Zene i borilacke vestine

Ne sumnjam u nju:

wanderlei-silva-gabi-garcia-tuf-brazil-role-model-wtf.jpg

Sunce ti poljubim muževnija je od nekih likova po teretanama

Odlicno, bas mi je drago da si sebe postavio u jaci polozaj nego sto je ona kao zena.Pitam se kako bi prosao sa muskim majstorima ajkidoa, bilo bi to Nevidjeno, :whistling:

Baš zato što je žena njena tehnika mora biti besprekorna u suprotnom ako uđe u razmenu snage sa većinom muškaraca izgubiće (sem ako nije veći "muškarac" od njih). Šta sa muškim majstorima Aikido-a misliš sa Ljubinim pulenima oni su majstori svaki za sebe i to samo takvi.

Poslednja izmena:
Na kvarnjaka ces i ti da izgubis,pametnjakovicu, :)

Šta da izgubim? Protiv mene su likovi uvek i išli na kvarnjaka baš zato što nisam bio retard i znao sam da se odbranim. Nekad im prođe nekad ne jbg i šta sad prevaziđi te boljke iz prošlosti i drži se teme. Za žene bi bilo dobro da su solidnoj fizičkoj i mentalnoj kondiciji jer tu i jeste glavna razlika između žena i muškaraca a opet morale bi ipak najviše da se oslanjaju na tehniku jer pre ili kasnije će im u odnosu na nekog muškarca manjkati sirove snage.

Poslednja izmena:
Ovaj snimak "Girl Knocks Out a BIG Black Guy" je jedan od najboljih koje sam pogledao ha ha ha, ne mogu da verujem kako ga zategla levicom., koja kombinacija udaraca haahahaha.

Na kraju je izabrala dobar nacin i pobegla, mada na njenom mestu ne bih bezao, ocigledno zna da udara samo tako.

Back