Zene i borilacke vestine

Evo ovako nesto:
463758-gimnastika.png

Ронда није неки посебан техничар чак ни по џудо стандардима, сама је признала да своје противнице добија најчешће на кондицију и брзину, што су особине које не би могла да користи против физички супериорнијих противника. Уз то, не зна нешто посебно добро да удара, што значи да би са својих 60 кила могла да се ухвати за уши и игра.

Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.

Kakvih crnih "većinu prosečnih muškaraca", žena ima 61 kilu i 168cm visine. Ako bi naletela na čoveka od 180cm i 75 kila koji hoće da je povredi to bi za nju bilo veoma opasno. Jedino da je konstantno na hemiji i u punom treningu, onda još nekako bi možda i mogla.
Jbg buraz,

Profi mma borac vs prosecan covek koji se potukao jednom u zivotu (u osnovnoj skoli)

Pa ti vidi :mrgreen:

- - - - - - - - - -

:lol:

A mislis li i da nije? Pogledaj joj ostre crte lica, misicavost, sirinu ramena...Da se osisa i ne sminka - licila bi na transvestita nekog, ili na nekog muskarca koji nije preterano dlakav i muzevan....

Sve one, iz raznih sportova, manipulisu svojim hormonima, grudi im sve manje, kukovi sve uzi, ramena sve sira, vaskularnost (vidljive vene) sve vece, vilice sve sire kao u muskarca.....
Sam njihov trening i nacin ishrane, suplementacija cini da se izuzetno stimulise testosteron a inhibise estrogen, a kamoli jos i doping AAS-ima i cime vec....

Zene kada rode i kada cuvaju bebe stimulisu estrogen, prolaktin i jos neke hormone i neurotransmitere, postaju nezne, brizne, usporene, emotivnije.....A ovo u sportu je sve suprotno od toga - agresija, stres, nervoza - adrenalin, kortizol, testosteron se stimulisu da sve vise i vise se luce....

Ronda je kao neki malo muzevniji muskarac, npr muskarac sa nizim testosteronom, a tehnicki je obucena da ubija i lomi, telo je utrenirano, a misic je misic, bez obzira da li je u muskom telu ili u zenskom, kolicina testosterona zavisi samo kako ce se pokretati i koliko biti u mogucnosti da izvrsi odr rad....

Tako da - da, Ronda je masina za ubijanje. Pogotovo ko je neutreniran....

- - - - - - - - - -

Ona se bori protiv slabijih žena pa ti vidi. Dovoljno je jednom da je dobro zakači u glavu i nastaje problem.

Ako cemo tom logikom - svakom je dovoljno da jednom bude dooobro zakacen u glavu i - nastaje plafon.

I ja jednom dooobro da zakacim u glavu Feodra ili Majk Tajsona - nastao bi im problem.

No, problem je - da li ce oni stojati mirno i pustiti me da ih ja dooobro zakacim u glavu, ne radeci nista. E o tome se radi. Iako je Ronda zensko, ona ima reflexe, kondiciju, kardiovaskularni sistem, gard, iskustvo borenja - kao i musko odn kao i svaki borac..... Dok je taj neki neutrenirani prosecni mlakonja muskarac "dooobro zakaci u glavu" ona ce ga sahraniti 300 puta.

Sve lako izgleda kada se gleda na YT, to je ona fora - "I can do that also, just hold my beer", ali kada se covek nadje u praksi, tek onda vidi kako nije sve onako kako je njegov mozak subjektivno procenio.

Sto bi rekao Majk Tajson feat. Krile o taktici boraca : "Svaki plan borenja pada u vodu kada te protivnik udari sa samarom po licu". :mrgreen:

A mislis li i da nije? Pogledaj joj ostre crte lica, misicavost, sirinu ramena...Da se osisa i ne sminka - licila bi na transvestita nekog, ili na nekog muskarca koji nije preterano dlakav i muzevan....

Idi joj pogledaj slike iz mlađih dana pre UFC-a, isto izgleda u licu, prirodno ima oštre crte lica a za mišićavost i široka ramena je zaslužno to što ceo život trenira. Naravno hemija i teretana su imali tu veliku ulogu ali znam za devojke koje su trenirale Đudo i isto su fizički izgledale jako. Naravno kada su prestale lagano su im se formirale ženske linije jer se smanjila mišićna masa.

Sve one, iz raznih sportova, manipulisu svojim hormonima, grudi im sve manje, kukovi sve uzi, ramena sve sira, vaskularnost (vidljive vene) sve vece, vilice sve sire kao u muskarca.....
Sam njihov trening i nacin ishrane, suplementacija cini da se izuzetno stimulise testosteron a inhibise estrogen, a kamoli jos i doping AAS-ima i cime vec....

Jedino ako uzimaju HGH onda mogu da im se uvećavaju kosti, obzirom da to ima poprilično vidljive nuspojave ona to verovatno ne uzima. Da bi ti uvećao testosteron, pogotovo kod žena, na nivo koji ima bilo kakvu upotrebnu vrednost moraš uzimati neku hemiju, nema šanse da to postigneš ishranom i suplementima, to je stara legenda.

