Dok mi ne pokazete nista vam ne verujem ni da ste dobre ni da ste lose....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bobba:Sve gledam ove nase muske, samo se hvale , kako su oni jako dobri *ebaci, pa se sad ja pitam da li smo mi jako dobre pushacice
Evo ja moram da kazem da nisam DOBRA.............vec sam predobra![]()
a VI drage moje..................![]()
morphea:ponizhavaucje, sasvim, zhena tu nikakvo uzhivanje ne dozhivljava, ,a trebalo bi da bude obostrano koliko ja znam...
Dina81:hm...teras me da "lajem"...ali cu ti reci samo da uvek traze repete :-D
maja79:pa i uz sporet mogu to isto bre!al ti mrzis zene antun tun
dama na ulici, domacica u kuci, qrva u krevetu....AntunTun:ovo je najbolja tema...
da zhene razmenjuju isqstva...stichu skillz...mislim pushenje je to nije mala stvar...hahaha u kecelju i za shporet bre !
Dina81:dama na ulici, domacica u kuci, qrva u krevetu....
savic dr:3-Bobba-lider u svemu a i voli da to radi mada u njenu orjentaciju sumnja cesto sa gazdom i natasom imaju predloge sumnjive.
savic dr:i tako ziri pocinje svoj rad svi su se ucesnici prijavili pocinjemo predstavljamje ucesnika 1-Maja-moze da to radi i uz sporet ako treba ma bilo gde samo da se radi .2-Dina 81-ima lepo misljenje o sebi 3-Bobba-lider u svemu a i voli da to radi mada u njenu orjentaciju sumnja cesto sa gazdom i natasom imaju predloge sumnjive.4-Morpea-smatra da je ******* ponizava,najverovatnije je imala loseg ucitelja.5-Gejsa-voli da usreci muskarca i da oseti vlast kad je u njenim rukama (ustima) a volii da se igra sa testisima.6-Gazdarica-veoma talentovana,zavisi od situacije kakva je maestralna ili ne bas osecam da ima veliku praksu.7-Daca75-voli da pada na kolena kad oce da zapali(muskarca).8-Natasa,Natasa-moja ljubimica,sebe smatra finom zato zatvara oci dok to radi ali nije profesionalka u tome a da jos bira alat.9-Kopu-kat-zanima je dali joj decko glumi da mu prija ili ne sumnja u sebe pa cesto trazi pomoc u gejsi mozda voli u duetu.10-Astrodita-bez komentara.Dollyy-uziva u tome i jos voli da se igra sa njim(moja ocena 5).11-Niko-voli da to radi otvorenih ociju a i ja to volim kad me gledaju u oci (uh najezi se).12-Snezna kraljica-oce da proba duboko grlo ja mislim da bi mnogi hteli da joj pomognu ja sam prvi.13-Sojka ptica-ona smatrana ******* kao na talenat,osecajza drugo ljudsko bice voli dijalog prica puno sa drugaricom o dubini u grlo smatra da treba biti opustena.14-Sibirska-voli da upoznaje zadovoljstvo(Zadovoljstvo drago mi je)da bi sama pruzila zadovoljstvo,i jos voli da to radi sa osecanjima. i tako imamo 14 konkursantkinja, hteo bi da predupredim sve da je to izvadjeno iz citata samih konkursantkinja sto bi administrator znao da ne zatvori temu neka nam dozvole da glasamo asto se tice dalje konkurs je i dalje otvoren devojke prijavljuj te se
Lol.....Srdj@n:BOLJE NE!!!
Znate onu pricu iz urgentnog kad su dosli riba sa razbijenom glavom i opekotinom na ledjima i tip sa krvavim djokom!
Tip je pravio palacinke a ona mu je p-usila, on je bacio palacinku da je okrene, omasio i ona je pala devojci na ledja, opekla je, ona je zagrizla budzu refleksno a on je sinuo tiganjem po glavi da ga pusti![]()
Srdj@n:A ono sto je bilo u svim novinama, kad su Japanac i Japanka gurnuli njoj u guzu onu malu Nokijicu i on je zvao da joj vibrira u guzi i fon im se zaglavi unutra i morali su da idu kod doktora da joj izvade fon![]()