- Poruka
- 12.413
Super, ajdeDa samo kad? I ovaj vikend me naguzi gazda da ostanem. To jedino oko nove godine, tad imamo godisnji. Mislim ja sa svojim coltom tamo dodjem za cas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super, ajdeDa samo kad? I ovaj vikend me naguzi gazda da ostanem. To jedino oko nove godine, tad imamo godisnji. Mislim ja sa svojim coltom tamo dodjem za cas.
Ti otpadas, znaci idem samo sa meduzom, a u ostalom di su dve tu nema torbanjaNek ga Aca vodi
Daj ne pali po temi.Ti otpadas, znaci idem samo sa meduzom, a u ostalom di su dve tu nema torbanja
Ti s tom spikom nes nista torbatja ne razumem zašto moderatori dozvoljavaju ovom propalom šoferu da postuje na ovom forumu...
em reklamira blud,nemoral,torbanje,vožnju autoputem u pijanom stanju,em tretira žene kao marvu
kuda je ovaj forum otišao bre,molim hitnu reakciju da bi se ovo zlo smesta zaustavilo,a malopre sam javio austrijskoj policiji na pojačano testiranje kamiondžija na alkotest i lake droge
Nema sad, taknuto maknuto, dogovorila si seks, ljubota i ja svedociDaj ne pali po temi.
Vidis da ima hepo kockica
Ukopaj meNema sad, taknuto maknuto, dogovorila si seks, ljubota i ja svedoci![]()
Ja sam u svom koltu dve torbao ona ce onda biti trecaNema sad, taknuto maknuto, dogovorila si seks, ljubota i ja svedoci![]()
Odoh jaJa sam u svom koltu dve torbao ona ce onda biti treca

Pa nemoj da se stidisOdoh ja
to je sve normalnoStidljivost je moje drugo imePa nemoj da se stidisto je sve normalno
tačno tako,i u pravu si skrozTi s tom spikom nes nista torbat
Istovaras ga izgleda titačno tako,i u pravu si skroz
nego bre,koji kamion ti leba ti istovaraš?
sve kamiondžije dovezu kamion na odredište,i drugi vas istovara,vi ni ku...m me mrdnete,samo spustite ceradu na kraju i to vam bude teško

Ma je vraga, sad ovo leto bas u italiji dovezao prazne palete lik mi da gore paletar i sve palete sam mu izvukao i onda tu utovar kafe pa sve to isto tako nazad. Majica mi je bila mokra komplet. Kako te di naguze tako bude. A u ostalom 24 tone tereta treba baciti bar 12 gurtni. Ma nije to sve toliko tesko, taj posao je tezak sto nemas vremena za sebe, to je robija otvorenog tipa. Ja bi otisao s tog posla ali slab sam ustasa pa ne mogu dobiti normalan posao ko svi bosanci jer oni su velike ustasetačno tako,i u pravu si skroz
sve kamiondžije dovezu kamion na odredište,i drugi vas istovara,vi ni ku...m me mrdnete,samo spustite ceradu na kraju i to vam bude teško
Ni blizu,samo ih gledam kad dođu ovde i izađu iz kabine u klompama...Istovaras ga izgleda ti![]()
Inace odradi ti svaki dan 700 km pa vidi koliko ti je jos do istovaratačno tako,i u pravu si skroz
Ma je vraga, sad ovo leto bas u italiji dovezao prazne palete lik mi da gore paletar i sve palete sam mu izvukao i onda tu utovar kafe pa sve to isto tako nazad. Majica mi je bila mokra komplet. Kako te di naguze tako bude. A u ostalom 24 tone tereta treba baciti bar 12 gurtni. Ma nije to sve toliko tesko, taj posao je tezak sto nemas vremena za sebe, to je robija otvorenog tipa. Ja bi otisao s tog posla ali slab sam ustasa pa ne mogu dobiti normalan posao ko svi bosanci jer oni su velike ustase
Kako na kom odredistu, na hladnjaci se manje fizicki radi nego na ceradi, a najvise se radi na specijalnom transportu. Evo sad imam robu sa spedicije, nisam nista tako, ali kad tovarim ivericu 18 gurtni plus 36 kutnika. Ma i bolje da se radi covek mora da se krece da mu krv funkcionise da moze dobro torbatNi blizu,samo ih gledam kad dođu ovde i izađu iz kabine u klompama...
A kukaju kako im je teško
Beži bre,prodaju maglu
Ljubomoran na tvoju bar 30% veću plaćicu.Inace odradi ti svaki dan 700 km pa vidi koliko ti je jos do istovara
Jel znas cemu sluzi gurtnaA gurtna teška pola kile,jbt kako ti onda torbaš žene i dižeš noge istim,ako ti je to teško
Ja sam radio dostavu namestaja i bio mi je bolji posao nego ova suga sto sad radim. Svaki dan kuci i jos sam jednom istorbao jednu zenskuSvaki posao je tezak na svoj nacin