Zene i celulit!

ok, sad cu da izmisljam toplu vodu, ali vise od potezanja ebanja i zena koje samo treba ebati i to dobro i onda smo mi super, a oni ultimativni ebaci, lagano mi je ono...muka i od same pomisli..i naravno od nase srece sto smo i ovake grdne uopste ebene.
ajde, brate mili kao da im ***** u mozgu obitava. ubacis reci ebanje, *****, *****, svrsavanje, dupe, pustis program da radi i eto ti razgovora.
ebala vas kita vise.

odoh u lezbejke.

Laki je malo nervozan ******

joj :rumenko:

sta si u horoskopu? hoces da podjemo?

samo da te upozorim da sam monogamna,pa ja ako te privatim, moja si i bozija :heart:

Diskriminacija prema nama impotentnima takođe.:(:deda:

ajde i vi u lezbejke, ja se preporodila od juce

Super bre. :ok: Javi se kad se vratis, da se nadjemo za neko zezanje, ovo ono, dovedi i neku simpatiju... :zper:

:lol:

:D

Laki je malo nervozan ******

mozda malo :)

Vi zene mnogo sebi paznje i znacenje pridajete. Samo za jedno ste dobre, kres. I to je to.

tumblr_m6fh0xh6Gr1r1kd1q.gif

sasori__bitch_i_m_fabulous_gif_by_deidara_the_akatsuki-d6396ch.png

Uvredljiva je poruka reci da su ovde lezbejke i da su zato nadrk na muskarce?

- - - - - - - - - -

Nego pre neki dan, poplava plocara na ulici. Tako od sada zovem zene sa celulitom. To se skinulo, kao oni sitni kamencici na plocicama. Odvratno. Kako vas nije blam? Narano sada ce krenuti vasi cuveni odbrambeni mehanizmi, ali ajde pokusajte jednom realno i racionalno da sagledate.

Uvredljiva je poruka reci da su ovde lezbejke i da su zato nadrk na muskarce?

- - - - - - - - - -

Nego pre neki dan, poplava plocara na ulici. Tako od sada zovem zene sa celulitom. To se skinulo, kao oni sitni kamencici na plocicama. Odvratno. Kako vas nije blam? Narano sada ce krenuti vasi cuveni odbrambeni mehanizmi, ali ajde pokusajte jednom realno i racionalno da sagledate.
A ti bi da privučeš žensku pažnju na forumu, pa u realnom nedostatku svega onoga čime se pažnja zaista privlači, potežeš nas za suknje nadajući se da ćemo ti se obratiti, makar paljbom ili odbranom?

Tja... još si zelembać, vidi se :)

Stvarno odvratno. Juce privedem jednu ribu koja izgleda kao zmaj, ali kada se skinula i kada sam je uhvatio za butku, a ono pomorandzina kora. Bljak, fuj...

Sto zene ne vode racuna vise o sebi, pa sve mladje devojke imaju celulita i ako su mrsave. Samo zato sto nisu aktivne. Retko koja danas nema to cudo.

Pitanje je jednostavno, zasto malo vise ne vodiye racuna o sebi?

Hahahaha....:) :) :) Jedana moj drug je uvek govorio: "Ja kad j...em ne gledam sa strane!!" Tako i tebi preporučujem da slediš ovaj savet...

Celulit zavisi najvise od toga kakvo je misicno tkivo. Ako su misici prirodno cvrsti, neces imati puno celulita. Ako si nekako mlitava, bez obzira na kilazu, imaces ga. Vezbe i ishrana malo pomazu ali ne mnogo. Predispozicija.

Oprosti, ali ovo je jedna od većih gluposti što sam čuo... Ok, predispozicije postoje, genetika, ali nema osobe koja se nije zategla, a da je vežbala i vodila računa o ishrani.

Back