Жена умрла од глади примењујући соларну јогу

Nema šta da se dokumentuje istorija. Zna se da su Hristovi vojnici, španski konkvistadori, sa Biblijom u jednoj a mačem u drugoj ruci, uništili Asteke, Maje i Inke, a britanski i francuski razbojnici ostale indijance.

Hehehe,uzmi pa malo pročitaj darvinove nagrade... ne bi verovoao na kakve sve načine su ljudi uspevali da skončaju. tako da me ne bi čudilo ni da je neka tamo krepala od gladi pokušavajući da vrši fotosintezu.

He he he (uz nezdravo smejanje na silu), probaj solarnu jogu, pa ćeš posle 70 sekundi ili eventualno dva minuta videti da će ti prestati glavobolje, a zatim se korak po korak zalečiti i sve ostale bolesti. Rugaš se nečemu što ne razumeš. Zabole me ona stvar za te tvoje „Darvinove nagrade“ (sa malim slovom D). Da ponovim, završio sam ceo proces solarne joge, ne mogu uopšte da se razbolim (virusi, prehlada itd)... tako da nema nazad gde ste vi. Zimus sam išao bos po snegu na -25°C (desetak minuta), a na -5°C trčao u šorcu (oko sat vremena). I nisam prestao da jedem. Konzumiram malo voća i povrća kad osetim glad. Da ponovim - svrha solarne joge nije da čovek prestane da jede, već da se vrati sam sebi i prirodi. Tako da ta tvoja žena, koja nema ime i prezime, a nema ništa sa solarnom jogom („Jezmuhin metoda“ u gladovanju, bretarijansko takozvano „hranjenje pranom“, i sungazing - dva različita pojma), ne zaslužuje da dobije tekst u bulevarskim novinama. Po N-ti put, tekst je naručen, a budale veruju u napis. Blago tebi kad jedeš GMO hranu u kutijama sa kodom HACCP i gutaš kobasice od svinjskih tumora; samo nastavi tako i daleko ćeš dogurati jednog dana (pravo u bolnicu). I veruješ u sve što vidiš na Internetu. Smešan si kao crtani film (Teletabisi).

Taj indijanac nema nikakve veze sa solarnom jogom. Ako već hoćeš da se rugaš nečemu što ne razumeš, barem nauči kako sed to radi. Ovako ispadaš smešna kao crtani film. Uz to, funkcionišeš samo na dve donje čakre, odnosno na nižim vibracijama.

Uzgred, razmisli o tome kad odeš u crkvu da se pričestiš, u koliko zaraženih ljudi, odnosno njihove čeljusti, pre tebe, pop gura istu kašičicu, pa kad dobiješ herpes u crkvi (ili nešto gore ne daj bože), nemoj da ti budu krivi indijanci. :rotf:

Bog određuje pravila, a ne ti..
Tako je. A On kaze da je Hrist put, istina i zivot. :D

a prepisao biografiju od Bude i ostalih ranijih solarnih mesija -
Onda ti nece biti problem da prihvatis Hrista.

Tačno, ali dok živimo - živimo u skladu sa prirodom i bez bolesti
SUper, ali cete da umrete kao i svi.

Da, energija se kreće u krug, kao što se priroda menja kroz godišnja doba.
Zar ti nece dosaditi da stalno budes u raspadljivom tijelu?

Nema šta da se dokumentuje istorija. Zna se da su Hristovi vojnici, španski konkvistadori, sa Biblijom u jednoj a mačem u drugoj ruci, uništili Asteke, Maje i Inke, a britanski i francuski razbojnici ostale indijance.
dokumentuj ti nama da su indijanci bili sangejzeri

Taj indijanac nema nikakve veze sa solarnom jogom.
ali ima veze sa demonima isto kao i sangejzeri
Uz to, funkcionišeš samo na dve donje čakre, odnosno na nižim vibracijama.
Hvala Bogu pa nemam tako nešto
Uzgred, razmisli o tome kad odeš u crkvu
ne idem u crkvu

Dobro je da ne gleda u vutru. :hahaha1:

Dobro je da ne gleda u svinjsku mast. :hahaha1: A kako gledaš u svinjsku mast, direktno ili kroz plastičnu kantu? :hahaha1:

Tako je. A On kaze da je Hrist put, istina i zivot. :D

Onda ti nece biti problem da prihvatis Hrista.

