Женама дозвољен топлес на јавним базенима у Берлину

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.128
Несвакидашњим потезом који је изазвао пажњу широм Европе, Берлин је званично дозволио женама да буду у топлесу на јавним базенима, изједначавајући правила облачења за „све полове”.

1745513818806.png

Gde će te da provedete leto? :)

Anna, 24​

1745515034317.png

Anu zapravo nije briga šta drugi misle o tome da je u toplesu. Ali ponekad, ona brine da bi se ljudi mogli osećati neprijatno jer to još nije u potpunosti prihvaćeno u našem društvu. Ona se ipak nada. „Postaje sve bolje“, kaže ona. "Ako samo nastavimo da radimo, na kraju ćemo stići. Ako ne sada, onda možda negde u, nadamo se, bliskoj budućnosti."

Poslednja izmena:

Anna, 24​

Pogledajte prilog 1719047

Anu zapravo nije briga šta drugi misle o tome da je u toplesu. Ali ponekad, ona brine da bi se ljudi mogli osećati neprijatno jer to još nije u potpunosti prihvaćeno u našem društvu. Ona se ipak nada. „Postaje sve bolje“, kaže ona. "Ako samo nastavimo da radimo, na kraju ćemo stići. Ako ne sada, onda možda negde u, nadamo se, bliskoj budućnosti."
Kako nije prihvaćeno?! Gdje ti živiš?
Toples nije tabu tema već blizu 50 godina!!!

Olga, 40​

Pogledajte prilog 1719048
Photo: Zejna Halilbašić

Olga jako voli da se sunča u toplesu jer se tako oseća slobodno. „Sviđa mi se svoje telo i uvek sam se sunčala na ovaj način“, kaže ona. „Sjajno je što to sada možete da uradite u Berlinu.
Ma to je pandurka navlakusa ,da neko baci drkicu da pune budzer paz sta ti kazem, pukla nemacka zato loze zene a panduri u zbunju pecaju

Tamo jos s pocetka '80-tih kao klinac bio na plazi u Tribunju, pored mene dve sestre bliznakinje Nemice u toplesu, nesto starije od mene ali tu ispod 20, mazu se kopertonom po osetljivim delovima izlozene koze... proveo sam sledecih pola sata okrenut na stomak iako je ispod peskira bio tvrdi beton. A nisam bio jedini muskarac na plazi koji se naglo okrenuo na stomak... nezaboravna secanja sa letovanja.

Poslednja izmena:
Несвакидашњим потезом који је изазвао пажњу широм Европе, Берлин је званично дозволио женама да буду у топлесу на јавним базенима, изједначавајући правила облачења за „све полове”.

Pogledajte prilog 1719042

NA bazeeeeenu .

Zar vi MAGA tipovi ne podnosite Berlin kao WOKE centar Evrope?

Ili kada su sise u pitanju, pravite izuzetke? :think:

Od prije nekih desetak godina i jednog događaja na Ižu, žene u toplesu ne da mrzim, nego mi se gade.
Da bi nekoga mrzio, moraš ga barem malo poštovati.
Kako me jedna tobože "prijateljica" skajlala, kada se razmahala svojim vimenima, to joj do groba neću oprostiti.
Pišem "vimenima", zato što je karakterna kravetina.

Uuuffff, evo sada sam se uzrujao kada sam se tog događaja sijetio!

😡 😡 😡

То са топлесом ће важити још само неку годину, после ће бити обаезно да жене буду покривене на јавним местима а на базенима ће морати да носе буркини.

Znam gde ne ću
u Berlinu

Back