mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.199
Dal je moguće da nemci nisu imali para za inženjera i da je ključ lepljen a baterija 1500 din mora da se lemi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sluzi Mini?Dal je moguće da nemci nisu imali para za inženjera i da je ključ lepljen a baterija 1500 din mora da se lemi?
Pogledajte prilog 1753709
Znaci da si ga preplatio?Bilo koji nemački auto je tri puta skuplji nego što stvarno vredi.![]()
Nemam taj problem, kljuc je obican nije kodiran samo narezem i imam 100 duplikataDuplikat ključa je 100 evra!
A to pa to onda nije nikakav problem .Mnogi ključevi nemaju šaraf ako njega tražišMa nije moj je 2007 godište ne lemi se
Neću da ga otvaram dok ne dovezem auto. Treba da se seče skalpelom ceo ključ. Svaka čast nemačkim inženjerima![]()
Koji motor u pitanju, jel ima plindzu?Ma nije moj je 2007 godište ne lemi se
Neću da ga otvaram dok ne dovezem auto. Treba da se seče skalpelom ceo ključ. Svaka čast nemačkim inženjerima![]()
A cabrio si ganjao...Nema plindžu 1.6 116 ks e sad videću šta i kako rezervni točak je ispod auta a gepek maliiiiiauto zatajebanciju
Pogledajte prilog 1754794