SUper, ali cete da umrete kao i svi.

Zar ti nece dosaditi da stalno budes u raspadljivom tijelu?

Nije tako. To kažu hrišćani. Oni koji nisu hrišćani nemaju nikakvu obavezu prema Hristu, baš kao što ni ti nemaš prema Muhamedu. A ja nemam ni prema Hristu a ni prema Muhamedu. Zabole me ona stvar za obojicu, jer nikada nisam bio ni hrišćanin niti musliman.

Neću nikada prihvatiti nijednog jedinog čoveka, naročito ukoliko je taj čovek bio bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezan. Neka se bog smiluje njegovoj duši, kao i onima koji su ga obrezali. Pošto je tebi lako da prihvatiš ljude, učitelje, gurue... onda ti neće biti teško da prihvatiš Muhameda... ali ni neku baba seru.

Svi umiru i ponovo se rađaju, u krugu rađanja i umiranja, odnosno beskrajnog kretanja samosvesne energije, kao što se menjaju godišnja doba.

To treba ti da se zapitaš, pošto ti veruješ u mizerno povampirenje, prdon, pardon, uskrsnuće.

dokumentuj ti nama da su indijanci bili sangejzeri

ali ima veze sa demonima isto kao i sangejzeri

Hvala Bogu pa nemam tako nešto

ne idem u crkvu

Dokumentuj ti nama da ne možeš da dobiješ herpes na pričešću.

Ali ima veze sa demonima, isto kao neuki verski fanatici i ostali povodljivi neuki ljudi koji veruju u jadne bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu mizernu krv i njihove još mizernije strahove.

Sva živa bića imaju čakre. Bićima na nižem nivou svesti su zatvorene.

To je jedino pametno.

:bljak: :pop2:

farting_smiley.gif
:pop:

h040.gif
:pop3:

Inače, po N-ti put ponavljam da ova bezimena žena iz uvodnog posta, pod uslovom da je ikada postojala, nema apsolutno ništa sa sungazingom, već sa bretarijanizmom, odnosno „Jezmuhin metode“ gladovanja u trajanju od 21 dan, nakon čega bi, po toj bezumnoj metodi, telo trebalo da se navikne na glad i da počne da živi od vazduha i vode. Smejurija. Nijedan sungazer neće dozvoliti sebi da gladuje ako to ne mora. I ništa na silu. Ako ti se jede - pa jedi. Tačka.

He he he (uz nezdravo smejanje na silu), probaj solarnu jogu, pa ćeš posle 70 sekundi ili eventualno dva minuta videti da će ti prestati glavobolje, a zatim se korak po korak zalečiti i sve ostale bolesti. Rugaš se nečemu što ne razumeš. Zabole me ona stvar za te tvoje „Darvinove nagrade“ (sa malim slovom D). Da ponovim, završio sam ceo proces solarne joge, ne mogu uopšte da se razbolim (virusi, prehlada itd)... tako da nema nazad gde ste vi. Zimus sam išao bos po snegu na -25°C (desetak minuta), a na -5°C trčao u šorcu (oko sat vremena). I nisam prestao da jedem. Konzumiram malo voća i povrća kad osetim glad. Da ponovim - svrha solarne joge nije da čovek prestane da jede, već da se vrati sam sebi i prirodi. Tako da ta tvoja žena, koja nema ime i prezime, a nema ništa sa solarnom jogom („Jezmuhin metoda“ u gladovanju, bretarijansko takozvano „hranjenje pranom“, i sungazing - dva različita pojma), ne zaslužuje da dobije tekst u bulevarskim novinama. Po N-ti put, tekst je naručen, a budale veruju u napis. Blago tebi kad jedeš GMO hranu u kutijama sa kodom HACCP i gutaš kobasice od svinjskih tumora; samo nastavi tako i daleko ćeš dogurati jednog dana (pravo u bolnicu). I veruješ u sve što vidiš na Internetu. Smešan si kao crtani film (Teletabisi).

Pa blago tebi. Samo nastavi sa tim, al dok ne provedeš celu noć u zamrzivaču, da znaš da ništa nisi postigao.

