Zene fudbalera - Footballers' Wives

e...mene zanima šta se desilo sa detetom?
mislim na dete tarnera i keve...
vidim večeras on ahrani neko dete...
a šta se desilo sa šardone?
poslednju sam gledala kada su bili kod lekara koji je rekao da dečak ima jajnike....
ima li ko vremena u kratkim crtama...
hvala

Nemoguce da se serija zavrsava onako da Konrad gine od druga a da tom istom drugu zena bezi sa onim psihopatom i da se gusi u autu cak nije ni prikazano da je umrla a ni za Konrada vidi se samo da je pogodjen iz puske. Nego kakav je to Spin off Zene fudbalera od 10 serija? Jel je to mozda dosniman kraj serije posto to nismo videli na b92?

ana ana:
jvtnns:
Zasto uopste pustaju neku seriju ako je nisu u celini otkupili?!? Stvarno glupost. Ne mogu da verujem.
ni ja ne verujem da nisu otkupili celu seriju ? najbolje da tako i film puste ali bez zadnjih 10 min.!

Majke mi!!! Isto je...mislim nije da sam ja neki ljubitelj te serije, ali stvarno je preglupo ovo sto rade!!! HOCU DA VIDIM KONRADOVU SAHRANU i povratak legende Tanje.

Jedino mi je zao sto Hejzel ide...

Da li ce se nastaviti serija? Stvarno je nevidjena glupost da se onako ophode sa nama gledaocima! Taman kad je postalo zanimljivo onu prekinu seriju, ono kao nemamo vise epizoda.Pa sto su je pustali onda,pitam se...Sta mislite KO ce da zameni Hejzel? Da li je to Tanja???

I stvarno me nerviraju ovi sa b92.Stalno menjaju programsku shemu! Dokle vishe???

Back