Zene i biseksualni muskarci

Da li bi bile u vezi sa biseksualnim muskarcem?

• Da, bila bih / bila sam

• Mozda

• Ne, mislim da nije prirodno

• Ne, takvi muskarci mi deluju manje muzevni

• Ne, ali nemam nista protiv njih

• Ne, neki drugi razlog je u pitanju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Stradaju svi. Svi nesretni. I on, i ona kada sazna, o deci da ne pricam... Stalno o tome tupim i smatram da je to jedan od glavnih razloga zasto homoseksualce ne treba sikanirati. Opet, nisam za parade i sl. ali cim se samo posumnja mnogi budu otpisani. Pa bribegavaju braku kao paravanu i ispastaju svi.
Joj Bogi, u ovom izopačenom svetu se svi kriju od nekoga zbog nečega. Pa ljudi osuđuju jedni druge zbog pirsinga, tetovaže ili prekratke suknje, kako neće zbog homoseksualizma. Nikad, ali nikad ljudi neće slobodno hodati zemaljskom kuglom. Mozgovi su nam u paučini, ja prva mnoge stvari ne mogu da prihvatim. Možda bi moja deca mogla, ali bi morali da ih vaspitamo od početka drugačije i već je kasno. Deca cveća su proglašena za narkomane i šikanirana od većine. Neće toga nikad biti....

Joj Bogi, u ovom izopačenom svetu se svi kriju od nekoga zbog nečega. Pa ljudi osuđuju jedni druge zbog pirsinga, tetovaže ili prekratke suknje, kako neće zbog homoseksualizma. Nikad, ali nikad ljudi neće slobodno hodati zemaljskom kuglom. Mozgovi su nam u paučini, ja prva mnoge stvari ne mogu da prihvatim. Možda bi moja deca mogla, ali bi morali da ih vaspitamo od početka drugačije i već je kasno. Deca cveća su proglašena za narkomane i šikanirana od većine. Neće toga nikad biti....

Imas pravo. Ali, strasna mi je svaka zajednica u kojoj odnosi nisu cisti, bilo ovako, bilo trpljenje agresije, koristoljublje... Nazalost, tesko da ima leka :(

Не би била са бисексуалним мушкарцем јер ми је то гадно, могу на порнићима да гледам два педера али да онај у ког сам заљубљена то воли да ради била би згрожена.

Stradaju svi. Svi nesretni. I on, i ona kada sazna, o deci da ne pricam... Stalno o tome tupim i smatram da je to jedan od glavnih razloga zasto homoseksualce ne treba sikanirati. Opet, nisam za parade i sl. ali cim se samo posumnja mnogi budu otpisani. Pa bribegavaju braku kao paravanu i ispastaju svi.
Oženjen ne mora biti *****, jednostavno je biseksualan, a krije jer zna da ne bi blagonaklono bilo prihvaćeno.
Kada se pogleda istorija, svuda je bilo biseksualnosti muške. Samo da je društvena klima malo drugačija, vjerujem da bi i danas bilo daleko češće nego je.
I vjerujem da je biseksualnost daleko prirodnije nego što se o njoj govori.

Oženjen ne mora biti *****, jednostavno je biseksualan, a krije jer zna da ne bi blagonaklono bilo prihvaćeno.
Kada se pogleda istorija, svuda je bilo biseksualnosti muške. Samo da je društvena klima malo drugačija, vjerujem da bi i danas bilo daleko češće nego je.
I vjerujem da je biseksualnost daleko prirodnije nego što se o njoj govori.
Daleko od toga da je prirodna. To je više stvar besa po meni, neke vrste iživljavanja, kada isprobavaš sve jer ti je uobičajena rutina monotona. Meni je to u istoj ravni kao bahanalije u žderanju, nije prirodno da se čovek obžderava, ali je sklon preterivanju.

Pre nekog vremena imao sam temu da li bi imali vezu sa biseksualnom osobom (zamolio bih da se ova tema ne spaja sa postojecom, jer se fokusira na nesto drugo), i rezultati ankete su pokazali da bi veliki broj muskaraca bio sa biseksualnom devojkom dok isti broj zena ne bi bio sa biseksualnim muskarcem u vezi.

Pitanje za zene, da li bi ste vi bile sa muskarcem koji je bio sa muskarcem, tj. koji je biseksualac, ili ne i zasto? Kljucno pitanje teme je zasto da ili zasto ne.
Zasto bi muskarci radije pristali da budu sa biseksualnom devojkom (ako iskljucimo neke sulude fantazije)?

Da li su muskarci po tom pitanju tolerantniji, manje tradicionalni ili je nesto drugo u pitanju?

Jaoj, sto bih se tome smejala, hihihi:lol:
Ukoliko neko zeli da me ostavi a da me ne povredi, samo treba da iskoristi ovakav argument i ne bih patila ni sekunde, naprotiv, kikotala bih se iz duse...