A šta ja jedem, koliko jedem i koliko verujem u vesti sa interenta, to ostavi meni da brinem o tome.

Nemam ja šta "da nastavim". Kako rekoh, završio sam praksu sungazinga, sad gledam u Sunce samo 15 minuta kad mi se traži, malo se hranim (voćem i povrćem), ne vidim razlog zašto bih gladovao (kao ova izmišljena žena), ne mogu se razboleti... te stoga ne kapiram o kakvom zamrzivaču tandaraš.

Ostavljam tebi. Budi šta hoćeš i radi šta hoćeš, ali ne rugaj se onome što ne kontaš.

Dobro je da ne gleda u svinjsku mast. :hahaha1: A kako gledaš u svinjsku mast, direktno ili kroz plastičnu kantu? :hahaha1:

Nije tako. To kažu hrišćani. Oni koji nisu hrišćani nemaju nikakvu obavezu prema Hristu, baš kao što ni ti nemaš prema Muhamedu. A ja nemam ni prema Hristu a ni prema Muhamedu. Zabole me ona stvar za obojicu, jer nikada nisam bio ni hrišćanin niti musliman.

Neću nikada prihvatiti nijednog jedinog čoveka, naročito ukoliko je taj čovek bio bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezan. Neka se bog smiluje njegovoj duši, kao i onima koji su ga obrezali. Pošto je tebi lako da prihvatiš ljude, učitelje, gurue... onda ti neće biti teško da prihvatiš Muhameda... ali ni neku baba seru.

Svi umiru i ponovo se rađaju, u krugu rađanja i umiranja, odnosno beskrajnog kretanja samosvesne energije, kao što se menjaju godišnja doba.

To treba ti da se zapitaš, pošto ti veruješ u mizerno povampirenje, prdon, pardon, uskrsnuće.

Dokumentuj ti nama da ne možeš da dobiješ herpes na pričešću.

Ali ima veze sa demonima, isto kao neuki verski fanatici i ostali povodljivi neuki ljudi koji veruju u jadne bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu mizernu krv i njihove još mizernije strahove.

Sva živa bića imaju čakre. Bićima na nižem nivou svesti su zatvorene.

Po načinu konverzacije mnogo podsećaš na Mikana.Malo mi je to čudno za neku osobu koja funkcioniše na "visokim frekvencijama"
Lično i vrlo dobro poznajem osobu koja se bavila meditacijom,otvaranjem čakri,gledanjem aure...Znam kako joj je bilo dobro u početku i znam kakve probleme sa demonima je imala kada je htela da prekine sa tom praksom.Meditacija,čakre,aura i gledanje u sunce dolazi iz iste kuhinje.Sada ti je dobro ali doći će vreme za naplatu.Jedino što ti tad može pomoći je post(a to ti neće teško pasti) i molitva Bogu u ime Isusa Hrista.
Za mene je svaki dalji razgovor sa tobom na ovu temu besmislen.

Po načinu konverzacije mnogo podsećaš na Miroljuba Petrovića. Malo mi je to čudno za neku osobu koja „nije opsednuta demonima“.

Lično i vrlo dobro poznajem osobu koja je „jela Isusovo telo i pila Isusovu krv“, išla na pričešće, molila se „devici“ Mariji i obrezanom Isusu, čitala samo Bibliju i poznavala samo jednu religiju, a rugala se svemu drugom što ne poznaje i sve vreme ima probleme sa demonima. Vera u Isusa (ili bilo kog obrezanog čoveka), njegovu krv (i ostale telesne tekućine), kao i njegove strahove, dolazi iz iste satanske kuhinje. Sada ti je dobro i misliš da „si uhvatila boga za bradu time što poznaješ jednu primitivnu religiju“, ali doći će vreme za plaćanje kredita. Jedino što ti tada može pomoći je jihad (a to ti neće teško pasti pošto podržavaš uništavanje plemena u ime Hrista od strane Hristovih vojnika koji su sa Biblijom u jednoj ruci i mačem u drugoj pobili milione „nevernika“) i molitva Allahu u ime Muhameda.

