Zene i biseksualni muskarci

Da li bi bile u vezi sa biseksualnim muskarcem?

• Da, bila bih / bila sam

• Mozda

• Ne, mislim da nije prirodno

• Ne, takvi muskarci mi deluju manje muzevni

• Ne, ali nemam nista protiv njih

• Ne, neki drugi razlog je u pitanju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije bilo u Alpima, nego u Andima. To nije isto. Nismo svi biseksualci.
Da, Santjago, Čile, u pravu si. Pa nismo, to ja i kažem, ali Freja tvrdi da se u ekstremnim okolnostima pokaže da jesmo svi isti. Navodi primer zatvora gde muškarci opšte međusobno, ali ne opšti većina, to je poenta.

- - - - - - - - - -

trebao sam bez dresa da se slikam sinoc :lol:
Ajde Lave, onda će ti biti oprošteno što kriješ lice. :lol: :ceka:

Nismo svi biseksualci.

Znamo da tehnički skoro svaki čovek može da ostvari seksulani kontakt sa osobama oba pola, uz sve prateće elemente tog odnosa - stimulaciju, penetraciju, ejakulaciju, lubrikaciju, čime već ko sa odlikama svoj pola raspolaže.
I to je okej, jednostavno isti cilj postiže sa različitim subjektima uz različitu vizuelnu percepciju i neke varijacije ali to je to.
Kako ćemo nazvai to stanje svesti nebitno je. Da li je to otvorenost ili neselektivnost ili evolucijsko otvranje ili vraćanej korenima - koga briga.

Znamo da tehnički skoro svaki čovek može da ostvari seksulani kontakt sa osobama oba pola, uz sve prateće elemente tog odnosa - stimulaciju, penetraciju, ejakulaciju, lubrikaciju, čime već ko sa odlikama svoj pola raspolaže.
I to je okej, jednostavno isti cilj postiže sa različitim subjektima uz različitu vizuelnu percepciju i neke varijacije ali to je to.
Kako ćemo nazvai to stanje svesti nebitno je. Da li je to otvorenost ili neselektivnost ili evolucijsko otvranje ili vraćanej korenima - koga briga.
E ne uzimaj mene za ozbiljno, pišem prvo što mi padne na pamet. To je valjda jasno iz konteksta u koji sam stavio Ande i Alpe.
Osim ako si samo uzeo deo citata da bi napisao neko svoje mišljenje o celoj stvari. Onda je to ok.

E, stalno zaboravljam koji sam, znam da je neki muškarac, ali to ime me hebe. :roll: Pivo mi je rekao da sam Olivera Jeftić, ženu znam, ja sam njena deblja verzija, ali tog Lošmija ne znam pa mi teško da zapamtim. Sreća, uvek ima ko prati. :aha:
Pa daj nemoj da se ljutiš::( Mislio sam da si imuna na to, misim pošto rado uživamo u šalama na moj račun. Nemoj da budeš kao neka tamo koja se luda zeza sve dok se ne našale na njen račun, onda to postaje nisko i skroz bezveze.

Pre nekog vremena imao sam temu da li bi imali vezu sa biseksualnom osobom (zamolio bih da se ova tema ne spaja sa postojecom, jer se fokusira na nesto drugo), i rezultati ankete su pokazali da bi veliki broj muskaraca bio sa biseksualnom devojkom dok isti broj zena ne bi bio sa biseksualnim muskarcem u vezi.

Pitanje za zene, da li bi ste vi bile sa muskarcem koji je bio sa muskarcem, tj. koji je biseksualac, ili ne i zasto? Kljucno pitanje teme je zasto da ili zasto ne.
Zasto bi muskarci radije pristali da budu sa biseksualnom devojkom (ako iskljucimo neke sulude fantazije)?

Da li su muskarci po tom pitanju tolerantniji, manje tradicionalni ili je nesto drugo u pitanju?

Biseksualni ljudi su generalno vrlo promiskuitetni, tako da moralna, emotivna dimenzija veze sa takvom osobom i nije toliko najbitnija sa mogućnošću zadobijanja neke ozbiljne polno prenosive bolesti.

E ne uzimaj mene za ozbiljno, pišem prvo što mi padne na pamet. To je valjda jasno iz konteksta u koji sam stavio Ande i Alpe.
Osim ako si samo uzeo deo citata da bi napisao neko svoje mišljenje o celoj stvari. Onda je to ok.

Pa daj nemoj da se ljutiš::( Mislio sam da si imuna na to, misim pošto rado uživamo u šalama na moj račun. Nemoj da budeš kao neka tamo koja se luda zeza sve dok se ne našale na njen račun, onda to postaje nisko i skroz bezveze.
Pa ne ljutim se, nego sam neko vreme govorila da sam Era Ojdanić, nisam mogla da se setim koji je od tih, znam da je neki đilkoš. Ali ima vas koji me volite, pa znate bolje od mene i onda me podsetite. :zaljubljena:

Stradaju svi. Svi nesretni. I on, i ona kada sazna, o deci da ne pricam... Stalno o tome tupim i smatram da je to jedan od glavnih razloga zasto homoseksualce ne treba sikanirati. Opet, nisam za parade i sl. ali cim se samo posumnja mnogi budu otpisani. Pa bribegavaju braku kao paravanu i ispastaju svi.

