- Poruka
- 20.974
Ne znaju koga su izgubile!Meni je to super sto zene imaju tu kocnicu da zaprose. Nece ona, necu ja, do jaja. Ne pominji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaju koga su izgubile!Meni je to super sto zene imaju tu kocnicu da zaprose. Nece ona, necu ja, do jaja. Ne pominji.
Jel?Ne znaju koga su izgubile!
skoro svaka žena to radi. Ili pita direktno "hoćeš ti više da me ženiš" ili suptilno pokazuje na prst gde još nema prstena.Žene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
Interes hm nevalja ti to,Ne bih zaprosila nikad nikoga, osim zbog potrebe vize za spajanje porodice.
Sta lupas kad pojma nemas o cemu ja govorimInteres hm nevalja ti to,![]()
Da,ali nedaj bože dame odbijeŽene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
ja ne razumem vise potrebu da se stupa u brakМа женско "сто пута" стави до знања да жели брак пре него мушкарац.Премда ја не разумем да неко буде у вези по више година. По мени.....до годину и по дана је довољно.
JokŽene da li biste zaprosili muškarca? Osećate da je on čovek vašeg života ali ne preduzima nikakve korake i vas počinje sve to da živcira i šta preduzimate? Čekate da vas on zaprosi ili preduzimate stvari u svoje ruke?
Ovo samo imas u američkim filmovima, teatralnost prilikom prošnje, venčanja. Smaranjeprao bi joj gace, carape strample grudnjake i to rucno..kuvo bi joj dan i noc..samo da ovo dozivim jednom u svom zivotu..
ja ne razumem vise potrebu da se stupa u brak![]()
A zašto Vam je onda samo taj papir prioritet u glavi.Ne, jer papir ništa ne znači. Ne daje nikakvu sigurnost. Čemu onda to?
Brak je biznis ugovor, obično prilično loš po muškarce. Tako da je jasno zašto žene forsiraju brak, imaju više koristi od istog. Elem, lepo je videti u porukama iznad da postoji solidan broj forumašica kojima brak VISE nije bitan![]()
Zavisi kako kome. Lično, ne volim papirologiju.A zašto Vam je onda samo taj papir prioritet u glavi.