Zene kada rode i kada cuvaju bebe stimulisu estrogen, prolaktin i jos neke hormone i neurotransmitere, postaju nezne, brizne, usporene, emotivnije.....A ovo u sportu je sve suprotno od toga - agresija, stres, nervoza - adrenalin, kortizol, testosteron se stimulisu da sve vise i vise se luce....

Ova nema decu.

Ronda je kao neki malo muzevniji muskarac, npr muskarac sa nizim testosteronom, a tehnicki je obucena da ubija i lomi, telo je utrenirano, a misic je misic, bez obzira da li je u muskom telu ili u zenskom, kolicina testosterona zavisi samo kako ce se pokretati i koliko biti u mogucnosti da izvrsi odr rad....
Tako da - da, Ronda je masina za ubijanje. Pogotovo ko je neutreniran....

"Muškarac sa nižim testosterenom" jedino ako je svaki dan na hemiji. Ima itekako veze da li je to mišić u muškarcu od 2 metra i 100 kila ili u ženi od 168cm i 61kila. Ronda je "mašina za ubijanje" slabijih žena a ne muškaraca pogotovo ne neutreniranih muškaraca.

Ako cemo tom logikom - svakom je dovoljno da jednom bude dooobro zakacen u glavu i - nastaje plafon.

I ja jednom dooobro da zakacim u glavu Feodra ili Majk Tajsona - nastao bi im problem.

Ako imaš sreće kao što je to imao Henderson protiv Fedora ili Buster Daglas protiv Tajsona, zašto ne bi i tebe opalila sreća pa da nekoga poremetiš jednim udarcem? Uzgred ti likovi su bili ista kategorija kao oni a Ronda ima 61 kilu što je daleko manje od muškarca koji je 180cm i 75 kila, još ako želi da joj ozbiljno naškodi, Ronda bi se našla u ozbiljnom problemu.

No, problem je - da li ce oni stojati mirno i pustiti me da ih ja dooobro zakacim u glavu, ne radeci nista. E o tome se radi. Iako je Ronda zensko, ona ima reflexe, kondiciju, kardiovaskularni sistem, gard, iskustvo borenja - kao i musko odn kao i svaki borac..... Dok je taj neki neutrenirani prosecni mlakonja muskarac"dooobro zakaci u glavu" ona ce ga sahraniti 300 puta.

Pogledaj njene mečeve, više promašuje udarce nego što ih zadaje, više primi udaraca u glavu nego što ih zada. Dovoljno je da je taj "neutrenirani mlakonja" samo jednom dobro zakači u glavu i može odmah da je sahrani, ne mora 300 puta, dovoljno je to jednom a kao što smo videli ako njenim protivnicama, koje su iste kilaže kao ona i nisu neke udaračice, nije bio problem da je dobro zakače neće ni tim "mlakonjama" koji žele da joj ozbiljno naškode.

Sve lako izgleda kada se gleda na YT, to je ona fora - "I can do that also, just hold my beer", ali kada se covek nadje u praksi, tek onda vidi kako nije sve onako kako je njegov mozak subjektivno procenio.

Onda ti nastavi da gledaš yt, i govori kako Ronda može da dobije Kaina Velaskeza, ili je to tvoj mozak objektivno procenio da ona zaista može da izvede.

Sto bi rekao Majk Tajson feat. Krile o taktici boraca : "Svaki plan borenja pada u vodu kada te protivnik udari sa samarom po licu". :mrgreen:

"Everybody has a plan until they get punched in the face." - i on je imao plan da odbrani svetsku titulu dok ga Baster nije mlatnuo po faci. Zato je čovek to i izjavio, iz prve ruke.

Poslednja izmena:
Onda ti nastavi da gledaš yt, i govori kako Ronda može da dobije Kaina Velaskeza, ili je to tvoj mozak objektivno procenio da ona zaista može da izvede.

Cekaj, a zasto sada lupas ovako? Sta ti meni imas da pricas da "nastavljam da gledam YT" ? Sta sad si faca kao?

Zasto lazes? Ko govori i kada (kada sam ja to rekao?) da Ronda moze da dobije Kaina Velaskeza?
Zasto tako bezobrazno od obicnog prosecnog muskarca sa 70-80 kg, sa ulice koji je neutreniran, odjednom napravis Kaina Velaskeza kako bi sto bolje oborio moje argumente a svoje kobajagi ucvrstio?

Pa znas kako, to neces postici laganjem, izmisljanjem i pravljenjem logickih gresaka ala Strawman i slicno.

Nemoj da lazes i izmisljas, i predimenzioniras da moje receno izgledalo lakse za pobijanje.

