Žene da li biste zaprosile muškarca?

Ali ako je sve ostalo super, imate ista interesovanja zašto da bar o tome ne porazgovaraš sa njim?

Čim on nešto čeka i ne želi sa mnom da bude bliži, sve je tu jasno. Šta tu ima da se priča.
Mogu da mu kažem da kako stvari stoje, mi idemo ka raskidu.. Eto to bih rekla.

A to se i desilo. Mi smo raskinuli i posle godinu dana me je pozvao na ručak da kaže da bi voleo sa mnom da ima decu.

Žene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
Ako je čovek mog života, nema potrebe forsirati da se ukalupimo u neku bednu birokratiju. To me najmanje zanima.
Ne bih razmišljala o prosidbi ni sa njegove, a ni sa moje strane. Zajednički život je pred Bogom tehnički ionako već brak.

Мене је давно питала једна да се венчамо али не могу тек тако да пристајем после једног дрндања и пет разговора преко нета и телефона да се женим. Са друге стране......шта је лоше у томе да жена пита мушкарца да је ожени и створи децу са њом. Ко је рекао да мушкарац мора бити увек тај који мора први то да пита.

Мене је давно питала једна да се венчамо али не могу тек тако да пристајем после једног дрндања и пет разговора преко нета и телефона да се женим. Са друге стране......шта је лоше у томе да жена пита мушкарца да је ожени и створи децу са њом. Ко је рекао да мушкарац мора бити увек тај који мора први то да пита.
Los je momenat kada zena pocne da se oseca kao musko u vezi.

Msm da je jasno ako zivimo zajedno da se dobro poznajemo i napravi od toga zezanje,sve druge kalkulacije su sviranje kyrcu
Pa i sve ostalo je igrica i zezanje...i udaja i ženidba i venčanje... sve je to dobro zezanje... naravno, podrazumevam da se dvoje vole...
i razvod je igrica... čemu toliko briga oko toga? Sve su to uloge koje ljudi mogu, a ne moraju da igraju u svojim životima... Igrica je i da muškarac
treba da zaprosi ženu... ali, to može da se promeni... bilo bi čak zanimljivije, hahahahah
Najvažnije je da se dvoje vole... a ko će koga zaprositi, pa to je zaista smejurija...kad se dvoje zaista vole, tu sujeta ne postoji, niti ljutnja, niti raskid...
Postoji ljubav i staza cirkuska koja vodi u život.

Pa i sve ostalo je igrica i zezanje...i udaja i ženidba i venčanje... sve je to dobro zezanje... naravno, podrazumevam da se dvoje vole...
i razvod je igrica... čemu toliko briga oko toga? Sve su to uloge koje ljudi mogu, a ne moraju da igraju u svojim životima... Igrica je i da muškarac
treba da zaprosi ženu... ali, to može da se promeni... bilo bi čak zanimljivije, hahahahah
Najvažnije je da se dvoje vole... a ko će koga zaprositi, pa to je zaista smejurija...kad se dvoje zaista vole, tu sujeta ne postoji, niti ljutnja, niti raskid...
Postoji ljubav i staza cirkuska koja vodi u život.
A vidis da se desava da svi cute i misle nece me za brak i tako godinama dok ne pukne citanje izmedju redova

A vidis da se desava da svi cute i misle nece me za brak i tako godinama dok ne pukne citanje izmedju redova
Radi im Ego... Kad nađeš nekog koga zaista voliš, ništa više nije važno... ako ta/j želi venčanje na Jupiteru, naravno da će ga dobiti...
Dobiće svako sve što poželi, jer, ljubav je davanje... činjenje za onog drugog najlepše što možeš... rađanje dece sa voljenom osobom..
Sve što se poželi treba da se obistini... pa čak i da dama zaprosi svog princa...
Sutra bih to uradila, ali je moj princ ostao u nekoj bajci...

Back