Zene dustveno priznatih lopova

Da li biste trosili muzevljev "prljav" novac?

• Ne bih se bunila i trosila bih novac

• Rekla bih mu da to ne radi i odbila bih taj novac

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sta mislite o zenama ljudi koji su se na neposten nacin obogatili, a da nisu uhvaceni na tome? Znaci mislim na zene raznih politicara, funkcionera, biznismena i drugih koji su se obogatili preko masnih provizija ( koje su naravno zabranjenje zakonom ), korupcije i na slican nacin sto prolazi lako u nasoj zemlji. Da li biste se bunili ili ne biste pitali muzice odakle mu pare nego biste uzivali u njima? Jako me zanima kako biste se poneli, ali zamolio bih samo iskrene komentare inace ova tema gubio smisao. I da li zene koje to prihvataju osudjujete kao nepostene ili smatrate da je to ok?
Бљак!
Непоштено зарађен новац- заиста бљак!
Гајим презир према таквим људима!

А када бих се удала за неког ко је у брак ушао поштен, па се временом пролоповисао, гарант би ми пао у очима, било би готово међу нама.

Васпитање.

Бљак!
Непоштено зарађен новац- заиста бљак!
Гајим презир према таквим људима!

А када бих се удала за неког ко је у брак ушао поштен, па се временом пролоповисао, гарант би ми пао у очима, било би готово међу нама.

Васпитање.

A ti imas 12,5 godina i nikada se nisi poljubila....:lol:

Ljubim te POSTENU....:lol::lol:

Pravo da ti kazem, ne znam je l' to pogrdno?
Kao, znamo kakvi su ljudi, nema ga POSTENOG ...:( Taj je folirant, samo tvrdi pazar za proviziju, ili je, siroma', lud, neprilagodjen zivotu... :(

S druge strane, takav stav me prilicno obeshrabruje. Ako ne verujem da postoji neko posten (a ne kradem samo zato sto nisam imala priliku) gde ja to, i sa kim, zivim!? Dakle, samo mi preostaje da RAZJAPIM RALJE i cekam da nesto progutam, dok me ne progutaju.

Pitanje u anketi je sasvim precizno, i tako sam na njega odgovorila. To da li biste kupili nesto ispod ruke jer je jeftinije, ucestvovali u berzanskim transakcijama, kupili ( za vreme one strasne inflacije) robu na cek za 100 maraka pa posle mesec dana platili 5, ne tretiram, i nije mi u vezi sa postavljenim pitanjem. (Kao, penzioner je "drustveno priznati lopov" jer je prodao brasno iz socijalne pomoci...). Takodje, granicne situacije, npr, neko blizak vam je tesko bolestan (mozda bih opljackala banku, ili se prostituisala), ne uzimam uobzir.

I mada niko od nas ne nosi na čelu meru svog postenja (na obrazu, rekao bi Marko :) ), kada bih mogla da pretpostavim da mi je neki mufljuz - onaj sto maznjava, i onaj kojem je to normalno - u blizini (socijalnoj :) ), ne bih s njim kafu popila.

Zorab, slažem se sa tobom.

Niko u mojoj blizini nije takav. Valjda se slični ljudi druže..

Zašto je čudno biti pošten u današnje vreme.. :roll:
Зато што је нашем народу поремећен систем вредности.

Зато што сви гледају како да смуљају, уместо поштено да раде...па није нам држава за џабе у распаду....свуда има криминала, али не у оволикој мери, не на овај начин

Зато што је нашем народу поремећен систем вредности.

Зато што сви гледају како да смуљају, уместо поштено да раде...па није нам држава за џабе у распаду....свуда има криминала, али не у оволикој мери, не на овај начин

Upravo taj poremecen sistem vrednosti: muljanja, kradje i to ochigledne se vrednuju a od poshtenog rada se zaobilazi. Mada nismo svi takvi, to je manja grupa koja terorishe chitav narod.

Upravo taj poremecen sistem vrednosti: muljanja, kradje i to ochigledne se vrednuju a od poshtenog rada se zaobilazi. Mada nismo svi takvi, to je manja grupa koja terorishe chitav narod.
Да, само , тај феномен ''заобилажења законских прописа'' је сувише распрострањен.
Народ је напросто прихватио модел...а и не прихватио, с обзиром колико дуго имамо лопове на власти.:roll: Али, ето, ја изразитио не прихватам, не могу, заиста ми је гадно.
Гадни су ми јер трипују да сад, кад имају паре, да су вреднији, тиме мученици купују сигурност.
Гарантујем, да ако се икад у овој земљи деси нека чистка, полицијска, да ће сви ти којима се конфискује имовина, моментално погодити у лудару.
Беде људске.

Ја не могу да схватим како неко мисли да ће му новац зарађен на туђој несрећи добро донети.

Да, само , тај феномен ''заобилажења законских прописа'' је сувише распрострањен.
Народ је напросто прихватио модел...а и не прихватио, с обзиром колико дуго имамо лопове на власти.:roll: Али, ето, ја изразитио не прихватам, не могу, заиста ми је гадно.
Гадни су ми јер трипују да сад, кад имају паре, да су вреднији, тиме мученици купују сигурност.
Гарантујем, да ако се икад у овој земљи деси нека чистка, полицијска, да ће сви ти којима се конфискује имовина, моментално погодити у лудару.
Беде људске.