nije to bas tako u praksi, da se ne lažemo
to su one priče od pre 50 godina
bar u bg-u postoji velika gay zajednica i gay lobi u skoro svim zanimanjima tako da pametan može super da pliva
a pritom niko neće da ti radi bris dupeta
pod stradaju mislio sam na ženice koje su udate za tarzane koji prosto vole da ga ture svuda svakoj i svakom
nisu to nikakvi društveni skandali, samo poniženje žene koja ne zna da joj mužev tuki šeta iz muške guzice u njena usta i tako redom...

naravno da pišem uopšteno
nisam napiso
oh džulijane u tebi leži biseksualac plodi me
primam 23cm ko u teglu djema

- - - - - - - - - -

Biseksualni ljudi su generalno vrlo promiskuitetni, tako da moralna, emotivna dimenzija veze sa takvom osobom i nije toliko najbitnija sa mogućnošću zadobijanja neke ozbiljne polno prenosive bolesti.

a promiskuitet i PPB su prosto uzročno posledično povezani, opa mora da se čuo i za kolor TV u tvojim 70im

mada da se ne lažemo, bisex je izgovor za svaštojepštvo, što je meni super!

nije to bas tako u praksi, da se ne lažemo
to su one priče od pre 50 godina
bar u bg-u postoji velika gay zajednica i gay lobi u skoro svim zanimanjima tako da pametan može super da pliva
a pritom niko neće da ti radi bris dupeta
pod stradaju mislio sam na ženice koje su udate za tarzane koji prosto vole da ga ture svuda svakoj i svakom
nisu to nikakvi društveni skandali, samo poniženje žene koja ne zna da joj mužev tuki šeta iz muške guzice u njena usta i tako redom...
To je ono što je neprihvatljivo u celoj priči. Taj dvostruki život, lažeš nekoga ko te voli, ko živi sa tobom neki imaginarni život koji zapravo ne postoji. Matrix hebote! :sad2:

Bravo, to je to! Što volim kad mi neko lepo objasni šta sam mislila. :super:

men se uvek zaplace kad citam ovako nesto, znaci svako ko je imo vise od jednog partnera je prenosac bolestina
zasto kazem, ovo najvise na nasem podrucu citam ili cujem, zasto, jer se ne koriste zastite, svako se ebe bez zastite i bez razmisljanja

Nisam ni sumnjala da je vecini muskaraca prihvatljiv odnos zene sa zenom. Realno, jeste lepsa, mnooogooo lepsa slika.
Ne bih bila. Sama pomisao na njega sa drugim muskarcem bi mi bila odbojna. Inace, moze da me privuce samo muskarac koji nije bas lako dostopan, nije u fazonu "daj sta das", koji ima kriterijume... I retko mi se ko dopadne, tu sam bas teska. Ne zato sto precenjujem sebe nego zato sto reagujem samo na bas, bas jaku energiju. Muskarac koji mi se dopadne mora da oseca zenu na pravi nacin. Takvog ne bi mogao uzbuditi muskarac.
Na sve to sam opet strogo protiv diskriminacije, ali ni za sepurenje i paradiranje. Najstarsnije mi je biti u m-z vezi samo da bi se zamazale oci drugima. Takvom maskom se unesrecuju svi.

znaci muskarac mora da ispuni 101 kriterijum od kojih su 98 fikcija ahahah. i onda se pitaju sto su same sto su razvedene sto docekaju 30 35 bez muza sto ih niko vise ne zarezuje. a kad postanu baba devojke onda idu na kompromis a normalni vec situirani pa onda mogu samo da budu vezbovna igracka za klince. msm brate dokle vise te price ?!?!??
muskarac mora ovo muskarac mora ono. Evo ja sam muskarac i kao muskarac ti kazem NE MORAM JA NISTA ! :* <3

nema moj odg veze sa ovim pederima al mroo sam bugamoljki da reknem ,oprositte

znaci muskarac mora da ispuni 101 kriterijum od kojih su 98 fikcija ahahah. i onda se pitaju sto su same sto su razvedene sto docekaju 30 35 bez muza sto ih niko vise ne zarezuje. a kad postanu baba devojke onda idu na kompromis a normalni vec situirani pa onda mogu samo da budu vezbovna igracka za klince. msm brate dokle vise te price ?!?!??
muskarac mora ovo muskarac mora ono. Evo ja sam muskarac i kao muskarac ti kazem NE MORAM JA NISTA ! :* <3

nema moj odg veze sa ovim pederima al mroo sam bugamoljki da reknem ,oprositte
E, pobrko si ove smajlije sa fejsbukom. Ispravi ih, lepše će izgledati post. Jer nije toliko bitno šta si napisao, nego kako to izgleda.

Vecina muskaraca ima fantaziju da se vrati kuci i zatekne zenu sa zgodnom cicom pod tusem, garant nijedna zena nema zelju da se vrati kuci i zatekne muza presamicenog preko stola dok ga guzi neki rmpalija :lol:

Realno da sam zensko bio bih lezbos jer je musko telo odvratno :bljuc:

Back