Mislim da vecina zena od svog muskarca (makar u snovima) ocekuje da bude jak i muzevan u svakom pogledu.
Ne znam sta je tome uzrok kada smo odavno prestali da ratujemo i idemo u lov, pretpostavljam da se kroz vaspitanje prenosi tradicionalna uloga muskarca - zastitnika koji je snalazljiv, dlakav, sirov, misicav i vrlo potentan.
Ukoliko zenu muskarac ostavi zbog lepse, ona ce uspesno mrzeti oboje i biti osetljiva na - svoju zenstvenost.
Ukoliko je ostavi zbog drugog muskarca, zena ce opet biti osetljiva na svoju zenstvenost.
Do cega zapravo dolazimo, do licne vrednosti koju obicna zena cesto meri kroz svog muskarca.
Zene su zapravo vrlo nesigurna ljudska bica. Potrebne su im neprestane potvrde, na toj ideji se bazira cela modna/kozmeticka industrija.

Postoje neki muskarci koji, iako homoseksualni/biseksualni, mom oku nisu gadni.
Kako bih o njima mislila u varijanti udvaranja, zbilja ne znam ali biseksualnost nije nesto sto me na prvu loptu zgrazava vec zasmejava.

Jaoj, sto bih se tome smejala, hihihi:lol:
Ukoliko neko zeli da me ostavi a da me ne povredi, samo treba da iskoristi ovakav argument i ne bih patila ni sekunde, naprotiv, kikotala bih se iz duse...

Mislim da vecina zena od svog muskarca (makar u snovima) ocekuje da bude jak i muzevan u svakom pogledu.
Ne znam sta je tome uzrok kada smo odavno prestali da ratujemo i idemo u lov, pretpostavljam da se kroz vaspitanje prenosi tradicionalna uloga muskarca - zastitnika koji je snalazljiv, dlakav, sirov, misicav i vrlo potentan.
Ukoliko zenu muskarac ostavi zbog lepse, ona ce uspesno mrzeti oboje i biti osetljiva na - svoju zenstvenost.
Ukoliko je ostavi zbog drugog muskarca, zena ce opet biti osetljiva na svoju zenstvenost.
Do cega zapravo dolazimo, do licne vrednosti koju obicna zena cesto meri kroz svog muskarca.
Zene su zapravo vrlo nesigurna ljudska bica. Potrebne su im neprestane potvrde
, na toj ideji se bazira cela modna/kozmeticka industrija.
.

ovo se isto tvrdi o muskarcima

Ne bih se slozila Lave, prosecan muskarac ce tesko posumnjati u svoju muskost ako je njegova devojka imala hot odnose sa svojom drugaricom.

Sa druge strane, zena ce lako pomisliti da je muskobanjasta, neprivlacna i samo zamena za muskarca, ukoliko je njen dragi imao hot odnose sa svojim drugom.

Ne bih se slozila Lave, prosecan muskarac ce tesko posumnjati u svoju muskost ako je njegova devojka imala hot odnose sa svojom drugaricom.

Sa druge strane, zena ce lako pomisliti da je muskobanjasta, neprivlacna i samo zamena za muskarca, ukoliko je njen dragi imao hot odnose sa svojim drugom.

sa ovom drugom recenicom, nekako mi ne ide u glavi, da zena tako razmilja...znam da mislite, da ako gledamo druge, da nam se ne svidjate vise al da se vidite ko muskobanjaste, ne verujem u to...

a sta ce drugo pomisliti, osim da je ne zadovoljava, da joj treba nesto sto on ne moze joj pruzati?

Не би била са бисексуалним мушкарцем јер ми је то гадно, могу на порнићима да гледам два педера али да онај у ког сам заљубљена то воли да ради била би згрожена.

Auuu, nisam se ovom nadao... :eek:

Sve znas. ;)

Leon@

Ja mislim, da prostis na recniku, da ce on prosto da se nalozi na ideju i njene mracne seksualne fantazije.
Pomislice da je spremna da radi svasta nesto u krevetu (i gde vec:lol:), da je strastvena, pomalo perverzna, culna, radoznala i sklona luckastim idejama koje su za druge tajna...ako me vec pitas otvoreno:lol:

Leon@

Ja mislim, da prostis na recniku, da ce on prosto da se nalozi na ideju i njene mracne seksualne fantazije.
Pomislice da je spremna da radi svasta nesto u krevetu (i gde vec:lol:), da je strastvena, pomalo perverzna, culna, radoznala i sklona luckastim idejama koje su za druge tajna...ako me vec pitas otvoreno:lol:

cek nisam reko ako ona predlozi, al recimo on nezna a ona ima bi vezu godinama pored njega, prvo ce sok da usledi, pa mozda prica pa da predlozi trojku

cek nisam reko ako ona predlozi, al recimo on nezna a ona ima bi vezu godinama pored njega, prvo ce sok da usledi, pa mozda prica pa da predlozi trojku

Kakve bre trojke:eek:, ko je pomenuo trojku, eto, eto moje poente, to je musko i to tipicno!!! :lol:
Pomene cura perverziju i dve zene kako se golisave maze a on bi odmah da uskoci, sto da se lazemo:p

Vidi, ko god ima duplu vezu izdaje ljubav, odnos i partnera...bila ta veza hetero bila homo.

