Zene, davanje i dokazivanje

Ima ga dovoljan procenat, a ne devet ili deset muškaraca na svetu. Ovo o čemu ti pričaš je povezano, ali gledamo na to iz drugog ugla. Ti iz šovinističkog, a meni trenutno nije do rasprave.

Ja sam pod tim "geetskim materijalom" shvatio da mislis na muskarce koji su psiho-fizicki zdravi a takvih je mnogo vise nego sto mislis.Problem je sto se zene zbog nekih pojedinaca (silovatelja,ubica,nasilnika itd) plase nepoznanika i stavljaju zid oko sebe.
Naravo da ne zelim raspravu.Ovde smo da razmeimo misljenja i razgovaramo ali ti je mozda moj predhodni post zvucao previse agresivno i sovinisticki.

Zato što je silovanje sex... imali bi sex ako bi silovali, ako ne ne bi... znači većina ne bi ******, isključujući silovanje. Eto zašto... ali nemamo očigledno svi sposobnost da shvatimo neke stvari.

Ne brini, beta ne bi silovali, u sustini betu ne bi interesovao sex niti zene, on nije agresivan, beta bi se izdvojili i ziveli svojim zivotom a vi bi ste se silovale i hebale i sta vec sa tim retkim alfa muzjacima. I to bi bilo super, jer bi se proredila prenaseljenost na zemlji. Beta bi praznio sexualnu energiju masturbacijom dok ne shvati da vise nije sex koji ga vozi kroz zivot vec kreativnost i sledeci stupanj evolucije. Uz to, mozda bi i napravili andoride po nekim grckim mitovima, androgine ljubavi koje bi sluzile beti da ispolji sexualni impuls. Zemlja bi se podelila i to bi bio dobar poredak bas ka toj evoluciji.

Ja sam pod tim "geetskim materijalom" shvatio da mislis na muskarce koji su psiho-fizicki zdravi a takvih je mnogo vise nego sto mislis.Problem je sto se zene zbog nekih pojedinaca (silovatelja,ubica,nasilnika itd) plase nepoznanika i stavljaju zid oko sebe.
Naravo da ne zelim raspravu.Ovde smo da razmeimo misljenja i razgovaramo ali ti je mozda moj predhodni post zvucao previse agresivno i sovinisticki.

Opet mašiš poentu... većina ljudi je genetski zdravo, ali na kraju se traže genetski napredniji... izdržljiviji. Ne samo zdravi. Tako je počela evolucija i napredak.

Opet mašiš poentu... većina ljudi je genetski zdravo, ali na kraju se traže genetski napredniji... izdržljiviji. Ne samo zdravi. Tako je počela evolucija i napredak.
Ne slazem sa takvim podelama. Alfa muzjaci ne lice na drvosece i nisu genetski savrseni. Puno njih su bas propalice i nitkovi. A izgledaju raznorazno. Zene o tome bolje znaju. Ja primecujem po mojim mnogobrojnim drugarima zenskarosima da jedino seksualna energija je privlacna a nju neko ima ili ne bez obzira na izgled odnosno gene.

Sent from my **** using Forum Krstarice mobile app

:think: Pa dobro,kad smo vec dovde dosli,molim te pojasni mi sta se smatra pod tim genetski napredniji i izdrzljiviji...Treba da ima neke nadprirodne moci ili sta?

Ukoliko se pojavi neka bolest, gen koji je otporan na nju i slične stvari. To je upravo razlog činjenice da u povoljnim životnim uslovima najbolje uspevaju prosečni, a u nepovoljnim natprosečni. Kod životinja je to fizički jak mužjak koji je u stanju da ulovi plen. Kod ljudi se stvari malo drugačije postavljaju.

Meni kazes?

Pa svidja mi se ona bas. Pali me. Gledao bih se dugo sa njom. I razumeli bismo se. Ali bili bismo drugari samo, mlada je previse cini mi se. No pre ili kasnije naci ce ona slicnog nekog drugara pa procvetace. I bice super riba, babaroga.

Sent from my **** using Forum Krstarice mobile app

Nije, super je devojka, i poprilicno zrela u ponasanju. Lepo, deluje da oboje trazite slicne stvari u zivotu.

Ukoliko se pojavi neka bolest, gen koji je otporan na nju i slične stvari. To je upravo razlog činjenice da u povoljnim životnim uslovima najbolje uspevaju prosečni, a u nepovoljnim natprosečni. Kod životinja je to fizički jak mužjak koji je u stanju da ulovi plen. Kod ljudi se stvari malo drugačije postavljaju.

Pokusavam da te skapiram ali mi pricas u veoma zavijenoj formi.
Jos jednom izvini sto cu opet mozda zvucati sovinistici ali mislim da zene mnooogo jednostavnije gledaju na muskarce.Kada ispunjavas neke druge,zenama mnogo bitnije kriterijume,savrseno ih ne zanima genetika,imuni sistem i ostale bioloske mambo-dzambo.

Jesi li cula za onu zenku majmunice, tj kosti pronadjene, koja je valjda jedina insinuacija za onu kariku koja nedostaje u evoluziji coveka. E izmedju ostalog zanimljiva je prica za nju da su naucnici skapirali da je bila ostavljena trudna i da je umrla od gladi i oluje, jer su je ostavili usled ogromne migracije zbog tada veoma nepovoljnih klimatskih promena. I bas je bio komentar kako evolcuija ne bira, slabi propadaju a jaki prezivljavaju. Ali to ne vazi samo za muzjake vec i za zenke. Barem bi trebalo sa evolucijske strane. Tako da nisu samo genetski predisponirani muzjaci vec i zenke. Zena sa manjom karlicom, manjim grudima, anoreksicna, ili mozda preteska, cak ide i do te mere da na pr zene sa jacim ili slabijim jagodicama daju nekakvu indikaciju na kvalitet potomstva. Zena koja se lako prehladi, mnogo toga.

- - - - - - - - - -

@ VisokoOktanskiSelektivnoObrazovana Forumasica

Pokusavam da te skapiram ali mi pricas u veoma zavijenoj formi.
Jos jednom izvini sto cu opet mozda zvucati sovinistici ali mislim da zene mnooogo jednostavnije gledaju na muskarce.Kada ispunjavas neke druge,zenama mnogo bitnije kriterijume,savrseno ih ne zanima genetika,imuni sistem i ostale bioloske mambo-dzambo.

Odgovoriću ti kad uhvatim vremena..... ako ne zaboravim, opomeni me...
Jesi li cula za onu zenku majmunice, tj kosti pronadjene, koja je valjda jedina insinuacija za onu kariku koja nedostaje u evoluziji coveka. E izmedju ostalog zanimljiva je prica za nju da su naucnici skapirali da je bila ostavljena trudna i da je umrla od gladi i oluje, jer su je ostavili usled ogromne migracije zbog tada veoma nepovoljnih klimatskih promena. I bas je bio komentar kako evolcuija ne bira, slabi propadaju a jaki prezivljavaju. Ali to ne vazi samo za muzjake vec i za zenke. Barem bi trebalo sa evolucijske strane. Tako da nisu samo genetski predisponirani muzjaci vec i zenke. Zena sa manjom karlicom, manjim grudima, anoreksicna, ili mozda preteska, cak ide i do te mere da na pr zene sa jacim ili slabijim jagodicama daju nekakvu indikaciju na kvalitet potomstva. Zena koja se lako prehladi, mnogo toga.

- - - - - - - - - -

@ VisokoOktanskiSelektivnoObrazovana Forumasica

Tema nisu žene i njihov trud već muškarci....

Back