- Poruka
- 9.849
Evo ovako nesto:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne verujem da ijedna zena je jaca odmuskarca i tacka .
Kad govorimo o proseku naravno da su muskarci jaci u vecini slucajeva, ali ako uporedimo npr. neku aktivnu sportistkinju i prosecnog muskarca ne znab bas ko bi bio jaci Jbg buraz,Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.

Jbg buraz,
Profi mma borac vs prosecan covek koji se potukao jednom u zivotu (u osnovnoj skoli)
Pa ti vidi![]()
Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.
Ona se bori protiv slabijih žena pa ti vidi. Dovoljno je jednom da je dobro zakači u glavu i nastaje problem.

A mislis li i da nije? Pogledaj joj ostre crte lica, misicavost, sirinu ramena...Da se osisa i ne sminka - licila bi na transvestita nekog, ili na nekog muskarca koji nije preterano dlakav i muzevan....
Sve one, iz raznih sportova, manipulisu svojim hormonima, grudi im sve manje, kukovi sve uzi, ramena sve sira, vaskularnost (vidljive vene) sve vece, vilice sve sire kao u muskarca.....
Sam njihov trening i nacin ishrane, suplementacija cini da se izuzetno stimulise testosteron a inhibise estrogen, a kamoli jos i doping AAS-ima i cime vec....
Zene kada rode i kada cuvaju bebe stimulisu estrogen, prolaktin i jos neke hormone i neurotransmitere, postaju nezne, brizne, usporene, emotivnije.....A ovo u sportu je sve suprotno od toga - agresija, stres, nervoza - adrenalin, kortizol, testosteron se stimulisu da sve vise i vise se luce....
Ronda je kao neki malo muzevniji muskarac, npr muskarac sa nizim testosteronom, a tehnicki je obucena da ubija i lomi, telo je utrenirano, a misic je misic, bez obzira da li je u muskom telu ili u zenskom, kolicina testosterona zavisi samo kako ce se pokretati i koliko biti u mogucnosti da izvrsi odr rad....
Tako da - da, Ronda je masina za ubijanje. Pogotovo ko je neutreniran....
Ako cemo tom logikom - svakom je dovoljno da jednom bude dooobro zakacen u glavu i - nastaje plafon.
I ja jednom dooobro da zakacim u glavu Feodra ili Majk Tajsona - nastao bi im problem.
No, problem je - da li ce oni stojati mirno i pustiti me da ih ja dooobro zakacim u glavu, ne radeci nista. E o tome se radi. Iako je Ronda zensko, ona ima reflexe, kondiciju, kardiovaskularni sistem, gard, iskustvo borenja - kao i musko odn kao i svaki borac..... Dok je taj neki neutrenirani prosecni mlakonja muskarac"dooobro zakaci u glavu" ona ce ga sahraniti 300 puta.
Sve lako izgleda kada se gleda na YT, to je ona fora - "I can do that also, just hold my beer", ali kada se covek nadje u praksi, tek onda vidi kako nije sve onako kako je njegov mozak subjektivno procenio.
Sto bi rekao Majk Tajson feat. Krile o taktici boraca : "Svaki plan borenja pada u vodu kada te protivnik udari sa samarom po licu".![]()
Onda ti nastavi da gledaš yt, i govori kako Ronda može da dobije Kaina Velaskeza, ili je to tvoj mozak objektivno procenio da ona zaista može da izvede.
Cekaj, a zasto sada lupas ovako? Sta ti meni imas da pricas da "nastavljam da gledam YT" ? Sta sad si faca kao?
Zasto lazes? Ko govori i kada (kada sam ja to rekao?) da Ronda moze da dobije Kaina Velaskeza?
Zasto tako bezobrazno od obicnog prosecnog muskarca sa 70-80 kg, sa ulice koji je neutreniran, odjednom napravis Kaina Velaskeza kako bi sto bolje oborio moje argumente a svoje kobajagi ucvrstio?
Pa znas kako, to neces postici laganjem, izmisljanjem i pravljenjem logickih gresaka ala Strawman i slicno.
Nemoj da lazes i izmisljas, i predimenzioniras da moje receno izgledalo lakse za pobijanje.
Nisam ni ja ni niko drugi rekao da Ronda moze da dobije Kaina Velaskeza, samo zato sto ne podrzavam tvoje mizogine izjave u vezi Ronde.
Pazi sad, zensko je, i dovoljno je da imas kitu medju nogama samo, i 100% ces razvaliti Rondu od batina.
Umesto sto se mizoginu proseravas po forumu, odradi borbu sa Rondom, usrala bi te od batina, potpisujem zivotom.

Dajte bre ljudi,vi stvarno mislite da bi imali neke sanse protiv Ronde u ringu
cim bi stavila ruke na tebe,tu bi bio kraj borbe![]()
Ne znam ja ko ovde lupeta...Daj druže, mani se više lupetanja molim te.
Umesto sto se mizoginu proseravas po forumu, odradi borbu sa Rondom, usrala bi te od batina, potpisujem zivotom.

Ne znam ja ko ovde lupeta...
Prosto i jasno![]()

Kako je krenulo na kraju ce prosecan forumas biti jaci i od Velaskeza![]()
Svaka vam čast.