Zene CARICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zašto bi ova tema bila premeštena na politiku kad ima najviše seksa od svih tema ovde! :shock:
Pa nema ko kome ovde nije yebo sve po spisku! :lol:
Ljubavi baš i nema puno, al' jbg, niko nije savršen... kad je seks dobar, ljubav dodje s godinama, možda ćemo se i mi zavoleti za koju hiljadu... :-?

wolf_od_hercegovine:
ALO BRE TURCINE NE SERI, ****** TE TVOJA JEDINSTVENA BOSNA I HERCEGOVINA, KAD CEMO MI SRBI DA SE PRIPOJIMO SRBIJI (POSLJE REFERENDUMA NARAVNOI), HRVATI CE SVOJE DJELOVE PRIPOJITI HRVACKOJ, A VI BALIJE CETE OSTATI KO ZADNJI SUPCI U EVROPI.ONDA CE VAS I JEBATI VASI DOJUCERASNJI SAVEZNICI AMERI, JER CE IM SMETATI BALISKA ZEMLJA U EVROPI, DOSTA SMO MI SRBI BILI GRANICARI EVROPI I SVJETU OD RAZNE GAMADI................................

I JEDNO PRIJATELJSKO UPOZORENJE, MOLIM TE NE KORISTI VISE KRSTARICU, A NI NEKE DRUGE SRPSKE SAJTOVE.

POZDRAV SRPSKOJ BRACI U RS.

xexe...pozdrav i tebi... :D

David Coverdale:
Koja djevojka moze da dobije epitet CARICA.Carica je ucestao naziv za pripadnice zenskoga pola koje su cool.Ja mislim da se epitet CARICE stice, samo ako je zenska osoba intelektualka, udata ili razvedena i ima negdje izmedju 35 do 45 godina.
Carica se postaje tako da se zenska osoba mora popeti muskarcu na nabrekli penis i tako mijesati svo vrijeme.Poslije tog cina ta zena je postala CARICA a muskarac CAR.Zasto?Zato sto je simbolika ta da se zena popela na PRIJESTO i postala CARICA.
Sta vi mislite o ovome?

Ova tema definitivno ulazi u izbor za top 5 naglupljih tema ever.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back