Жена умрла од глади примењујући соларну јогу

Sunčeva svetlost i energija su oduvek svuda oko nas i u nama. Ali ljudi koji nesvesno prebivaju na Suncu ne postižu efekte solarne joge zato jer ne učestvuju svesno u tom procesu. Kada smo svesni tog energetskog procesa - on se višestruko uvećava i daje sve plodove.

Svest je činilac koji sve aktuelizuje, koji sve potencijalno pretvara u aktuelno i dovodi ga ishodu.

Sva tajna čovekovog ostvarenja je u svesnom učestvovanju u onome što jeste, a ne u postizanju nečeg novog. Tako smo mi oduvek jedno sa božanskim, sa apsolutom, ali prosvetljen je samo onaj ko svesno učestvuje u tom jedinstvu, uvek i svakog trena to jedinstvo svešću aktuelizuje u svome prisustvu.

Znači dokazali smo da su ove gluposti u uvodnom postu na ovoj temi, podvaljene od novinara, i verovatno dobro plaćene, izmišljene, čim "žena" koja je "umrla" nema ime i prezime. U šta sve veruju oni koji veruju u sve što vide i čuju. Strašno...

Jedna od važnih vežbi kada se radi o sungazingu jeste i bosonogo hodanje.

Jedan od najdestruktivnijih izuma u ljudskoj istoriji je obična cipela. Cipela je jedan od najvećih krivaca zašto ljudi oboljevaju od inflamatornih, autoimunih i drugih bolesti.

Najnovija naučna istraživanja pokazuju da gumeni đonovi kompletno blokiraju sve elektrone koji štite i hrane čitavu planet, pa tako i nas same. Kada stanemo na zemlju bosonogi, posebno ako stanemo na kamen, mi smo istog časa ispunjeni slobodnim elektronima koje nam planeta velikodušno daje preko celog dana i noći, svakog dana i noći.

Onoga trenutka kad obujemo cipele - sve prestaje. Kompletno prestaje komunikacija sa zemljom i mi smo izolovani.

Postoji jedan efikasan način da se ponovo uspostavi ta veza između elektrona iz zemlje i nas ljudi, a to je bosonogo hodanje.

Zemljin elektomagnetni omotač je toliko jak, da kada stanemo na nju, automatski nas isprazni od statičkog elektriciteta koji se nakupi u nama od naših mobilnih telefona, podova, kamera, kompjutera, bežičnih telefona... Dovoljno je da hodate bosonogi po zemlji, sednete na kamen, skočite u more, jezero ili reku petnaestak minuta dnevno (najbolje 45 minuta) i da budete zaštićeni Zemljinim prirodnim eletronskim omotačem. Ljudi hodaju oko nas odvojeni od stvarnosti, sa mislima u oblacima. Naravno, zato što nisu prizemljeni; između njih i zemlje je gumeni đon.

Zato, odbacite cipele bar za trenutak i napravite koji korak bosih nogu, osetite dodir sa Zemljom.

Namaste.

Jedna od važnih vežbi kada se radi o sungazingu jeste i bosonogo hodanje.

Jedan od najdestruktivnijih izuma u ljudskoj istoriji je obična cipela. Cipela je jedan od najvećih krivaca zašto ljudi oboljevaju od inflamatornih, autoimunih i drugih bolesti.
Svakako. Ravni tabani i drugi poremećaji koji su posledica nepravilnog držanja kičme, kao i oboljenja uzrokovana stalnim boravkom u zatvorenom su dostigla razmere pandemije.

Najnovija naučna istraživanja pokazuju da gumeni đonovi kompletno blokiraju sve elektrone koji štite i hrane čitavu planet, pa tako i nas same. Kada stanemo na zemlju bosonogi, posebno ako stanemo na kamen, mi smo istog časa ispunjeni slobodnim elektronima koje nam planeta velikodušno daje preko celog dana i noći, svakog dana i noći.

Onoga trenutka kad obujemo cipele - sve prestaje. Kompletno prestaje komunikacija sa zemljom i mi smo izolovani.

Postoji jedan efikasan način da se ponovo uspostavi ta veza između elektrona iz zemlje i nas ljudi, a to je bosonogo hodanje.

