Zene i biseksualni muskarci

Da li bi bile u vezi sa biseksualnim muskarcem?

• Da, bila bih / bila sam

• Mozda

• Ne, mislim da nije prirodno

• Ne, takvi muskarci mi deluju manje muzevni

• Ne, ali nemam nista protiv njih

• Ne, neki drugi razlog je u pitanju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ne znam šta si hteo reći
al činjenica ko što rekoh da su mnoge žene
u brakova s muškarcima koji se je,bu s drugim muškarcima
blaženo nesvesne
i to ne mali broj
al brate mili zasto, zasto bre to radi njoj, sebi, deci....pa ako si ti u govvnima sa samim sobom pa sto bacas i druge
nije u redu
malo mi to samozivo, isto ko i kad vara sa zenom....

ja sam to vec spomenuo da je moja jedna bivsa to radila i mene to napalilo i onda je cesto to saputala na uvce.
al ja sam mislio na to ako neznas a ona ima paralelnu vezu
inace retko koja ce zena ostaviti muza samo ako kaze da je imao u tinejdzerskim godinama iskustvo sa muskarcem
Nije isto imati iskustvo sa muškarcem, pogotovo u tinejdž dobu, mnogi su svašta probali. Biti biseksualac je nešto sasvim drugo, nema blage veze sa eksperimentisanjem.

Jooj, ja sam teška konzerva. Mislim da ne bih, čak i ako bi sve ostalo bilo sjajno. Sa drugim ženama mogu da se borim, ali sa muškarcem ipak ne mogu jer nemamo istu opremu. To što ga privlači muškarcima ja ne mogu da mu dam. Znači da bih se uvek osećala ugroženo, a to nije moje prirodno stanje.

par vas je reklo ovo da nemate istu opremu pa vas ne bi pogadjalo toliko
a sta je sa onim da je prevara prevara pa ebo on ananas il muskarca il zenu isto mi je, ebo je nesto osim mene
kako se to boris sa drugim zenama? ako mu se ne svidjas i ako mu je draze da ebe druge zene, za cim i za sta da se boris?
tebe sam citirala ali je pitanje uopsteno jer je par vas izjavilo to

Oženjen ne mora biti *****, jednostavno je biseksualan, a krije jer zna da ne bi blagonaklono bilo prihvaćeno.
Kada se pogleda istorija, svuda je bilo biseksualnosti muške. Samo da je društvena klima malo drugačija, vjerujem da bi i danas bilo daleko češće nego je.
I vjerujem da je biseksualnost daleko prirodnije nego što se o njoj govori.

Vidis, meni je manje prirodno od homoseksualizma. I mislim da se tako lakse prenose zaraze i bolesti, nekako mi je bas...:confused: Znam dve devojke biseksualke, ne mislim nista lose o njima, njihova stvar, ali ne bih zaista volela da sam deo toga.
Sto Alisa kaze, ne volim izivljavanje. Bas je dobro poredjenje sa hranom: ima, pa trpaj sve i koliko god mozes dok ne pozli. Nikada nisam razumela 30 piva ili tepsiju pite. Prosto je nemoguce da u toj kolicini prija... Tako i ovo... Ipak smo mi ljudi, imamo svest, ne privlaci nas samo pojava i ono sto druga strana iskljucivo fizicki pruza. Pa mi je zanimljivije to sto je neko toliko univerzalan da se dopunjuje sa oba pola. Ali, ima nas raznih, da... Opet, sve OK, ali nisam iz te price...

par vas je reklo ovo da nemate istu opremu pa vas ne bi pogadjalo toliko
a sta je sa onim da je prevara prevara pa ebo on ananas il muskarca il zenu isto mi je, ebo je nesto osim mene
kako se to boris sa drugim zenama? ako mu se ne svidjas i ako mu je draze da ebe druge zene, za cim i za sta da se boris?
tebe sam citirala ali je pitanje uopsteno jer je par vas izjavilo to
Ja nisam spominjala prevaru, to je druga tema. Ja govorim o tome da sam u vezi sa muškarcem koji voli i muškarce i žene. Prevara je prevara. Ali ako voli i muške uvek ću misliti da mu nešto fali kada je sa mnom. Ako voli samo žene, ima paket aranžman.