Naravno da je za tebe svaki dalji razgovor sa mnom na ovu temu završen, pošto sam pogazio i ponizio sve pokušaje vas neukih ljudi koji funkcionišete na samo dve čakre (umesto na svih sedam) da predstavite sungazing za glavnog krivca što je neka bezimena žena (koja ne postoji) umrla od gladi usled primenjivanja sumanute bretarijanske „Jezmuhin metode“ gladovanja od 21 dan, nakon čega bi „telo trebalo da počne da živi od vazduha i vode“, što sa sungazingom nema apsolutno ništa. I ja sam završio sa tobom. Naravno, ako napišeš neku sličnu nebulozu, nalik na one rugačke gluposti, ja ću sve to i dalje poniziti argumentima. Namaste.

Šta bi? Nema više rugača? I maloumnika koji veruju u sve što vide na Internetu? Prestadoše da komentarišu... Ha ha ha. Ja nekoga podsećam na Mikana. Mikan se ponaša kao histerična baba. Izazovu ga tri rečenice, pa piše "Caps Lock" slovima i lupa gomilu uzvičnika. Nervira se za sitnicu. Ja se nikada ne nerviram. Ali mogu, ja sam, da nerviram na desetine i stotine vas polupismenih verskih fanatika koji verujete u sve što pročitate na Internetu. Što se tiče teme ostali ste bez argumenata. Žena nema ime zato što ne postoji. Tačka.

Šta bi? Nema više rugača? I maloumnika koji veruju u sve što vide na Internetu? Prestadoše da komentarišu... Ha ha ha. Ja nekoga podsećam na Mikana. Mikan se ponaša kao histerična baba. Izazovu ga tri rečenice, pa piše "Caps Lock" slovima i lupa gomilu uzvičnika. Nervira se za sitnicu. Ja se nikada ne nerviram. Ali mogu, ja sam, da nerviram na desetine i stotine vas polupismenih verskih fanatika koji verujete u sve što pročitate na Internetu. Što se tiče teme ostali ste bez argumenata. Žena nema ime zato što ne postoji. Tačka.

Ti tako pismen ces umrijeti kao i svi. A tvoje tijelo ce da izjedu crvi kao i svacije, kao i psece.

Ti tako pismen ces umrijeti kao i svi. A tvoje tijelo ce da izjedu crvi kao i svacije, kao i psece.

Ja ti rekoh da ti je bolje da se uzdaš u boga i božju ljubav, ali ti navalio da se uzdaš u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove... I šta imaš? Pa samo strah i strahove...

Kako nekoga kontrolisati najbolje nego strahom. Tu najveću zaslugu ima svakako religija. Kada shvatiš da su te obmanjivali i lagali u vezi smrti kako bi te kontrolisali najvećim strahom od nepoznatog, onda se penješ na viši nivo svesti i shvatanja. Razumeš da je smrt samo jedan prelaz, za koji si spreman ceo život. Uveče ideš na spavanje (umireš), a ujutro se dižeš iz sna (smrti u život) i tako svako veče i svaki dan.

Smrt je samo iluzija i obmana, ona je samo sredstvo da te manipulatori drže u kontroli. Smrt praktično ne postoji, postoji samo reciklaža energije odnosno prelazak iz jednog oblika u drugi.

Ti si samo telo? Teško tebi.

Postoji univerzalna ili sveopšta molitva. Ona je iskazivanje jedinstva sa stvoriteljem, nije vezana ni za jednog boga ili religiju, učenje ili doktrinu, već je sušta stvarnost onoga što postoji i što jeste.

Ponavljanje ovih reči može vam mnogo pomoći u vašem shvatanju postojanja, samoga sebe, univerzuma, i kasnije mnogo pomoći na psihičkom, fizičkom i duhovnom planu.

U prevodu sa sanskrita ona izgleda ovako:

om bhur bhuvah svah
tat savitur vareniyam
bhargo devasya dhimahi
dhiyo yo nah pracodayat

U prevodu ove zaista jake univerzalne mantre na naš jezik to izgleda ovako:

Sjedinjeni sa stvoriteljem.
Sveopšti (univerzalni) smo kao on.
Nestaju sve razlike u nama.
Bude nam se sve sposobnosti (moći),
Jer svetlost sunca prosvetljava naš um.

Postoje mnoge interpretacije ove mantre i one su uvek bile u smislu i formi molitve višem biću.

