kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 59.461
Eto ni žena ih ne kapira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M daMa ne mesaj se.
Neki zenski kurko, pms, bubuljice sta li uglavnom neka razdrazljivost svojstvena samo njima i jasna samo njima-zenama
A tebe kad uhvate lutke zbog seksi ljisovaca to je ništaMa ne mesaj se.
Neki zenski kurko, pms, bubuljice sta li uglavnom neka razdrazljivost svojstvena samo njima i jasna samo njima-zenama
Seksi ljisovaca?A tebe kad uhvate lutke zbog seksi ljisovaca to je ništa
Seksi ljisovaca?
A to tebe zuljaaaaaaaaaa!![]()
Njihovi stavovi o seksu pa su zato seksi ljisovci?Ma ne mene, nego tebe njihovi seksi stavovi žuljaju.
Šta kao nije tako
DaNjihovi stavovi o seksu pa su zato seksi ljisovci?
A sta tebe zulja Lule?
JesiDa
Zar nisam u sto poruka objasnila
Заборавих да ти објасним линк. По правилу форума забрањено је преносити цитате из друге теме. Зато сам ти поставила линк ка поруци, а не због моје покварености.Opet iskarikirala i nadodala. Sledeći put citiraj post na licu mesta, jer neću više da kopam postove i dokazujem šta sam rekla i šta nisam rekla, ovo je za mene kvaran metod.
i ti si to lepo sad potvrdilaTi ne razlikuješ (kao ni mnogi) reakciju na ponašanje u nekom trenutku na nekoj temi od karakterizacije forumaša.
a ja sam napisala da je kvaran metod. Ti očiglegno ne razumeš razliku između ta dva i onda lako pribengeš iskrivljavanju tuđih reči.не због моје покварености.
То знају модови, мене су на почетку опомињали због тога. Додуше мене су опомињали и за размак испред зарезаAko možeš da mi citiraš taj član pravilnika.![]()