Nisam ni ja ni niko drugi rekao da Ronda moze da dobije Kaina Velaskeza, samo zato sto ne podrzavam tvoje mizogine izjave u vezi Ronde.
Pazi sad, zensko je, i dovoljno je da imas kitu medju nogama samo, i 100% ces razvaliti Rondu od batina.

:roll:

Umesto sto se mizoginu proseravas po forumu, odradi borbu sa Rondom, usrala bi te od batina, potpisujem zivotom.

Cekaj, a zasto sada lupas ovako? Sta ti meni imas da pricas da "nastavljam da gledam YT" ? Sta sad si faca kao?

"Sve lako izgleda kada se gleda na YT, to je ona fora - I can do that also, just hold my beer" - zato što si naveo ovu priglupu američku foru kao nekakav argument. Zato ti kažem, nastavi da gledaš youtube.

Zasto lazes? Ko govori i kada (kada sam ja to rekao?) da Ronda moze da dobije Kaina Velaskeza?

Više puta je to spominjano kao mogućnost u MMA svetu, ti se samo nadovezuješ na tu grupaciju, inače i ona je to izjavila:

In any given moment, under the right circumstance, I think it is possible (to beat Cain Velasquez). You cannot tell me that it is physically impossible. It is possible that in any given moment, if I could find a way, I will beat him. I simply believe in my possibilities.

Zasto tako bezobrazno od obicnog prosecnog muskarca sa 70-80 kg, sa ulice koji je neutreniran, odjednom napravis Kaina Velaskeza kako bi sto bolje oborio moje argumente a svoje kobajagi ucvrstio?

Ne pravim ja od njega Kaina nego se uvek konverzacija nadoveže na tu temu. Ronda bi imala žestokih problem sa tim prosečnim čovekom a da ni ne pomišljamo na Kaina Velaskeza. Koje si ti to argumente imao svega ti? Jedino onu glupu američku foru, dakle nijedan.

Pa znas kako, to neces postici laganjem, izmisljanjem i pravljenjem logickih gresaka ala Strawman i slicno.
Nemoj da lazes i izmisljas, i predimenzioniras da moje receno izgledalo lakse za pobijanje.

Tvoje rečeno nije uopšte bilo teško za pobiti jer nisi rekao ništa argumentovano. Nema predimenzioniranja, samo prevencija.

Nisam ni ja ni niko drugi rekao da Ronda moze da dobije Kaina Velaskeza, samo zato sto ne podrzavam tvoje mizogine izjave u vezi Ronde.
Pazi sad, zensko je, i dovoljno je da imas kitu medju nogama samo, i 100% ces razvaliti Rondu od batina.

Ti meni kažeš nešto za Strawman "taktiku" a upravo je ti sada koristiš :D , ja nigde nisam rekao da ću je "razvaliti od batina", ovo što ja pričam nije mizoginija nego realnost, nauči šta znači mizoginija, uzgred evo ti opet ona njena izjava:

In any given moment, under the right circumstance, I think it is possible (to beat Cain Velasquez). You cannot tell me that it is physically impossible. It is possible that in any given moment, if I could find a way, I will beat him. I simply believe in my possibilities.

Umesto sto se mizoginu proseravas po forumu, odradi borbu sa Rondom, usrala bi te od batina, potpisujem zivotom.

Ti gde god sitgneš proseravaš mizoginiju, a sada napadaš druge sa neosnovanim argumentima kako oni to isto rade :D, smešno. Zapravo ono što je najgore je to što se proseravaš o stvarima o kojima nemaš pojma, a tih pretnji iz trećeg lica se mani, infantilne su, uzgred evo ti još jedna izjava od čoveka koji ima pojma o čemu priča:

Bill Wallace: A woman can be victorious against a man only if she’s got the element of surprise on her side or she is significantly stronger than her opponent.

There are plenty of techniques a woman can use against a mugger who thinks she won’t fight back; the woman can hopefully buy a little extra time to escape.

But generally women are not as strong as men, and no matter what their game is — kicking, punching, grappling or whatever — if they hit a guy and don’t do any immediate damage, they’ll be in trouble.

Poslednja izmena:
90% muškaraca su i stanovnici Kambodže, Južnoafričke Republike, Kolumbije i ostalih simpatičnih zemalja sveta.Eventualno bi porazbijala 90% muškaraca Finske, pa i tada vrlo diskutabilno, ledena klima stvara muškarce koji su kao međedi makar i imali humaniji odnos prema ženama.

Умјесто што се неки фрљацају терминима као што су "мизогинија", ваљало би да прво науче шта они тачно значе. У претходним писањима није било елемената мизогиније, јер Ронду нико није сводио на ниво објекта, нижег бића или слично. То да су мушкарци физички супериорнији није мизогинија већ биолошка чињеница. То да Ронда није примјер "жене са којом се не треба качити" је такође чињеница, јер је, чак и за женске стандарде, просјечно висока и тешка. Дакле, не говоримо овдје о некој Разији Мујановић на стероидима, већ о симпатичној Рондици која чак ни међу женама није доминантна.

Back