Ovo je jedna od verzija koja je bila aktuelna:

Meditirajmo (skoncetrišimo se) o divljenja vrednoj i blagoslovljenoj božanskoj svetlosti koja egzistira u našim srcima. Neka ona probudi sve naše sposobnosti, neka vodi naš intelekt i neka ga brzo prosvetli.

Namaste.

Komšija,kad si me pitao za solarnu jogu prošle godine savetovao sam ti da probaš,ali da ne preteruješ i da klopaš normalno skromno...
Verovatno (ne mogu da se baš setim)sam preporučio umerenu askezu jer je svima preporučujem..."Gnev" kaže da ćemo riknuti itd... Pa dobro.
kad je to bar jasno.
Malo prikoči da možeš da razumeš i njih koji se muče da savladaju svoje strahove.Jer smo ljudi i s ljudima treba da budemo do našeg kraja...
Svako to manje više primećuje i nisu "produhovljeni" nagrađeni nečim više-samo su malo svesniji svega okos ebe i sebe,a i te kosmičke sile
u kojoj smo kao okupani... I od koje u svojoj uobrazilji mozga možeš vajati i bogove i demone i anđele i đavole...Ali i kao Dalaj Lama bar jednom
pravom cilju (slobodi Tibeta) težiti...Ili kao Tesla nove i nove sprave mislima graditi...
Poremećeni umom često demone "vide",a i često im Bog pomogne ili čak Hrist...Muslimanima Alah lično,ali i Prorok ih spašava...
Ja ne mogu nikom pomoći,čak ni sebi-jer nam pomoć i ne treba...Sve je to -eto tako,ali zaista od ovog ovde sveta...
Tako da :da li s dve ili sa sedam čakri-nije neka razlika velika-kao ni onog doktora genoologije koji još ne uzna koje sile život pokreću,a nemaju to
osobno ime Bog...Jer ako je i Bog i on se toj sili povinuje...
Tako da ti gledanje u Sunce donosi ,ali ne preteruj...Ostavi i za nas sirotinju malo...:lol:
Da...I ne budi kategoričan i sasvim siguran samo u svoje istine...Čovek najbolje razume svoje istine,velika je medicina bledolikog razumeti i istine drugih ljudi...
Jer,s njima smo-ma kakvi bili,a nisu sjajni,a ni mi takođe...
Inače,božijih samozvanih advokata uvek bilo...Ako...Prvo sebe neka uvere...Mene će posle lako,a i tebe...:)

Ja ti rekoh da ti je bolje da se uzdaš u boga i božju ljubav, ali ti navalio da se uzdaš u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove... I šta imaš? Pa samo strah i strahove...
U pravu si. I uzdam se u Gospoda Isusa Hrista.

Kako nekoga kontrolisati najbolje nego strahom. Tu najveću zaslugu ima svakako religija. Kada shvatiš da su te obmanjivali i lagali u vezi smrti kako bi te kontrolisali najvećim strahom od nepoznatog, onda se penješ na viši nivo svesti i shvatanja. Razumeš da je smrt samo jedan prelaz, za koji si spreman ceo život. Uveče ideš na spavanje (umireš), a ujutro se dižeš iz sna (smrti u život) i tako svako veče i svaki dan.
Tako je. Smrt je samo novi pocetak zahvaljujuci Isusu Hristu.
Postoji univerzalna ili sveopšta molitva. Ona je iskazivanje jedinstva sa stvoriteljem, nije vezana ni za jednog boga ili religiju, učenje ili doktrinu, već je sušta stvarnost onoga što postoji i što jeste.

Ponavljanje ovih reči može vam mnogo pomoći u vašem shvatanju postojanja, samoga sebe, univerzuma, i kasnije mnogo pomoći na psihičkom, fizičkom i duhovnom planu.
Imam i ja jednu molitvu univerzalnu. Mnogo je dobra. Moze ti pomoci na svakom planu.

Oče naš, koji si na nebesima,

da se sveti ime Tvoje,

da dođe carstvo Tvoje,

da bude volja Tvoja

i na zemlji kao na nebu;

hleb naš nasušni daj nam danas;

i oprosti nam dugove naše

kao što i mi opraštamo dužnicima svojim;

i ne uvedi nas u iskušenje,

no izbavi nas od zloga.

