Zene i novac

kome je to danas bitno...evo gledam čoveka narko bos, glumi gospodina a oko njega sve ološ, infiltrirao se u sve pore lokala, korumpirao je sve na vrhu, danas žari i pali, polako je oprao pare, sada je ugledni građanin i privrednik koga svi poštuju, upravni odbori, kojekakvi saveti i organi

To da zene (velika vecina),obozavaju novac,i sve sto se novcem pribavlja,to je aksiom,tu nema spora.Muskarac koji ima enormno mnogo novca,postaje privlacan
za zene. Toliko privlacan,da to prosto prelazi u obozavanje.Kako taj muskarac izgleda,kako se ponasa,kakav mu je recnik......ma to,one ni ne primecuju.
Cesto se moze cuti,kako zene ( poglavito mladje) kazu za nekog muskarca,od koga covek ni orah iz ruke ne bi uzeo,OH KAKO JE MOCAN.!!!
"Mocan" muskarac je onaj,koji ima dosta novca.Na kakav nacin je on taj novac stekao,to zene ne interesuje.Vazno je,da muskarac zeni,sa kojom je u seksualnoj
vezi,moze da kupujeskupu garderobu,da je vodi na skupa mesta.U ekskluzivne kafane,na modne revije.Pogledajte samo,te silne "pevace", te kako oni sebe
nazivaju "umetnike". Idu sa najlepsim i najpozeljnijim curama.One "lude" za njima,odnosno njihovim parama.Mi muskarci pak,nam novac nikada nije bio bitan.
Mi ce mo poci sa nekom zenskom osobom,samo ako nam se svidja.Ako nam odgovara njen karakter,njeno opste ponasanje.Nikad necemo obracati paznju,na to,
da li je ona sirotica,ili cerka nekog tajkuna.Nama je to,potpuno svejedno.Muskarci traze samo lepo telo,i cistu zensku dusu.To je sustinska razlika,izmedju
muskog i zenskog tretiranja pitanja,STA JE LJUBAV.

Poslednja izmena:
To da zene (velika vecina),obozavaju novac,i sve sto se novcem pribavlja,to je aksiom,tu nema spora.Muskarac koji ima enormno mnogo novca,postaje privlacan
za zene. Toliko privlacan,da to prosto prelazi u obozavanje.Kako taj muskarac izgleda,kako se ponasa,kakav mu je recnik......ma to,one ni ne primecuju.
Cesto se moze cuti,kako zene ( poglavito mladje) kazu za nekog muskarca,od koga covek ni orah iz ruke ne bi uzeo,OH KAKO JE MOCAN.!!!
"Mocan" muskarac je onaj,koji ima dosta novca.Na kakav nacin je on taj novac stekao,to zene ne interesuje.Vazno je,da muskarac zeni,sa kojom je u seksualnoj
vezi,moze da kupujeskupu garderobu,da je vodi na skupa mesta.U ekskluzivne kafane,na modne revije.Pogledajte samo,te silne "pevace", te kako oni sebe
nazivaju "umetnike". Idu sa najlepsim i najpozeljnijim curama.One "lude" za njima,odnosno njihovim parama.Mi muskarci pak,nam novac nikada nije bio bitan.
Mi ce mo poci sa nekom zenskom osobom,samo ako nam se svidja.Ako nam odgovara njen karakter,njeno opste ponasanje.Nikad necemo obracati paznju,na to,
da li je ona sirotica,ili cerka nekog tajkuna.Nama je to,potpuno svejedno.Muskarci traze samo lepo telo,i cistu zensku dusu.To je sustinska razlika,izmedju

Tacno, to je razlika izmedju zena i muskaraca.

Da li vam je bitno na koji nacin je stecen novac koji imate? Cime vam se bavi muz, decko, kako zaradjuju?!

