EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Sve je više copy/paste individua, nesposobnih da se autentično izraze u bilo kojoj sferi života. Stavove učimo čitajući i kopirajuci, zanemarujemo iskustva ili na silu želimo da ih prilagodimo onako kako to "neko" radi. Dovoljno je reći moda ili politika, i shvatiti razmere uniformisanosti. Ipak, pravi problem jeste impakt različitih mišljenja i stavova iz drugih kultura u sferu porodičnih vrednosti. Zbog toga je u svetu na sceni mnogo nasilja, a i ratova, opravdanja za ratove itd.(serijat/islam itd)
Dakle, ako je promocija drugačijih vrednosti dovoljno agresivna i prisutna na određenom području, verovatnoća poremećaja, neuroza i sukoba unutar domicilnih identiteta je ogromna.
Koliko su po vama jaki uticaji razumevanja pojedinaca, žena.. tih medijskih ataka, na nas stvarni život i stav o porodici, koliko zapravo kopiranje nekog stila života koji je većini domaćeg socijalnog okruženja neprihvatljiv, utiče na promenu naših porodičnih vrednosti.
I zašto je nemoguće odbraniti se od istih?
Malo sam zbrzio, ebe me buka u kafani
Dakle, ako je promocija drugačijih vrednosti dovoljno agresivna i prisutna na određenom području, verovatnoća poremećaja, neuroza i sukoba unutar domicilnih identiteta je ogromna.
Koliko su po vama jaki uticaji razumevanja pojedinaca, žena.. tih medijskih ataka, na nas stvarni život i stav o porodici, koliko zapravo kopiranje nekog stila života koji je većini domaćeg socijalnog okruženja neprihvatljiv, utiče na promenu naših porodičnih vrednosti.
I zašto je nemoguće odbraniti se od istih?
Malo sam zbrzio, ebe me buka u kafani