Komšija,kad si me pitao za solarnu jogu prošle godine savetovao sam ti da probaš,ali da ne preteruješ i da klopaš normalno skromno...
Verovatno (ne mogu da se baš setim)sam preporučio umerenu askezu jer je svima preporučujem..."Gnev" kaže da ćemo riknuti itd... Pa dobro.
kad je to bar jasno.
Malo prikoči da možeš da razumeš i njih koji se muče da savladaju svoje strahove.Jer smo ljudi i s ljudima treba da budemo do našeg kraja...
Svako to manje više primećuje i nisu "produhovljeni" nagrađeni nečim više-samo su malo svesniji svega okos ebe i sebe,a i te kosmičke sile
u kojoj smo kao okupani... I od koje u svojoj uobrazilji mozga možeš vajati i bogove i demone i anđele i đavole...Ali i kao Dalaj Lama bar jednom
pravom cilju (slobodi Tibeta) težiti...Ili kao Tesla nove i nove sprave mislima graditi...
Poremećeni umom često demone "vide",a i često im Bog pomogne ili čak Hrist...Muslimanima Alah lično,ali i Prorok ih spašava...
Ja ne mogu nikom pomoći,čak ni sebi-jer nam pomoć i ne treba...Sve je to -eto tako,ali zaista od ovog ovde sveta...
Tako da :da li s dve ili sa sedam čakri-nije neka razlika velika-kao ni onog doktora genoologije koji još ne uzna koje sile život pokreću,a nemaju to
osobno ime Bog...Jer ako je i Bog i on se toj sili povinuje...
Tako da ti gledanje u Sunce donosi ,ali ne preteruj...Ostavi i za nas sirotinju malo...:lol:
Da...I ne budi kategoričan i sasvim siguran samo u svoje istine...Čovek najbolje razume svoje istine,velika je medicina bledolikog razumeti i istine drugih ljudi...
Jer,s njima smo-ma kakvi bili,a nisu sjajni,a ni mi takođe...
Inače,božijih samozvanih advokata uvek bilo...Ako...Prvo sebe neka uvere...Mene će posle lako,a i tebe...:)

Bravo komšija. Sve si rekao. Pogledaj malo oko sebe. Gledam danas neke golubove, pored ovih silnih voda oni piju ono što kaplje iz klima uređaja. I to sa užasnim strahom od ljudi. Trzaju se na svaki šum. Isto kao ovi verski fanatici. To je to.

U pravu si. I uzdam se u Gospoda Isusa Hrista.

Tako je. Smrt je samo novi pocetak zahvaljujuci Isusu Hristu.

Imam i ja jednu molitvu univerzalnu. Mnogo je dobra. Moze ti pomoci na svakom planu.

Oče naš, koji si na nebesima,

da se sveti ime Tvoje,

da dođe carstvo Tvoje,

da bude volja Tvoja

i na zemlji kao na nebu;

hleb naš nasušni daj nam danas;

i oprosti nam dugove naše

kao što i mi opraštamo dužnicima svojim;

i ne uvedi nas u iskušenje,

no izbavi nas od zloga.

Ja sam maltene uvek u pravu. Samo se ti uzdaj u bogohulno, bogoborno i protivprirodno obrezane ljude koje nikada nisi upoznao (niti ćeš). Neka se bog smiluje i njima i onima koji su ih obrezali.

Smrt je postojala mnogo pre Isusa Hrista i nema nikakve veze s njim. Sunce je sijalo mnogo pre ljudi; sijaće i kad ih nestane. Jedan guru nema sa tim nikakve veze.

Znam ja tu molitvu napamet, ali mi ništa ne znači, kao što ni tebi ništa ne znači islamska molitva.

Smrt je postojala mnogo pre Isusa Hrista i nema nikakve veze s njim. Sunce je sijalo mnogo pre ljudi; sijaće i kad ih nestane. Jedan guru nema sa tim nikakve veze.
Isus je Jagnje koje zaklano pre postanja svijeta. Sunce nema nikakve veze sa tim.

Znam ja tu molitvu napamet, ali mi ništa ne znači, kao što ni tebi ništa ne znači islamska molitva.
Pa jesi li ti musliman?

Isus je Jagnje koje zaklano pre postanja svijeta. Sunce nema nikakve veze sa tim.

Pa jesi li ti musliman?