Ne znam sta bih odgovorila na ovo a da ne budem licemerna.
Iz ovog ugla cu svakako glasati za znanje, obrazovanje, trud, sposobnost, postenje, dostojanstvo... I mirnu savest i san.
Da sam sa nekim pored koga imam sve a slutim da tu nisu cista posla verovatno je da ne bih zelela da znam nista o tome. Sto bi automatski znacilo da mi nije stalo do njega nego do udobnosti. A to se opet kosi sa mojom prirodom.

Slicno je kao i ono pitanje sta bi uradili da nadjete novac- vratiti ili ne?
Sada bih kao iz topa odgovorila da ne bih vratila jer nisam u zavidnoj situaciji i treba mi. A kada sam bila u takvoj prici, uvek sam vratila. Tako da...

Ne znam sta bih odgovorila na ovo a da ne budem licemerna.
Iz ovog ugla cu svakako glasati za znanje, obrazovanje, trud, sposobnost, postenje, dostojanstvo... I mirnu savest i san.
Da sam sa nekim pored koga imam sve a slutim da tu nisu cista posla verovatno je da ne bih zelela da znam nista o tome. Sto bi automatski znacilo da mi nije stalo do njega nego do udobnosti. A to se opet kosi sa mojom prirodom.

Slicno je kao i ono pitanje sta bi uradili da nadjete novac- vratiti ili ne?
Sada bih kao iz topa odgovorila da ne bih vratila jer nisam u zavidnoj situaciji i treba mi. A kada sam bila u takvoj prici, uvek sam vratila. Tako da...

ne kažem ja da je ovo neispravno i da ne treba tako, naravno da treba, samo što je danas na ceni kinta i badava ti sve ako imaš sve to a plata ti 40.000 din i ne znam koliko dugo bi neka poput tebe eto tako tavorila i čekala njegovu platičicu, jer samo od elokvencije i diplome se ne živi
misim svaka tebi čast i znam da vas je ovde na forumu većina takva, al u realu je priča malo drugačija
ili sam ja slep kod očiju

- - - - - - - - - -

i imao bi još štošta da dodam oko truda i sposobnosti, ali me mrzi da kucam...

Da li vam je bitno na koji nacin je stecen novac koji imate? Cime vam se bavi muz, decko, kako zaradjuju?!

Ma, najnebitnija stvar na svijetu... :kez:
Kah, kah... nacin na koji neko dolazi do novca puno govori o tom o kakvom se covjeku radi, ko je taj covjek uopce. Tako da je to kao da pitas - da li vam je bitno s kim ste.

- - - - - - - - - -

Dosadašnja sirotinja.
Oni su imuni na renesansu !
Jedino što im preostaje - rokoko...

Hm... mozda je "renesansa" ostavila suvise slab utisak.

ne kažem ja da je ovo neispravno i da ne treba tako, naravno da treba, samo što je danas na ceni kinta i badava ti sve ako imaš sve to a plata ti 40.000 din i ne znam koliko dugo bi neka poput tebe eto tako tavorila i čekala njegovu platičicu, jer samo od elokvencije i diplome se ne živi
misim svaka tebi čast i znam da vas je ovde na forumu većina takva, al u realu je priča malo drugačija
ili sam ja slep kod očiju

- - - - - - - - - -

i imao bi još štošta da dodam oko truda i sposobnosti, ali me mrzi da kucam...

Ima istine, ne sporim...
Ali postoje daleko veci problemi i ljudi zive i od manjih plata. Ti kojima je zarada partnera prioritet nisu imali ozbiljne muke. Da jesu, znali bi da se ono najvrednije ne moze kupiti, da kada imas stvarni problem ostavljas sve i odlazis ne osvrcuci se a ne da razmisljas o zaradi, alimentaciji, sta je cije... spasavas se i trcis ka "cistom vazduhu" da prodises.

Ima istine, ne sporim...
Ali postoje daleko veci problemi i ljudi zive i od manjih plata. Ti kojima je zarada partnera prioritet nisu imali ozbiljne muke. Da jesu, znali bi da se ono najvrednije ne moze kupiti, da kada imas stvarni problem ostavljas sve i odlazis ne osvrcuci se a ne da razmisljas o zaradi, alimentaciji, sta je cije... spasavas se i trcis ka "cistom vazduhu" da prodises.