Ako vara, jednako je jadno da li vara sa ženom ili muškarcem. Nema tu neke razlike.

meni je to jednako, sta god da je ebo ebo je
jedino ako je prikriveni gej, ne biseksualac, onda mi nije jasno sta si koj moj mislio, malo sto sebe unesrecujes gusenjem i potiskivanjem poriva pa si sad i mene dohvatio da zakopas....uzas
al ovo sa bi varanjem mi isto ko i da me vara sa zenom

- - - - - - - - - -

Ja nisam spominjala prevaru, to je druga tema. Ja govorim o tome da sam u vezi sa muškarcem koji voli i muškarce i žene. Prevara je prevara. Ali ako voli i muške uvek ću misliti da mu nešto fali kada je sa mnom. Ako voli samo žene, ima paket aranžman.

aha to
ok

Lupila si nevidjeno...strasno nesto. Ajme meni....

Nisam bre...u zatvoru su homo a kada izadju hetero...neretko ti je to obred inicijacije, ne znam da te uputim na izvor ali ako bi krenuo malo po netu, uverena sam da bi lako iskopao podatke, let's say, naucnika koji su se time bavili...neka peneoloska istrazivanja, pa i kriminoloska iz oblasti etiologije kriminaliteta, recimo...citam sada nesto pa ne mogu ja da trazim...

Vidis, meni je manje prirodno od homoseksualizma. I mislim da se tako lakse prenose zaraze i bolesti, nekako mi je bas...:confused: Znam dve devojke biseksualke, ne mislim nista lose o njima, njihova stvar, ali ne bih zaista volela da sam deo toga.
Sto Alisa kaze, ne volim izivljavanje. Bas je dobro poredjenje sa hranom: ima, pa trpaj sve i koliko god mozes dok ne pozli. Nikada nisam razumela 30 piva ili tepsiju pite. Prosto je nemoguce da u toj kolicini prija... Tako i ovo... Ipak smo mi ljudi, imamo svest, ne privlaci nas samo pojava i ono sto druga strana iskljucivo fizicki pruza. Pa mi je zanimljivije to sto je neko toliko univerzalan da se dopunjuje sa oba pola. Ali, ima nas raznih, da... Opet, sve OK, ali nisam iz te price...

prirodni su i jedan i drugi i treci, istorija je pokazala, majka priroda je pokazala....jesmo prozdrljivi u svakom smislu te reci :lol:

Nisam bre...u zatvoru su homo a kada izadju hetero...neretko ti je to obred inicijacije, ne znam da te uputim na izvor ali ako bi krenuo malo po netu, uverena sam da bi lako iskopao podatke, let's say, naucnika koji su se time bavili...neka peneoloska istrazivanja, pa i kriminoloska iz oblasti etiologije kriminaliteta, recimo...citam sada nesto pa ne mogu ja da trazim...

Prvo si bila pametno nesto napisala, onda se diskvalifikovala sa ovim.
Jebbote...zar ne kapiras neke stvari? Sad ti meni oprosti na recniku...ali kad se muskarcu naduvaju jaja, pa gurao bi ga bilo gde u bilo sta.
Ako ikad zaglavim u tvorza, gurnucu ga radje u rupu u zidu nego u musko dupe.... uostalom, mogu i da izdrrkam i cao zdravo.... ali muskarac - nikad. Fujjjj...

Nisi me skapirala, ja sam upravo htela reći da je biseksualizam iživljavanje. Ne biraš, voliš sve i trpaš sve. Nekako mi je prihvatljivije da imaš sklonosti ka jednom polu. Taj biseksualizam mi je kao da možeš da se trpaš sa svima, to mi je takođe nerazumljivo. Hebanje radi hebanja pa jašiš šta ti naiđe. Prirodno je imati afinitete prema nečemu, ako nema nikakvog kriterijuma, to mi je izopačeno. Nešto tu definitivno nije kako treba.

Nece ga ostaviti ali posumnjace u svoju zenstvenost, od toga smo krenuli, tvrdila sam da priznanje o nekom homoseksualnom odnosu razlicito utice na muskarca i zene jer zene lozi snazan primerak muskog roda.

