lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.455
Jovana?Ko kaže, M48 sam sklapala i rasklapala brže od polovine dečaka u odeljenju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovana?Ko kaže, M48 sam sklapala i rasklapala brže od polovine dečaka u odeljenju![]()
Stavi me u takvu situaciju da vidiš da li neću. Nije u tome poenta, sama priroda se pobrinula oko građe tela muškarca i žene. Niti ja mogu na snagu da pobedim medveda niti ti možeš da rodiš dete, pećinski sistem. Ali zato sudove možemo zajedno da peremoznaci zene su sposobne da rade i muske poslove ali nece?
To je tačno, ali ispada da sposobniji treba da bude plaćen više itd a sposobniji je muškarac.Zato što postoji razlika između ravnopravnosti i jednakosti.
Muškarci su neke poslove hajde tako da se izrazim: prepustili ženama, ne zato što su žene u tome bolje nego da bi i one imale šta da rade.Muškarci i žene nikad neće biti isti, ali u stvarima koje mogu da rade ili jednako dobro rade treba da budu ravnopravni.
Da, neke žene su sposobne za vojsku pa zašto onda da im se zabrani? Jel' neko gledao film sa Demi Mur, ona nije imala dublericu, ona je stvarno prošla obuku za "Foke".U konkretnom primeru treba im omogućiti priliku da idu u vojsku ako žele bez diskriminacije, a obavezan vojni rok je neka druga tema.
Tako da ti je ovo vrlo loš argument protiv rodne ravnopravnosti.
niti tab moze da pobedi medvedaStavi me u takvu situaciju da vidiš da li neću. Nije u tome poenta, sama priroda se pobrinula oko građe tela muškarca i žene. Niti ja mogu na snagu da pobedim medveda niti ti možeš da rodiš dete, pećinski sistem. Ali zato sudove možemo zajedno da peremo
![]()
Ne trpam ja, ja sam žrtva.ne mozes sve zene trpati u isti kos.
ima zena koje su se odlucile da im profesija bude lekar, pravnik, biolog a neke su se odlucile da im profesija bude sponzorusa..i to je sasvim legitimno i ok..ne vidim nista lose u tome.
E ovo ni meni nije jasno.i zasto zene idu ranije u penziju?
![]()
a ajmo onda drugacije pitanje.Stavi me u takvu situaciju da vidiš da li neću. Nije u tome poenta, sama priroda se pobrinula oko građe tela muškarca i žene. Niti ja mogu na snagu da pobedim medveda niti ti možeš da rodiš dete, pećinski sistem. Ali zato sudove možemo zajedno da peremo
![]()
Uuuu, klizav terena ajmo onda drugacije pitanje.
a sta muskarci ne mogu da rade a zene mogu (ako izuzmemo trudnocu)
Da vataju krivinea ajmo onda drugacije pitanje.
a sta muskarci ne mogu da rade a zene mogu? (ako izuzmemo trudnocu)
Nismo.Iste zarade za isti stepen obrazovanja i isti posao. Nije tajna da su tu muškarci u prednosti.
Gruba podela na "muške" i "ženske" poslove je svakako potrebna u nekoj meri. Sigurno neće moja supruga da nosi kantu od 30 litara kad sam ja tu. Ona će uvek da ušije neko dugme ili slično, iako ja to znam, ona je iskusnija i mnogo bolja u tome. Ima puno takvih primera, a najbolje je kad neki posao može zajedno, samim tim i brže, da se uradi.Stavi me u takvu situaciju da vidiš da li neću. Nije u tome poenta, sama priroda se pobrinula oko građe tela muškarca i žene. Niti ja mogu na snagu da pobedim medveda niti ti možeš da rodiš dete, pećinski sistem. Ali zato sudove možemo zajedno da peremo
![]()
I sve ovo je tačno. Ali mi smo ovde fokusirali na "sitne" pojedinosti. Problem je u višim sferama, kada u nekoj firmi, za isti posao, žena dobije manju platu ili je preskoče prilikom unapređenja samo zato jer je žena.Gruba podela na "muške" i "ženske" poslove je svakako potrebna u nekoj meri. Sigurno neće moja supruga da nosi kantu od 30 litara kad sam ja tu. Ona će uvek da ušije neko dugme ili slično, iako ja to znam, ona je iskusnija i mnogo bolja u tome. Ima puno takvih primera, a najbolje je kad neki posao može zajedno, samim tim i brže, da se uradi.
Naravno da muškarac ne može da rodi dete, kao što žena ne može da ga napravi. Ali zato mogu zajedno da menjaju pelene i kupaju dete.
Baš sam htela da otvorim temu o tome, pa sam zaboravila.Nismo.
Zbog razlike u masi, mi moramo više jesti i piti, otud srazmerna razlika u zaradi. Jednaka zarada bi bila teška neravnopravnost.![]()
Ni to nije ujednačeno. Recimo u vreme kad sam radio u agenciji, devjke u minićima i napredenim grudima su dobijale češće povišice i bolje prolazile.I sve ovo je tačno. Ali mi smo ovde fokusirali na "sitne" pojedinosti. Problem je u višim sferama, kada u nekoj firmi, za isti posao, žena dobije manju platu ili je preskoče prilikom unapređenja samo zato jer je žena.
Ko je tebi branio da dolazis u minicu?Ni to nije ujednačeno. Recimo u vreme kad sam radio u agenciji, devjke u minićima i napredenim grudima su dobijale češće povišice i bolje prolazile.
Realno imam bolje noge od većine njih, čak sam jednom to i rekao generalnom, jel da dođem sledeći put u miniću da tražim povišicu?Ko je tebi branio da dolazis u minicu?
i ovo je zanimljivatezaNi to nije ujednačeno. Recimo u vreme kad sam radio u agenciji, devjke u minićima i napredenim grudima su dobijale češće povišice i bolje prolazile.
Ko je tebi branio da dolazis u minicu?
Kad god to mogu i u većem broju nego što mnogi misle.i ovo je zanimljivateza
da li zene zloupotrebljavaju muskarce zarad licnog napretka?![]()
Mi cemo da ocenimo.Realno imam bolje noge od većine njih, čak sam jednom to i rekao generalnom, jel da dođem sledeći put u miniću da tražim povišicu?![]()
Jeste, da, mi se ne trošimo na djecu, pospremanje, kuvanje, pranje veša, sex...Nismo.
Zbog razlike u masi, mi moramo više jesti i piti, otud srazmerna razlika u zaradi. Jednaka zarada bi bila teška neravnopravnost.![]()
Bio je pokušaj u JNA, pa se ispostavilo da je većina devojaka došla da navata nekog mladog oficira. Ne sećam se dal' je trajalo jednu sezonu ili malo više.Kad muškarci budu rađali decu, možemo i mi žene u vojsku. To bi za nas i ovako bila šala.![]()
Ne zloupotrebljavaju. Muškarci sami procjenjuju kome treba dati povišicu i povlastice. Sve je do njih.i ovo je zanimljivateza
da li zene zloupotrebljavaju muskarce zarad licnog napretka?![]()
Šuplji bataljon nije za podcjenjivanje, molim lijepo!Bio je pokušaj u JNA, pa se ispostavilo da je većina devojaka došla da navata nekog mladog oficira. Ne sećam se dal' je trajalo jednu sezonu ili malo više.