sam potezao za gitarom posle vodjenja ljubavi,izlazio napolje,osecao se totalno samim.

Ne znam,prosto volim da je gledam,prstima da predjem preko tog predivnog tela.
A volim da je uspavljujem tako sto svojom kosom prelazim preko nje,lagano je golicajuci i opustajuci je vodim u san...

e ja se izvinjavam, al da je ne znam ni ja shta u pitanju,ne mogu da zamislim situaciju u kojoj neko iste sekunde zaspe posle sexa :? bez osmeha , bez poljupca, bez zagrljaja...evo zaista se trudim ali stvarno ne mogu da zamislim da posle tako fantastichnog sexa, nemam potrebu da ostanem i dalje spojena ( na bilo koji nachin) sa partnerom

Dont_Break_The_Oath:
Ja sam vec rekao,a retko ko slusa:Vreme posle seksa i taj umor nikako ne mogu uzeti za faktore zbog kojih se pada u san,naprotiv.
Umesto tog sebicnog cina zene da se "odvoji" snom od dragog svog,prosto treba da nauci da prevazidje taj isti umor.

sto si ti bre jedan naporan covek....ti pa ti, pa tvoja gitara pa tvoja kosa pa tvoji fantasticni prsti...
aman bre spusti se sa Olimpa i pusti zenu da se malo odmori! nije sve upereno protiv tebe niti moras non stop biti u centru necije paznje...
sad ces ti meni da odgovoris kako je tebi zena uvek u cetru paznje....nije nego....i kad pricas kako je mazis ti moras da pomenes svoju predivnu dugacku kosu :)

a ti inspirione nemoj da zajebavas....uopste ti ne verujem da si ozbiljan...

i sta ste se pomamili....te zene ovakve te onakve...sto ne razmislite s kim lezete u krevet umesto sto kukate posle...
a ja bih samo malo neznooooosti....waaaaaaaaa......hahahahaha....

anakin:
sto si ti bre jedan naporan covek....ti pa ti, pa tvoja gitara pa tvoja kosa pa tvoji fantasticni prsti...
aman bre spusti se sa Olimpa i pusti zenu da se malo odmori! nije sve upereno protiv tebe niti moras non stop biti u centru necije paznje...
sad ces ti meni da odgovoris kako je tebi zena uvek u cetru paznje....nije nego....i kad pricas kako je mazis ti moras da pomenes svoju predivnu dugacku kosu :)

a ti inspirione nemoj da zajebavas....uopste ti ne verujem da si ozbiljan...

i sta ste se pomamili....te zene ovakve te onakve...sto ne razmislite s kim lezete u krevet umesto sto kukate posle...
a ja bih samo malo neznooooosti....waaaaaaaaa......hahahahaha....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
HHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAAHAH
JAOoooooooooooooooooooooooo mislim da sam umrla od smeha sada!!:D:D:D:D:D:D
Ako me nema na forumu vise onda da znate sta me je ubilo!!!
ANAKIN ---ovo je super za obojicu majke mi si looooooda:D

Momci bez uvrede;)

VrloUglyChick:
O chemu vi to? Meni josh ni jedna nije zadremala :( MOzda mi recept ne b bio na odmet :)
:shock: izvini ti si zensko ili musko???

mozda gresim ali dosad po postovima si davala utisak da si zensko, sad mi se ovaj komentar ne slaze sa kompletnom slikom, osim ako si BI?! :?

Mislim da to ima veze sa umorom.Ja najvise volim posle toga da odremam ako sam i pre toga bila umorna.Mada,u poslednje vreme,cesto mi se desava da skacem iz kreveta ko oparena.Ne znam,kao da me smara naknadno lezanje i mazenje.To me strasno cudi jer sam strasno romantican lik i velika maza.Bar bila...do sada...:)

inspirion:
Kao da je znam kako će ona da reaguje posle sexa....Mislim,svašta Anakin.

ma ne bre da predvidis u tancine...nego ako kazes da zelis neznost, paznju i da ne budes tretiran samo kao komad mesa a ako stalno naleces na takve devojke, onda ti ili ne valja ciljna grupa ili ne umes da se izrazis :)
i ako ti se devojka bas svidja a ne konstatuje te posle sexa, napravi joj scenu :) rasplaci se, reci kako su sve zene svinje i kako je ovo zenski svet gde se sve vrti oko sexa, kako ti nisi tamo neki sexualni objekat i da hoces da budes tretiran kao licnost...
ona ce te pogledati belo, pocesati jajnike i pitati te da li te drma PMS i sto kenyas kad je sve tako lepo i jednostavno....

hihihihi.....

anakin:
ma ne bre da predvidis u tancine...nego ako kazes da zelis neznost, paznju i da ne budes tretiran samo kao komad mesa a ako stalno naleces na takve devojke, onda ti ili ne valja ciljna grupa ili ne umes da se izrazis :)
i ako ti se devojka bas svidja a ne konstatuje te posle sexa, napravi joj scenu :) rasplaci se, reci kako su sve zene svinje i kako je ovo zenski svet gde se sve vrti oko sexa, kako ti nisi tamo neki sexualni objekat i da hoces da budes tretiran kao licnost...
ona ce te pogledati belo, pocesati jajnike i pitati te da li te drma PMS i sto kenyas kad je sve tako lepo i jednostavno....

hihihihi.....

Surovo... :roll: :lol:

blondi:
:shock: izvini ti si zensko ili musko???

mozda gresim ali dosad po postovima si davala utisak da si zensko, sad mi se ovaj komentar ne slaze sa kompletnom slikom, osim ako si BI?! :?
moram li da se opredelim , budem strait ili bi ili homo ili shta vetj , da bi podelila isqstvo? ako t slika ne shtima , slikaj se ponovo ;)

VrloUglyChick:
moram li da se opredelim , budem strait ili bi ili homo ili shta vetj , da bi podelila isqstvo? ako t slika ne shtima , slikaj se ponovo ;)
well, pa ovaj forum ti je kao "zivot u komuni" - svi vole da se zna ko je sta i kako opredeljen - onda se lakse grupisu, i kad se upali svetlo da se zna ko koga bez pogresnih pusenja 3x zaredom :lol:

blondi:
well, pa ovaj forum ti je kao "zivot u komuni" - svi vole da se zna ko je sta i kako opredeljen - onda se lakse grupisu, i kad se upali svetlo da se zna ko koga bez pogresnih pusenja 3x zaredom :lol:

hahaha :lol: Kakav opis... Što je najstrašnije vrlo i liči na na pravo stanje stvari... :shock: Ljudi, upomoć! :lol: Odoh ja odavde. :mrgreen: hahaha

blondi:
ne razumem ni ja - nisam taj tip - ali sam ipak pokusavala da pronadem "normalno" i "prihvatljivo" obrazlozenje pa.........

Stvarno ste surove...Mislim smoriti coveka sa sedam orgazama i cetiri sata sexa i ne dati mu da nahrani pevca i stalno traziti jos...pa mora covek malo da dane i spusti glavu na jastuk i da dremne. :lol: :lol: :lol:

Back