Ja govorim u proslom vremenu. Zamisli da smo skupa, lezimo obnazeni nakon divljeg seksa, mazimo se i kao pricamo o proslosti i ja ti kazem kako sam sa drugaricom u srednjoj imala prvo seksualno iskustvo. Ubi me na mestu ako bi mi to zamerio posebno, vise mislim da bi ti se, nakon pocetnog soka, nasmesio brk:zper:

Kada bi situacija bila obrnuta, mislim da bi curi pao mrak na oci jer takav muskarac odmah gubi deo svoje muskosti u zenskim ocima.
Bolje da prizna da je varao, bio svaleras, imao duplu vezu...sta god, sve dok je bio neki frajer medj' zenama...

Ne kapiram zašto svako ko je bio sa osobom istog pola mora da bude biseksualac. Eto recimo bio sam jednom ili dva puta sa muškarcem, pa opet nisam biseksualac. Misim nije mi se svidelo, nisam se pronašao u tome.
Ili može da bude neka situacija kada nema žena, ili može i da ih bude ali im nisi interesantan. Onda je čovek primoran da se snalazi.
Ne treba zaključivati samo tako, možda čovek nema s kim, a hteo bi. Sećam se da sam dva meseca bio na nekoj čuki, ni divlju životinju nisam video, samo nas petorica. Šta je trebalo da radim, da kažem neka hvala ja volim žene? Pa da zaključe da svašta mislim o njima, da bude u fazonu jel to nama nešto fali, u je mnogo si fin, šta ti umišljaš da si neka faca.
Ili kad ti dođe neki prijatelj da ga utešiš, ima neki problem i to. Pričate, otvori ti dušu, ti ga zagrliš, poljubiš, raznežiš se, stvari se dese, mislim valjda je svako bio u takvoj situaciji. Šta sad, treba da upiremo prstom što se desilo, što je prijatelj prijatelju bio prijatelj?
Ili eto napiješ se. Svima se to dešavalo. Napravi čovek svašta u takvom stanju, počne da se mazi sa nepoznatim muškarcima, odvedu ga u toalet i to, posle mu bude krivo što će to biti pogrešno protumačeno, kao što su jednom pričali o meni svašta, a nije baš tako bilo kako su pričali.

Kažem, ne mora odmah da znači da je čovek bi. Nemojmo olako osuđivati. Nismo svi biseksualci. Kad bi se tako gledalo po tome šta se nekome desilo i u kakvoj je situaciji bio, neko bi i možda za mene mogao da kaže da sam biseksualac.

Kakve bre trojke:eek:, ko je pomenuo trojku, eto, eto moje poente, to je musko i to tipicno!!! :lol:
Pomene cura perverziju i dve zene kako se golisave maze a on bi odmah da uskoci, sto da se lazemo:p

Vidi, ko god ima duplu vezu izdaje ljubav, odnos i partnera...bila ta veza hetero bila homo.

Ja govorim u proslom vremenu. Zamisli da smo skupa, lezimo obnazeni nakon divljeg seksa, mazimo se i kao pricamo o proslosti i ja ti kazem kako sam sa drugaricom u srednjoj imala prvo seksualno iskustvo. Ubi me na mestu ako bi mi to zamerio posebno, vise mislim da bi ti se, nakon pocetnog soka, nasmesio brk:zper:

Kada bi situacija bila obrnuta, mislim da bi curi pao mrak na oci jer takav muskarac odmah gubi deo svoje muskosti u zenskim ocima.
Bolje da prizna da je varao, bio svaleras, imao duplu vezu...sta god, sve dok je bio neki frajer medj' zenama...

ja sam to vec spomenuo da je moja jedna bivsa to radila i mene to napalilo i onda je cesto to saputala na uvce.
al ja sam mislio na to ako neznas a ona ima paralelnu vezu
inace retko koja ce zena ostaviti muza samo ako kaze da je imao u tinejdzerskim godinama iskustvo sa muskarcem

ja sam to vec spomenuo da je moja jedna bivsa to radila i mene to napalilo i onda je cesto to saputala na uvce.
al ja sam mislio na to ako neznas a ona ima paralelnu vezu
inace retko koja ce zena ostaviti muza samo ako kaze da je imao u tinejdzerskim godinama iskustvo sa muskarcem

Nece ga ostaviti ali posumnjace u svoju zenstvenost, od toga smo krenuli, tvrdila sam da priznanje o nekom homoseksualnom odnosu razlicito utice na muskarca i zene jer zene lozi snazan primerak muskog roda.

Intimno cak mislim da su muskarci mnogo kreativniji u seksu i lakse prihvataju "zensko raspustanje" od zena koje i dalje lozi muska jacina bez mnogo izlazenja iz tradicionalnih okvira.
Inace, seks je jedna duboka, mracna tema o kojoj ja volim da pricam pa cu se kulturno povuci sa teme:lol:

Back