Ženama je važno kako mirišete

Bitnija ti je zaprška od mene.
Za srce si me ujeo.
1706960826592.png
 
Ствар је много комплекснија него што је тема постављена. Рађен је експеримент где су мушкарци окупани неутралним сапуном носили неко време чисте поткошуље и оне су стављане у затворене посуде. Онда је женама дато да их помиришу - значи природан мирис, феромони, које сваки мушкарац има јединствен, као отисак прста. Скоро без изузетка женама се највише свиђао мирис оног мушкарца који је генетски најразличитији од њих. Значи, природна селекција, да би се генетски материјал евентуалног потомства максимално разликовао.
Вештачки мириси у том смислу само маскирају онај који производи максималну привлачност.
То наравно не значи да не треба носити дискретне дезодорансе који пријатно миришу, јер зној временом почне да се непријатно осећа због бактерија, али привлачност на основу природног мириса не може да се превари, то је у потпунисти индивидуално за конкретан пар.
Осим овога што си написао и одржавања хигијене, битна је и исхрана и још понешто... Може дезодоранс, парфем, али што природнији, утолико боље, неретко и лепше.
 
Pored smisla za humor i vašeg samopouzdanja, ženama je važno kako muškarci mirišu!

Ovo su tri stvari koje su bitnije od toga kako izgledate, koliko zarađujete i koja kola vozite. Ali, to je isključivo subjektivan doživljaj. To što žene lude za nekim muškarcem jer dobro miriše, nije recept primenjljiv za sve ostale muškarce. Ukoliko nekome parfem dobro stoji, ne znači da će i vama jer ne reaguju sve žene na jedan isti parfem jednako! Ipak, isplati se da uložite i poslednji dinar i napor kako biste mirisali lepo jer, MUŠKI PARFEMI SE PRAVE DA BI SE DOPALI ŽENAMA.


Pogledajte prilog 1492766

1.Odbacite jeftine body sprejeve​

Za većinu vas srednja škola je gotova. Jeftini osveživači za telo koje ste nosili na žurkama ne igraju uloge u ovoj ligi. Vreme je da pređete na nešto primerenije za svet odraslih muškaraca, na primer potražite savet od tate…

2. Nanosite parfem diskretno​

Da li znate kome je namenjen parfem na koji mirišete? Vašim najbližim ljudima. Ne ljudima sa suprotne strane ulice. Parfem koji ste naneli na kožu treba da osetite vi, eventualno vaša partnerka pri zgrljaju, a ne svako ko prodje pored vas u prolazu. Neophodna je izvesna doza prakse kako bi ste postali ekspert za količinu koju je dozvoljeno naneti na kožu. Za najbolje rezultate pokušajte da naprskate izvesnu količinu koja će napraviti oblak kroz koji jednostavno prođete. Tako će sitne čestice vašeg omiljenog parfema istovremeno pasti na prava mesta.

3. Kupujte samo one parfeme koji imaju oznaku "za muškarce"

Trendovi se i među parfemima menjaju. Mogu imati baznu notu od sandalovine, pa do limete u zavisnosti od sezone za koju su namenjeni ili prilike u kojoj ih nosite, vaše ličnosti i mnogih drugih faktora. Važno je da zapamtite jedno, a izvinjavamo se svima onima koji vole takve stvari, nikako ne koristite parfeme koji sadrže vanilu, lavandu ili gardenije. Umesto toga, potražite parfeme koji u sebi sadrže, drvo i ili jednostavno mošus. Žene žele da muškarci mirišu na muškarce a ne na poslastičarsku radnju ili cvećaru.

Probajte Givenchy’s Gentleman Only Intense, moderan miris kedrovog drveta i kože ili najnoviji Boss The Scent, čiji sastojci dolaze iz Južne Afrike. To su stvari za muškarce.

4. Verujte sebi​

Ako ste pripadnik Stare škole, ne plašite se klasike. Poenta je da mirišete na sebe, jer parfem je odraz vaše ličnosti, a ne onoga što vi mislite da bi se dopalo drugima. Ako se u izboru parfema koji je najbolji za vas, oslanjate na tuđe preporuke-najverovatnije ćete napraviti pogrešan izbor! Možete postati mirisna katastrofa.

5. Budite otvorenih shvatanja​

U svetu parfema jekao u svetu mode. Mirisne note evoluiraju u skladu sa eksperimentisanjima u mirisnoj industriji. I vi biste trebali da budete otvorenih shvatanja. Kao što ne nosite košulju od istog materijala zimi i leti, tako i parfeme morate birati prema sezoni. Letnje kolekcije parfema imaju tu lakšu notu, dok su zimskepostojanijih i težih struktura.

Ovo su stvari kojih se pridržavaju pravi džentlmeni.

M.M.
cuo sam od jedne zene da ona voli muskarce koji smrde na znoj. Odma skida gace.
 
Ако изузмемо да су најбољи мириси за жене, роштиљски мириси са мало помешаног зноја, онда треба да поверујем једном магу који ми рече да, пре него се сретнеш са женом до које ти је стало, треба да се окупаш 2 дана раније, како би твоји мириси и даље стајали на теби.

У сваком случају свет мириса је посебан свет и он не постоји без амигдале, а она је код људи баш закржљала, а можда чак преноси погрешну слику света мириса.
 
Pa Code je "jači", nekako oštriji. Imala sam ga ranije (žensku verziju) i divan je. Leti preko dana je jak, može za veče dok je Aqua baš nekako "hladan" i svež, baš za leto.

Dopadaju mi se ženski zeleni i plavi Aqua di Gio. Mada, nije važno šta se meni dopada, nisi to pitao :mrgreen:

Nema tu nekih fora, nije ni važno. Važno je da se tebi dopada.
 

Back
Top