- Poruka
- 23.062
Da li vam je bitno na koji nacin je stecen novac koji imate? Cime vam se bavi muz, decko, kako zaradjuju?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi poceli hapsiti one koji necasno zaradjuju novac,ko bi onda ostao da zivi u Srbiji ?
To da zene (velika vecina),obozavaju novac,i sve sto se novcem pribavlja,to je aksiom,tu nema spora.Muskarac koji ima enormno mnogo novca,postaje privlacan
za zene. Toliko privlacan,da to prosto prelazi u obozavanje.Kako taj muskarac izgleda,kako se ponasa,kakav mu je recnik......ma to,one ni ne primecuju.
Cesto se moze cuti,kako zene ( poglavito mladje) kazu za nekog muskarca,od koga covek ni orah iz ruke ne bi uzeo,OH KAKO JE MOCAN.!!!
"Mocan" muskarac je onaj,koji ima dosta novca.Na kakav nacin je on taj novac stekao,to zene ne interesuje.Vazno je,da muskarac zeni,sa kojom je u seksualnoj
vezi,moze da kupujeskupu garderobu,da je vodi na skupa mesta.U ekskluzivne kafane,na modne revije.Pogledajte samo,te silne "pevace", te kako oni sebe
nazivaju "umetnike". Idu sa najlepsim i najpozeljnijim curama.One "lude" za njima,odnosno njihovim parama.Mi muskarci pak,nam novac nikada nije bio bitan.
Mi ce mo poci sa nekom zenskom osobom,samo ako nam se svidja.Ako nam odgovara njen karakter,njeno opste ponasanje.Nikad necemo obracati paznju,na to,
da li je ona sirotica,ili cerka nekog tajkuna.Nama je to,potpuno svejedno.Muskarci traze samo lepo telo,i cistu zensku dusu.To je sustinska razlika,izmedju
muskog i zenskog tretiranja pitanja,STA JE LJUBAV.
Da li vam je bitno na koji nacin je stecen novac koji imate? Cime vam se bavi muz, decko, kako zaradjuju?!
Ne znam sta bih odgovorila na ovo a da ne budem licemerna.
Iz ovog ugla cu svakako glasati za znanje, obrazovanje, trud, sposobnost, postenje, dostojanstvo... I mirnu savest i san.
Da sam sa nekim pored koga imam sve a slutim da tu nisu cista posla verovatno je da ne bih zelela da znam nista o tome. Sto bi automatski znacilo da mi nije stalo do njega nego do udobnosti. A to se opet kosi sa mojom prirodom.
Slicno je kao i ono pitanje sta bi uradili da nadjete novac- vratiti ili ne?
Sada bih kao iz topa odgovorila da ne bih vratila jer nisam u zavidnoj situaciji i treba mi. A kada sam bila u takvoj prici, uvek sam vratila. Tako da...
Dosadašnja sirotinja.
Oni su imuni na renesansu !
Jedino što im preostaje - rokoko...
ne kažem ja da je ovo neispravno i da ne treba tako, naravno da treba, samo što je danas na ceni kinta i badava ti sve ako imaš sve to a plata ti 40.000 din i ne znam koliko dugo bi neka poput tebe eto tako tavorila i čekala njegovu platičicu, jer samo od elokvencije i diplome se ne živi
misim svaka tebi čast i znam da vas je ovde na forumu većina takva, al u realu je priča malo drugačija
ili sam ja slep kod očiju
- - - - - - - - - -
i imao bi još štošta da dodam oko truda i sposobnosti, ali me mrzi da kucam...
Ima istine, ne sporim...
Ali postoje daleko veci problemi i ljudi zive i od manjih plata. Ti kojima je zarada partnera prioritet nisu imali ozbiljne muke. Da jesu, znali bi da se ono najvrednije ne moze kupiti, da kada imas stvarni problem ostavljas sve i odlazis ne osvrcuci se a ne da razmisljas o zaradi, alimentaciji, sta je cije... spasavas se i trcis ka "cistom vazduhu" da prodises.
ma dobro, drugo je to kad čovek zakaše...tad se gleda samo da se spasiš ****** pare i sve drugo
ma dobro, drugo je to kad čovek zakaše...tad se gleda samo da se spasiš ****** pare i sve drugo
To da zene (velika vecina),obozavaju novac,i sve sto se novcem pribavlja,to je aksiom,tu nema spora.Muskarac koji ima enormno mnogo novca,postaje privlacan
za zene. Toliko privlacan,da to prosto prelazi u obozavanje.Kako taj muskarac izgleda,kako se ponasa,kakav mu je recnik......ma to,one ni ne primecuju.
Cesto se moze cuti,kako zene ( poglavito mladje) kazu za nekog muskarca,od koga covek ni orah iz ruke ne bi uzeo,OH KAKO JE MOCAN.!!!
"Mocan" muskarac je onaj,koji ima dosta novca.Na kakav nacin je on taj novac stekao,to zene ne interesuje.Vazno je,da muskarac zeni,sa kojom je u seksualnoj
vezi,moze da kupujeskupu garderobu,da je vodi na skupa mesta.U ekskluzivne kafane,na modne revije.Pogledajte samo,te silne "pevace", te kako oni sebe
nazivaju "umetnike". Idu sa najlepsim i najpozeljnijim curama.One "lude" za njima,odnosno njihovim parama.Mi muskarci pak,nam novac nikada nije bio bitan.
Mi ce mo poci sa nekom zenskom osobom,samo ako nam se svidja.Ako nam odgovara njen karakter,njeno opste ponasanje.Nikad necemo obracati paznju,na to,
da li je ona sirotica,ili cerka nekog tajkuna.Nama je to,potpuno svejedno.Muskarci traze samo lepo telo,i cistu zensku dusu.To je sustinska razlika,izmedju
Dosadašnja sirotinja.
Oni su imuni na renesansu !
Jedino što im preostaje - rokoko...
Tasta dobija od mene. Svaki mesec po 300 jevra.A da li bi ti uzeo pare ako ti tasta daje?