Isus je obiučan čovek koga su roditelji bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezali. Ko god obreže svoje dete on smatra da je bog načinio grešku u anatomiji a onda je oni ispravljaju. Neka se bog smiluje i njemu i njima. Inače je bio plagijator, bleda kopija starijih „solarnih mesija“:
. Itekako ima veze sa Suncem.

Jesam isto kao što sam hrišćanin. :hahaha: Ako već hoćeš da se lažno predstavljaš u moje ime, barem se opredeli za jednu religiju "u koju ćeš da me učlaniš a da ja nemam pojma o tome". :rotf: Pa jesi li ti i musliman? Otkad si musliman?

Isus je obiučan čovek koga su roditelji bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezali. Ko god obreže svoje dete on smatra da je bog načinio grešku u anatomiji a onda je oni ispravljaju.
Ta laprdanja gurua iz sikizma ostavi za nekog drugog. Obrezanje je bio znak zavjeta sa Bogom a ne ispravljanje greške u anatomiji.

Jesam isto kao što sam hrišćanin. :hahaha: Ako već hoćeš da se lažno predstavljaš u moje ime, barem se opredeli za jednu religiju "u koju ćeš da me učlaniš a da ja nemam pojma o tome". :rotf: Pa jesi li ti i musliman? Otkad si musliman?
Pitao sam jesi li. Meni ne smeta ako jesi. To nije loše za početak. Bolje nego poganin.

Ta laprdanja gurua iz sikizma ostavi za nekog drugog. Obrezanje je bio znak zavjeta sa Bogom a ne ispravljanje greške u anatomiji.

Pitao sam jesi li. Meni ne smeta ako jesi. To nije loše za početak. Bolje nego poganin.

Ta bogohulna laprdanja iz satanizma ostavi za neuke fanatike. Ko god obreže svoje dete on smatra da je bog načinio grešku u anatomiji a onda je oni ispravljaju. Neka se bog smiluje i njemu i njima.

Pitao sam jesi li. Meni ne smeta šta god da si. Meni ne smeta ništa kao što tebi smeta ova tema koju sam ti razbio u paramparčad i dokazao ko si i šta si. Budi šta god hoćeš, ali kad naiđeš na mene premetnućeš se u litalinu. Bolje i to nego rišćanski fanatik.

Ta bogohulna laprdanja iz satanizma ostavi za neuke fanatike. Ko god obreže svoje dete on smatra da je bog načinio grešku u anatomiji a onda je oni ispravljaju. Neka se bog smiluje i njemu i njima.

Pitao sam jesi li. Meni ne smeta šta god da si. Meni ne smeta ništa kao što tebi smeta ova tema koju sam ti razbio u paramparčad i dokazao ko si i šta si. Budi šta god hoćeš, ali kad naiđeš na mene premetnućeš se u litalinu. Bolje i to nego rišćanski fanatik.
Možeš li ti normalno da diskutuješ? Ovo prelazi u ubeđivanje. Dakle, ne smeta mi ako si musliman. AKo si poturica, to je onda malo nezgodno jer su poturice fanatici. Ali ako si onaj "pure" moslem sa Bliskog istoka, onda to nije toliko loše. Prvi korak ka hrišćanstvu.
Šta je litalina?

Možeš li ti normalno da diskutuješ? Ovo prelazi u ubeđivanje. Dakle, ne smeta mi ako si musliman. AKo si poturica, to je onda malo nezgodno jer su poturice fanatici. Ali ako si onaj "pure" moslem sa Bliskog istoka, onda to nije toliko loše. Prvi korak ka hrišćanstvu.
Šta je litalina?

Možeš li ti normalno da diskutuješ? Ja sam razbio ono smeće što si postavio u uvodni post. Jadna ženica koja je „umrla od solarne joge“ ne postoji. Dakle, ne smeta mi ako veruješ u svemirski brod. Ako si poturica, pošto podržavaš obrezivanje, to je onda malo nezgodno, jer su poturice fanatici; a i ponašaš se kao jedan od njih. Ali ako si onaj "pure" moslem sa Bliskog istoka, onda to nije toliko loše. Prvi korak ka obrezivanju. Razbio sam ti postavku na temi u paramparčad; isto kao i tebe.

Kako sad ne znaš šta si?

Back