Žene, da li ste nekad

• Začetnik teme Začetnik teme Lule
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, stekoh utisak da se radi o analnom seksu, pa fazon kao prljavi muskarac, hoce u dupe/supak a ova mu se smeska a ne razume da je on hoce nju u dupe a ona mu se smeska. Pa je on prljavi muskarac a ona glupaca koje ne vodi ljubav u srce i u najbitniji poulni organ- mouzak, vec u dupe.
Ok, nisam skapirao.

Opet iskarikirala i nadodala. Sledeći put citiraj post na licu mesta, jer neću više da kopam postove i dokazujem šta sam rekla i šta nisam rekla, ovo je za mene kvaran metod.
Заборавих да ти објасним линк. По правилу форума забрањено је преносити цитате из друге теме. Зато сам ти поставила линк ка поруци, а не због моје покварености.

Можеш да идеш на копирање па да пренесеш, али не да цитираш и пребациш на другу тему.

Napisala sam ti ovu poruku
Ti ne razlikuješ (kao ni mnogi) reakciju na ponašanje u nekom trenutku na nekoj temi od karakterizacije forumaša.
i ti si to lepo sad potvrdila
не због моје покварености.
a ja sam napisala da je kvaran metod. Ti očiglegno ne razumeš razliku između ta dva i onda lako pribengeš iskrivljavanju tuđih reči.
To kao prvo. A kao drugo- prvi put nisi kopirala link nego si me ocrnila pa sam prenela poruku kao dokaz da to nije istina. I sad kao to je iz razloga što nije po pravilu foruma. :mrgreen:
P. S. Ako možeš da mi citiraš taj član pravilnika. 🤔

Back