zene i novac...

sta mislite?

• ja uvek brckam po mobilnom telefonu...

glasova: 0 0,0%
  • sam sam kriv sto sam ovakva dobrica i sto zene to koriste...

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    6
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[At] ®

Ne vidim krivca ni u kome do McDonaldsu, Coca-Cola, Holivud... i u samim ljudima
Među koje ne spadaju žene?
Nemoj pogrešno da shvatiš, ali tipski miks razloga. Misliš li da su ovdašnji muškarci neizloženi trendo-brendovima? Ali se na njih znatno slabije primaju, zar ne? Prosta stvar: Neko je gluplji ili nedostojniji vremena u kom živi. Jednako je prost i zaključak koji slijedi.

Počeo si uvjerljivije i ISKRENO me zanimalo šta se krije u tvojoj projekciji krivca. Nije nikakav naučni skup u pitanju, da bi svaka riječ morala da se krčka u svojoj etimologiji i da ima težinu, ali, vjerujem da ćeš i sam prepoznati kontradikciju u (ne)okrivljavanju žena.

®:
Među koje ne spadaju žene?
Nemoj pogrešno da shvatiš, ali tipski miks razloga. Misliš li da su ovdašnji muškarci neizloženi trendo-brendovima? Ali se na njih znatno slabije primaju, zar ne? Prosta stvar: Neko je gluplji ili nedostojniji vremena u kom živi. Jednako je prost i zaključak koji slijedi.

Počeo si uvjerljivije i ISKRENO me zanimalo šta se krije u tvojoj projekciji krivca. Nije nikakav naučni skup u pitanju, da bi svaka riječ morala da se krčka u svojoj etimologiji i da ima težinu, ali, vjerujem da ćeš i sam prepoznati kontradikciju u (ne)okrivljavanju žena.

Nemoj da napadas sako zelis iskren odgovor ili diskusiju.

namerno sam stavio samo "ljude". Ljudi su vazda bili i zene i muzi i bili su gresni.
I to cetvororjako.

Zena koja lovi parajliju za parenje je gresna koliko i muskarac koji lovi zene na kintu.
Takodje zena koja ne razlikuje uspeh kod muskaraca od para ne razlikuje se od muskaraca koji pravi kintu i misli da je uspesan.
Povrh svega, i nezainterovanje po problematici istog je krivac za slucajno upecane u mrezu kinte i kvazi-uspeha
Sve u svemu 5 razloga.
Nigde ne vidim da je prevgnulo na ikoju stranu, zensku li musku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back