Žene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Želiš brak a ipak raskidaš?Pa ako bi prošlo neko vreme a on ne preduzima nikakve korake, ja preduzimam korake ka raskidu.
(pod uslovom da želim brak)
Želiš brak a ipak raskidaš?
Ali ako je sve ostalo super, imate ista interesovanja zašto da bar o tome ne porazgovaraš sa njim?Ti i ja smo udaljeni u mišljenju ko dve veoma udaljene galaksije.
Zašto ti je to čudno? Treba da napinjem nekoga?
Ali ako je sve ostalo super, imate ista interesovanja zašto da bar o tome ne porazgovaraš sa njim?
I šta se desilo?A to se i desilo. Mi smo raskinuli i posle godinu dana me je pozvao na ručak da kaže da bi voleo sa mnom da ima decu.
I šta se desilo?
Htela si sa njim on nije hteo da te zaprosi posle godinu dana rekao da bi voleo decu sa tobom (verovatno da te ženi) i ti nisi htela. Pa gde je tu logika?svašta
Sa osobama koje vole slobodu se ne može drugačije. I ja pobegnem kao zec kada osetim da me neko guši. Još treba nekoga da prosim... piši propalo. Ako postoji njegova želja i namera, onda.
Ako je čovek mog života, nema potrebe forsirati da se ukalupimo u neku bednu birokratiju. To me najmanje zanima.Žene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
Pa jeste, ali nije isto ako živite s vremena na vreme zajedno ili konstantno.Ako je čovek mog života, nema potrebe forsirati da se ukalupimo u neku bednu birokratiju. To me najmanje zanima.
Ne bih razmišljala o prosidbi ni sa njegove, a ni sa moje strane. Zajednički život je pred Bogom tehnički ionako već brak.
da,nakon sto iscepam drvaŽene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
Los je momenat kada zena pocne da se oseca kao musko u vezi.Мене је давно питала једна да се венчамо али не могу тек тако да пристајем после једног дрндања и пет разговора преко нета и телефона да се женим. Са друге стране......шта је лоше у томе да жена пита мушкарца да је ожени и створи децу са њом. Ко је рекао да мушкарац мора бити увек тај који мора први то да пита.
Pa i sve ostalo je igrica i zezanje...i udaja i ženidba i venčanje... sve je to dobro zezanje... naravno, podrazumevam da se dvoje vole...Msm da je jasno ako zivimo zajedno da se dobro poznajemo i napravi od toga zezanje,sve druge kalkulacije su sviranje kyrcu
A vidis da se desava da svi cute i misle nece me za brak i tako godinama dok ne pukne citanje izmedju redovaPa i sve ostalo je igrica i zezanje...i udaja i ženidba i venčanje... sve je to dobro zezanje... naravno, podrazumevam da se dvoje vole...
i razvod je igrica... čemu toliko briga oko toga? Sve su to uloge koje ljudi mogu, a ne moraju da igraju u svojim životima... Igrica je i da muškarac
treba da zaprosi ženu... ali, to može da se promeni... bilo bi čak zanimljivije, hahahahah
Najvažnije je da se dvoje vole... a ko će koga zaprositi, pa to je zaista smejurija...kad se dvoje zaista vole, tu sujeta ne postoji, niti ljutnja, niti raskid...
Postoji ljubav i staza cirkuska koja vodi u život.
Radi im Ego... Kad nađeš nekog koga zaista voliš, ništa više nije važno... ako ta/j želi venčanje na Jupiteru, naravno da će ga dobiti...A vidis da se desava da svi cute i misle nece me za brak i tako godinama dok ne pukne citanje izmedju redova
Neki se boje braka... neki se boje davanja, neki nemaju šta da pruže...A vidis da se desava da svi cute i misle nece me za brak i tako godinama dok ne pukne citanje izmedju redova