gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Da ja sam neznalica sto ovi koji misle da su neko i nesto ne izlaze iz leve trake i sad ces ti strucnjak da me ucis da to mozeVama malim neznalicama je neko utuvio nepisana pravila i jos pametujete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ja sam neznalica sto ovi koji misle da su neko i nesto ne izlaze iz leve trake i sad ces ti strucnjak da me ucis da to mozeVama malim neznalicama je neko utuvio nepisana pravila i jos pametujete.
18,75m i 40tona tako pise u zakonu .U skandinavskim zemljama je maksimum za koji ne treba posebna dozvola 24 metra i 60 tona, tako da je ovo normalno. Zato su oni i gurali te jače kamione nego u ostatku Evrope.
Lastbil/kamion | 12,00 |
Lastbil med anhænger /kamion sa prikolicom | 18,75 meter |
Sættevognstog/ nzn ksko da preveeem ovo cistrrna, prokolica | 16,50 meter |
Ne znam za Dansku, ali kod Šveđana i Norvežana je uvek bilo tako. To se tamo vozi, a za međunarodni verovatno ide po tom kako si napisao.18,75m i 40tona tako pise u zakonu .
Neznam kako je bilo pre EU moguce da je bilo vise ..mislim da je to danas standar ..
Lastbil/kamion 12,00 Lastbil med anhænger /kamion sa prikolicom 18,75 meter Sættevognstog/ nzn ksko da preveeem ovo cistrrna, prokolica 16,50 meter
imas one specijalne kamione koji su duzi i tezi ali to je posebna prica od ovih obicnih E kategorije18,75m i 40tona tako pise u zakonu .
Neznam kako je bilo pre EU moguce da je bilo vise ..mislim da je to danas standar ..
Lastbil/kamion 12,00 Lastbil med anhænger /kamion sa prikolicom 18,75 meter Sættevognstog/ nzn ksko da preveeem ovo cistrrna, prokolica 16,50 meter
Mogice velike su to zemlje ..ne rszumem se bas u toNe znam za Dansku, ali kod Šveđana i Norvežana je uvek bilo tako. To se tamo vozi, a za međunarodni verovatno ide po tom kako si napisao.