maja79
Gost
- Poruka
- 1.253
zanimljiva serija...sta bi bilo da je balkanac uhvatio zenu sa drugim a?a ona osta prava i zdrava.izgleda da smo samo mi necivilizovani!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
absonic:sardone odapela od izgladnjivanja, kajl odlazi u neki pichkovac, dete ostaje sa kevom, tanja dobija dete sa vlasnikom kluba, ali ga zamenjuje sa detetom amber i konrada... na kraju amberin kerov izgrize tanjino dete itd...
, sad možda je trač. Ako je ovaj trač tačan, koja bi od njih bila Viktorija Bekam, možda Ember 
jvtnns:Zasto uopste pustaju neku seriju ako je nisu u celini otkupili?!? Stvarno glupost. Ne mogu da verujem.
ni ja ne verujem da nisu otkupili celu seriju ? najbolje da tako i film puste ali bez zadnjih 10 min.!
ana ana:jvtnns:Zasto uopste pustaju neku seriju ako je nisu u celini otkupili?!? Stvarno glupost. Ne mogu da verujem.
ni ja ne verujem da nisu otkupili celu seriju ? najbolje da tako i film puste ali bez zadnjih 10 min.!
Majke mi!!! Isto je...mislim nije da sam ja neki ljubitelj te serije, ali stvarno je preglupo ovo sto rade!!! HOCU DA VIDIM KONRADOVU SAHRANU i povratak legende Tanje.
Jedino mi je zao sto Hejzel ide...
jvtnns:ana ana:Majke mi!!! Isto je...mislim nije da sam ja neki ljubitelj te serije, ali stvarno je preglupo ovo sto rade!!! HOCU DA VIDIM KONRADOVU SAHRANU i povratak legende Tanje.
Jedino mi je zao sto Hejzel ide...
Slazem se s tobom, Tanja je carica
ovi na pinku se bar smiluju i puste kraj serija. strasno!