Intimno cak mislim da su muskarci mnogo kreativniji u seksu i lakse prihvataju "zensko raspustanje" od zena koje i dalje lozi muska jacina bez mnogo izlazenja iz tradicionalnih okvira.
Inace, seks je jedna duboka, mracna tema o kojoj ja volim da pricam pa cu se kulturno povuci sa teme:lol:

verovatnoca jer su zene jako nesigurne po tom pitanju, al je i muska naj osetljivija taka njegov penis, tako da mu na isto dodjes, jes da zene nemaju penis al se zadovoljavaju cesto bolje nego sa muskarcem ;)
povuci se jer znam da je jako mracna strana ljudskog bica pa da te ne kompromitujem sa daljnim pitanjima :lol:

Jebbote...zar ne kapiras neke stvari? Sad ti meni oprosti na recniku...ali kad se muskarcu naduvaju jaja, pa gurao bi ga bilo gde u bilo sta.
Ako ikad zaglavim u tvorza, gurnucu ga radje u rupu u zidu nego u musko dupe.... uostalom, mogu i da izdrrkam i cao zdravo.... ali muskarac - nikad. Fujjjj...

jos samo da shvatis da nisu svi ko ti i taman :aha:

po statistici svaki 6 muskarac je biseksualno orijentisan.znaci svaka zena koja je imala 6 ili vise partnera naletela je na bar jednog BI muskarca a da nije ni znala...brrrr da se smrznes hahahh
ja svesno nikad ne bih imala nista sa nekim ko je bi,nekako..kontam da je musko doope ipak jednosmerno o ustima da ne detaljisem...poljubiti ga posle bljaaak...bas me briga sto je njima ok zena BI i za dvostruke arsine...toliko.

jos samo da shvatis da nisu svi ko ti i taman :aha:

U jeeee....izmislila toplu vodu. Normalno da nisu...nije niko kao ja. Kao sto Niko nije kao ti itd. itd.
Ne znam samo sta si htela reci. Ja pricam u svoje ime, a ovi sto bi ga gurali i u musko dupe...daleka im moja ledja. :bye:

- - - - - - - - - -

po statistici svaki 6 muskarac je biseksualno orijentisan.znaci svaka zena koja je imala 6 ili vise partnera naletela je na bar jednog BI muskarca a da nije ni znala...brrrr da se smrznes hahahh
ja svesno nikad ne bih imala nista sa nekim ko je bi,nekako..kontam da je musko doope ipak jednosmerno o ustima da ne detaljisem...poljubiti ga posle bljaaak...bas me briga sto je njima ok zena BI i za dvostruke arsine...toliko.

Sve receno. Amin....

To je zato sto si heteroseksualan...vise od proseka hihihi:lol:

Nekome se naduva to sto kazes da se naduva:lol:, ali ne koristi rupu u zidu ili svoju ruku vec muskarca...taj mozda regularno ne bi nikada probao sa muskim stvorenjem ali zatvorena sredina utice na svest, razumes, pravi svoj svet koji je izolovan. U takvom svetu se najbolje pokazuje izvorna biseksualnost koja se u normalnim situacijama ne bi nikada javila. Zato kazem da je procenat biseksualaca veci nego sto ocekujemo...ako pod biseksualcima shvatamo one koji mogu sa oba pola...a ja ih tako shvatam.

Nisi me skapirala, ja sam upravo htela reći da je biseksualizam iživljavanje. Ne biraš, voliš sve i trpaš sve. Nekako mi je prihvatljivije da imaš sklonosti ka jednom polu. Taj biseksualizam mi je kao da možeš da se trpaš sa svima, to mi je takođe nerazumljivo. Hebanje radi hebanja pa jašiš šta ti naiđe. Prirodno je imati afinitete prema nečemu, ako nema nikakvog kriterijuma, to mi je izopačeno. Nešto tu definitivno nije kako treba.
E to, to, lepo rečeno. Zato i nisam biseksualac. Meni je to bezveze. Drugo je kada imaš razlog ili kad se slučajno desi.

Pa, to sam i ja mislila :) Razumela sam te.

a dve trecine ljudi neznaju da se kontrolisu kad jedu ili piju, to sto ti pojedes celu lubenicu tebi je normalno, ja u zivotu nisam vise od dva tri parceta lubenice pojeo

:eek:
Jos sam u zoni sigurnosti :lol:

nije da nisi u pravu al vecina biseksualca imaju samo povremenu fazu a neki cak ni ne probaju iako bi rado
Ako imaju povremenu fazu, znači da su bi. Nije bitno koliko često to rade. Oni koji bi da probaju, takođe ne znači da su bi. Svašta čovek u životu želi da proba, nešto proba pa mu se svidi ili ne svidi, nešto nikad ne proba. Ali ako je zaista bi, onda će pre ili kasnije probati i ostati pri tome. Mnogi od nas imaju neku skrivenu stranu u sebi kojoj nikada ne dozvole da izađe napolje zato što ne znaju koji će biti rezultat. Ali ako je poriv zaista jak, mislim da se protiv prirode ne može.

Back