Zemljin elektomagnetni omotač je toliko jak, da kada stanemo na nju, automatski nas isprazni od statičkog elektriciteta koji se nakupi u nama od naših mobilnih telefona, podova, kamera, kompjutera, bežičnih telefona... Dovoljno je da hodate bosonogi po zemlji, sednete na kamen, skočite u more, jezero ili reku petnaestak minuta dnevno (najbolje 45 minuta) i da budete zaštićeni Zemljinim prirodnim eletronskim omotačem. Ljudi hodaju oko nas odvojeni od stvarnosti, sa mislima u oblacima. Naravno, zato što nisu prizemljeni; između njih i zemlje je gumeni đon.
Ovaj... čega?! :eek:
Deder, 'ajd' mi navedi ta "najnovija naučna istraživanja". :ceka:

U vezi teme.

Kod Slovena je Sunce od najdavnijih vremena poštovano kao božanstvo. To poštovanje koje postoji u slovenskom rodnoverju, nije se izgubilo ni sa dolaskom hrišćanstva među slovenske narode.
Tako , i u najstrašnijim trenucima istorije srpskog naroda, nalazimo zapise koji svedoče o poštovanju koje su Srbi iskazivali Suncu:
Svakog jutra, rano, stojeći poput kipova, okrenuti prema Suncu, oni bi izgovarali svoje molitve. Ne znam da li je poštovanje Sunca bilo deo pravoslavne prakse ili paganske tradicije. Srbi su imali tako neobična i arhaična imena. Delovali su kao da dolaze iz zemlje u kojoj se još uvek poštuje Perun.

Ante Ciliga, "Sam kroz Evropu u ratu (1939-1945)", VI poglavlje - “Jasenovac: ljudi pred licem smrti”

Svedočanstvo se odnosi na grupu bosanskih Srba, koji su svi, sem jednog, mučki ubijeni tokom 1942. godine, od strane ustaša u logoru smrti Jasenovac.

Svakako. Ravni tabani ne postoje kod sungazera.

Ovaj... ničega... čičega... pičega...

Deder, ajd mi navedi ime i prezime žene "koja je umrla od sungazinga"? Ali od sungazinga. Ha ha ha.

Totalno me ne interesuje žena koja je umrla jer nije jela i pila.
Interesuju me "najnovija naučna istraživanja" koja dokazuju postojanje elektronskog omotača koji hrani telo ili šta si već napisao. :ceka:

Danas je Svetski dan borbe protiv pušenja. I primiče se kraju.

Želim svim ljudima koji puše da pobede sebe i ostave duvan, jedan od najgorih poroka.

Do pre nekog vremena nisam ni znao da pušača ima čak i među sungazerima. Gledanje u Sunce im iz nekog razloga ništa nije pomoglo. Slab karakter, slaba volja, bezvoljnost, robovanje sistemu, preveliki ego, „vijetnamski sindrom“... šta li je... Imamo sungazing gurua koji laže da nikada ne jede, imamo sungazing pušače koji se rugaju duhovno balansiranim i zdravim ljudima. Štaš.

Pa da im damo jedan koristan savet kako da se odreknu tog ogavnog poroka...

Potrebno je: jedne gaće i/ili čarape, nošene, po mogućnosti što prljavije; jedna obična kafena kašičica; toalet papir.

Postupak pripreme preparata za odvikavanje od pušenja. Ostrugati prljave gaće i/ili čarape kafenom kašikom, sadržaj istresti u list toalet papira, zatim to smotati i napraviti joint. Zapaliti ga i pušiti sve dok se creva ne podignu do pluća. Konzument ovog preparata garant više nikada neće zapaliti duvan. Ukoliko pored toga pije i kafu, može sadržaj kafene kašičice staviti umesto kafe i popiti ga dok mu se creva ne podignu do pluća. Očekuje se isti efekat. I ako se nije mogao osloboditi poroka preko Sunca, 90% je šanse da ga se oslobodi na ovaj način.

Srećno i sve najbolje im želimo. Sunčani pozdrav. Namaste.

Back