Upravo tako.

Pre svega pohlepa je prisutna i kod muskaraca i medju nama onih koji gledaju "dobru kandidatkinju" da na primer ima drzavljanstvo neke razvijene EU zemlje ili da njena porodica poseduje neki ozbiljan biznis. No, cinjenica je da je pohlepa daleko razvijenija kod zena jer od malena slusaju od svojih roditelja da su lepe i da je to dovoljan uslov da sve dobiju lako i odmah, veliki novac pre svih ostalih stvari, a kod muskaraca to neko osnovno obrazovanje ide u drugom pravcu pa tako muska deca slusaju da u zivotu moraju da ozbiljno zasucu rukave ako zele da imaju nesto pa je odatle i pohlepa manje prisutna.

Ima i muskaraca takvih...i te kako...
Sto se mene tice...nisu mi njegove pare najbitnije,jer imam svoje.Sve sto mi je potrebno mogu sebi priustiti,a ono sto ne mogu i ne zelim.Cak ne volim ni tu neku "kupovinu"poklonima.Nikad mi niko nije kupovao ni garderobu,niti sta placao izvan poklona za rodjendan,a ni oni nisu bili izvan dometa skromnih,kao sto i ja uzvratim...Niti izlazim na skupa mjesta,niti me to fascinira.A nikad me nisu privlacile ni te sirovine sa parama,niti takvo okruzenje.Priznajem da je to mnogima neshvatljivo.Ali ja vise volim svoju slobodu i svoje pare,nego tudje milione.

Ako je tijelo uprljano i duša je !

- - - - - - - - - -

Dosadašnja sirotinja.
Oni su imuni na renesansu !
Jedino što im preostaje - rokoko...

Oni koji nikako ne zaradjuju ...

Poslednja izmena:
Da ali da li im je vazno porekla novca? Npr zive sa krimosom, znaju da je krimos, imaju muza koji je direktor ili politicar i znaju da krade, ali im sve jedno.

Vazi i za muskarce ali da se ne ponavljam.

Poslednja izmena:
Klasika - nezgodno pitanje koje ogoljuje neke ružne delove ženske psihologije i odmah ili ćutanje, vrdanje odgovora ili pričice za decu.

Čudna je ta stvar sa ženama i parama. Donekle je jasno zašto neka gologuza juri lovana ali šta sa već bogatim ženama ?

Ana Ivanović,
Tamara Eklston,
Elizabet Harli,
Anđelina Žoli,
Sofija Vergara,
Deniz Ričards,
Kejti Peri
one džunglašice Bijonsa i Riđana...i sve ostale.

Sve pune kao brod ali nikad sa nekim bez par miliona. Izgleda da ne-milioneri ne znaju da vole ni da zabavljaju i hebu. Pare i slavu imaju, kako je moguće da nijedna ne želi da si priušti ljubav, ogromnog đoku, savršenog partnera i DNK donatora ?

Probajte da se setite nekih koje se ne uklapaju u ovo što sam rekao.
Jedini izuzuzetak za koji ja znam je ona bakuta ( valjda pokojna) Elizabet Tejlor koja je u penziji jurila mlađahne kamiondžije ( mada je pre toga i ona drugu pesmu pevala).
Jedna od 100 i to bukvalno jer na jednu takvu dolazi 100 onih kojima je i pored njihovih para - lova opet preduslov.

I onda se pitate da li takve ljubiteljke novca razmišljaju o poreklu imovine ? :lol:
Nema afričkih ( i ostalih ) diktatora bez harema, eksploatatora dece robova bez čopora manekenki ni kriminalca-dilera-deceubica bez 10 splavarki oko sebe.

To je ružna strana ženske psihe, ali svi imaju neku...što ne znači da ne treba da pljujemo one druge :lol:

Poslednja izmena:

Back