gost 382909
Domaćin
- Poruka
- 4.665
Cudno. Ode legit, pojavi se Mens...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitam se da li je citirani post u vezi sa ovim tekstom, s obzirom da je moja kolegica iz nekadašnjeg ureda imala ćerku koja se zove Karla, i da li da to shvatim kao pretnju?Cudno. Ode legit, pojavi se Mens...
Pitam se da li je citirani post u vezi sa ovim tekstom, s obzirom da je moja kolegica iz nekadašnjeg ureda imala ćerku koja se zove Karla, i da li da to shvatim kao pretnju?
Priroda namere nije bitna dokle god su rezultati proizvodnje u prvom tromesečju zadovoljavajući.
Čisto retorički, imam jednu takvu al joj muž svejedno jaše redovno po 20 godina mlađoj
Čisto retorički, asortiman proizvoda treba širiti kako bi se održalo tržište.Čisto retorički, imam jednu takvu al joj muž svejedno jaše redovno po 20 godina mlađoj
Čisto retorički, asortiman proizvoda treba širiti kako bi se održalo tržište.
Nek je ziv i zdrav i uzbrdo brzih, pa nekad ce pozeliti da se potroshi, dont vori)))))
Ne znam.Je l postoje žene koje daju muževima mehanički, s ciljem da ga istroše, da sto manje traži sa strane i sl? Ono, glumice?
Cekaj tri puta ili tri zenske po tri puta?Muskarac moze ladno da zadovilji najmanje 3 zenske u 24 sata..
tako da mi ne budes u nekoj iluziji kad ti drug kaze..![]()
20 godina mladja od mm-a jos nije ni menstruaciju dobilaČisto retorički, imam jednu takvu al joj muž svejedno jaše redovno po 20 godina mlađoj
Ne pričam o tebi Čile, yebla ga ti, što se odmah branis
Meni se ne rade te stvari vec mesecima... Ne znam, bas danas kontam da o5 probam neki dan, mozda se nesto vrati... Ako ikad nadjem vremena za to. Rece ja I odo da smirujem bebu...
Ne znam cicak, mozda je taj tvoj ginekolog zadrt neki. Odgovorih ti na drugoj temi.