Кад помињеш безобразлук поготово су такви Београђани и таксисти било где. Нервозни, надмени. Новосађани толерантни и питоми људи. Већа култура саобраћаја него у Београду.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto bi Rambo rekao turbo folk.Mi generalno robujemo predrasudamau raznim oblastima. Napredak tehnike retko prati i napredak svesti.
ne kazem da dobro voze al da su opreznije jesuGde su opreznije?
U krevetu mozda.
Ja 90% gluposti sto dozivim u saobracaju dozivim od zena koje su za volanom samo zato da se kaze da voze ali kako voze to je da te Bog sacuva.
Juce uplatih za B kategoriju mojoj cerki i trazio sam od drugara instruktora da joj da najgori auto u skoli i da ima da se okrece kad vozi u rikverc a ne da ko neki kamiondzija gleda na retrovizore. Zna se kako se vozi u rikverc kad imas putnicko vozilo i tek kad stekners iskustvo onda mozes i na retrovizore a dotle okreni se pa gledaj kuda vozis.
Cerku sam jos pre 3 godine stavio u jednu Astru i objasnio joj kako krece i ona je iz prve krenula bez cimanja i tako svaki put kad smo stali a ocekivao sam gasenje tako da sam ubedjen da ce ona biti jedna od onih koje nesto vrede u saobracaju a takodje zato sto cu i ja biti tu da joj ukazem na neke stvari jer ja sam jedan od onih relativno normalnih vozaca koji daju zmigavce i koji staju pesacima.
Гледати и разумети... није увек исто...ne kazem da dobro voze al da su opreznije jesu
vise se plase pa samim tim vise gledaju i vise postuju propise
posledica straha da brisaci nece obrisati na vreme pa nece lepo videti gde iduГледати и разумети... није увек исто...
Можда не утиче толико на саобраћај, али приметио сам нешто кад пада киша - старији возачи и жене умеју да их упале и "на махнито" иако пада прилично слаба киша, за коју би био довољан и обичан рад брисача, чак и само повремен (и он може да се подеси на мало чешће).
Не знам да ли је већа сметња видљивости (и концентрацији) неколико капи на шајбни или цео брисач.
Ocigledno jeste znanje, posto poznavanje saobracajnih propisa slabo ide naucnicima.nije voznja kvantna fizika pa da tu ima nekog velikog znanja i neznanja
Saobracajne propise neko ko ne zna bas nista moze da nauci za 15-20 dana uz malo trudaOcigledno jeste znanje, posto poznavanje saobracajnih propisa slabo ide naucnicima.
Ti razvijas teooriju obrazovanja, praksa pokazuje da ni posle obuke i polaganja ispita koji traje duze od 20 dana ljudi ne znaju saobracajne znakove, a o propisima da ne govorimo. Saobracajne propise ne zna trecina vozaca.Saobracajne propise neko ko ne zna bas nista moze da nauci za 15-20 dana uz malo truda
Opet nije neka visa nauka
Pa ja bih pre rekao da nece da ih postuju a ne da ih ne znajuTi razvijas teooriju obrazovanja, praksa pokazuje da ni posle obuke i polaganja ispita koji traje duze od 20 dana ljudi ne znaju saobracajne znakove, a o propisima da ne govorimo. Saobracajne propise ne zna trecina vozaca.
Z Ne treba biti naucnik i videti da je poznavanje propisa veliki problem i podjednako neznanje muskaraca i zena.
na autoputu leva traka se najmanje koristi za ono sto joj je namena a to je preticanjeAko pet vozaca iza tebe insistiraju da gresis, a ti se pravis pametan i drzis da ispravno postupas onda svakako nije da neces, nego si ubedjen da znas sta radis, pa zato neces.
Imas primer na autoputu, gde jedna budala vidi tablu sa ogranicenjem 80 i sedne u levu traku vozeci 70.
Svima smeta ali je on za sebe u pravu jer postuje ogranicenje, a sto ne postuje druga dva clana istog zakona nema veze.
Da ne govorim o ponasanju po lokalnoj navici, suprotnoj, glupljoj i opasnijoj nego sto propis predvidja da olaksa i poveca bezbednostt.
Mmmmmm, da. Leva traka sluzi za preticanje, dakle za radnju koju treba obaviti sto brze i bezbednije, sto znaci da pri ogranicenju od 80 niko mispod te brzine ne sme da se krece levom trakom. Drugi clan kaze da se na autoputu vozi krajnjom desnom slobodnom trakom. Sto sve u prevodu znaci da ako te neko stigne u levoj traci, makar ti vozio i 200 moras da se sklonis.na autoputu leva traka se najmanje koristi za ono sto joj je namena a to je preticanje
u praksi sluzi da tu voze oni koji imaju dobra kola i koji prekoracuju brzinu, jel stvarno mislis da ne znaju da ne sme da se vozi 200?
i koji je to drugi zakon koji ne postuje
Odgovaras samo na ono sto tebi odgovara, izvrces mi reci i lupas glupostiMmmmmm, da. Leva traka sluzi za preticanje, dakle za radnju koju treba obaviti sto brze i bezbednije, sto znaci da pri ogranicenju od 80 niko mispod te brzine ne sme da se krece levom trakom. Drugi clan kaze da se na autoputu vozi krajnjom desnom slobodnom trakom. Sto sve u prevodu znaci da ako te neko stigne u levoj traci, makar ti vozio i 200 moras da se sklonis.
U isto vreme taj koji ne zna da se krece autoputem ne zna ni da se krece gradskim ulicama, jer koristi tvoje izmisljeno pravilo da levom trakom voze oni sto "preoracuju brzinu i voze dobra kola" ili u praksi su neznalice i nasilni vozaci i jedni i drugi.
Vama malim neznalicama je neko utuvio nepisana pravila i jos pametujete.Odgovaras samo na ono sto tebi odgovara, izvrces mi reci i lupas gluposti