Ја не могу да схватим како неко мисли да ће му новац зарађен на туђој несрећи добро донети.

Ko ima taj i vrijedi,ko nema taj ne vrijedi. from Alan Ford

Pravo da ti kazem, ne znam je l' to pogrdno?
Kao, znamo kakvi su ljudi, nema ga POSTENOG ...:( Taj je folirant, samo tvrdi pazar za proviziju, ili je, siroma', lud, neprilagodjen zivotu... :(

S druge strane, takav stav me prilicno obeshrabruje. Ako ne verujem da postoji neko posten (a ne kradem samo zato sto nisam imala priliku) gde ja to, i sa kim, zivim!? Dakle, samo mi preostaje da RAZJAPIM RALJE i cekam da nesto progutam, dok me ne progutaju.

E i meni je interesantan taj fenomen nepriznavanja postojanja poštenih ljudi koji nisu mentalno retardirani. A po pravilu nepošteni tvrde da poštenje ne postoji.

I to oko obogaćivanja...
Ja znam poštene ljude koji dobro žive, i sve su stekli svojim radom.
Nisu bogati, žive normalno.
Pametnom čoveku više i ne treba.
I tako ne bi želeo zlatnu WC šolju ili mobilni sa brilijantima.

Ko ima taj i vrijedi,ko nema taj ne vrijedi. from Alan Ford
Tако нешто може да изјави само особа која је абнормално несигурна у себе, па систем сигурности у себе обезбеђује новцем.
Ја се таквих клоним, јер не смем ни да помислим шта би се тотичној персони десило да остане без новца, а у животу је све могуће.

E i meni je interesantan taj fenomen nepriznavanja postojanja poštenih ljudi koji nisu mentalno retardirani. A po pravilu nepošteni tvrde da poštenje ne postoji.
i obicno su prilicno agresivni u tome... :)

secam se niza situacija iz divnih devedesetih... gde su me razni "uspesni" prozivali kao budalu sto radim tri posla umesto da svercujem. iskreno, ne umem da svercujem. ne umem da trgujem. ni roditelji mi nisu takvi.

ja danas zivim normalno, i to od sopstvenog rada... i u mom okruzenju su takvi ljudi... doduse, rade jako puno (sati nedeljno)... honorarisu vikendom...

I to oko obogaćivanja...
Ja znam poštene ljude koji dobro žive, i sve su stekli svojim radom.
Nisu bogati, žive normalno.
Pametnom čoveku više i ne treba.
I tako ne bi želeo zlatnu WC šolju ili mobilni sa brilijantima.

Ja bi bas zelela... sta ima lose u tome...

Sta mislite o zenama ljudi koji su se na neposten nacin obogatili, a da nisu uhvaceni na tome? Znaci mislim na zene raznih politicara, funkcionera, biznismena i drugih koji su se obogatili preko masnih provizija ( koje su naravno zabranjenje zakonom ), korupcije i na slican nacin sto prolazi lako u nasoj zemlji. Da li biste se bunili ili ne biste pitali muzice odakle mu pare nego biste uzivali u njima? Jako me zanima kako biste se poneli, ali zamolio bih samo iskrene komentare inace ova tema gubio smisao. I da li zene koje to prihvataju osudjujete kao nepostene ili smatrate da je to ok?

Meni važi ona s kim si takav si. Ako su oni lopovi, njihove žene su saučesnici i podržavaju takve akcije. Ne bih se udala za nekoga ko radi takve stvari, pod jedan. A ako bi se i dogodilo da ne znam, pa se udam, ne znam šta bih radila. Mislim da bih bila razočarana. Možda bih u prvo vreme pokušavala da opravdam sebi njegovo ponašanje, ali bi mi se srozao u očima sasvim sigurno i ne bih mogla mirno da spavam, pa bismo se verovatno ili razišli ili bi on morao da prestane sa tim radnjama. U svakom slučaju ne bih mogla da budem saučesnik. A što se novca tiče, plaćala bih sve svojim novcem.
Naravno da osuđujem. Uvek postoji izbor.

Treca,pitanje je koliko te zene kad se udaju stvarno znaju cime se bavi covjek njihovog zivota,ili nije im ni bitno ako ga vole...ljubav je slijepa,i nema granice...drugo je da se muz promjeni poslije nekog vremena i odjednom krene neki ilegalni biznis,onda je nemoguce da zene ne budu upoznate na koji nacin njihov dragi odjednom donosi pozamasne sume novca...e tad mogu biti partneri,saucesnici...

Treca,pitanje je koliko te zene kad se udaju stvarno znaju cime se bavi covjek njihovog zivota,ili nije im ni bitno ako ga vole...ljubav je slijepa,i nema granice...drugo je da se muz promjeni poslije nekog vremena i odjednom krene neki ilegalni biznis,onda je nemoguce da zene ne budu upoznate na koji nacin njihov dragi odjednom donosi pozamasne sume novca...e tad mogu biti partneri,saucesnici...

Da, pa mislim da sam i na to dala odgovor. Naravno da ako ne zna nije saučesnik. Ali se, čini mi se, postavlja pitanje kada zna, kada sazna šta radi. Ako zatvori oči i počne da igra tu igru onda jeste, bez obzira da li to radi zato što njega voli ili zato što misli da je to ispravno.

Back