Neka si mizerija.
E, jogašu sektaški, sad mi je jasno što blejiš u sunce po vas dan,čim vjeruješ da je sunce "tata" a zemlja "mama". Kopiraš pamflete o solarnoj jogi iz svojih sektaških brošurica i uzdaš se u sunce, tj. tvar a ne u Tvorca.Dno dna.
Nisam ja mizerija, ja poznajem sve religije, no ti, jer ti poznaješ samo jednu; zato si ti mizerija. Živiš u XXI veku a poznaješ samo jednu religiju. Veruješ u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. Šta reći za ove glupačke komentare? Šta reći za neukog člana judeo-hrišćanske jeresi, verskog fanatika, koga je ta ista judeo-hrišćanska jeres (čitaj protestantsko-hrišćanska sekta) unapredila u hrišćanskog Internet trola? Litonja vreme provedeno u trolovanju na forumu računa kao vreme provedeno u propovedanju. Dno dna. Koristi Internet (www = 666), a laže kako glumi „božji gnev“. Dno dna.
E, verski fanatiku, hrišćanski trolu, u Sunce se na vrhuncu prakse sungazinga, samo 7 dana u celom životu, gleda (kako uličari, gilipteri i ostali dripci kažu „bleji“) maksimalno 45 minuta, tako da to, kako veliš, „što blejiš u sunce po vas dan“ - ne znači ništa. Da bi ovako nešto izvalio moraš biti glup kao točak ili kao ćuskija... ili da budeš hrišćanski Internet trol. Ne verujem u ovu mizeriju što si napisao, i nigde to nisam rekao. Prvi put sada, od tebe, verski fanatiku i hrišćanski Internet trolu, čujem to da je Sunce „tata“ a Zemlja „mama“... i nisam uopšte zainteresovan za to sranje od verovanja. Kopiram tekstove o solarnoj jogi sa Interneta, sa web-site-a doktorke Slađane Velkov, a ne pamflete. Nemam nikakve sektaške brošurice. Popišam ti se u sve sekte i sve brošurice. Lažeš kao pas, čim zineš. Ali šta drugo očekivati od neukog hrišćanskog Internet trola? Uzdam se u boga preko prozora ka bogu, a to je Sunce, jedini prozor na ovoj planeti. Nisam mizerija kao ti da se uzdam u bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. Dno dna je onaj ko poznaje samo jednu religiju, a to nisam ja nego ti.
I za kraj. Sve što si napisao na ovoj temi ja sam pobio argumentima i dokazao da lažeš kao pas i da veruješ u sve što pročitaš na Internetu. Tako si poverovao u Isusa Hrista i sve gluposti iz Biblije. Nemaš da kažeš ništa o sungazingu, jer se ne razumeš u to (niti u išta drugo), pa ti je preostalo jedino da se teraš sa mnom, ali pošto nisi dovoljno inteligentan za tako nešto, jer si hrišćanski Internet trol, ispadaš glup kao noć; i, što je najgore, sve vreme se sam poturaš. Ne volim tu reč, „sangejzer“, jer u njoj se nalazi reč „gej“. Ti je voliš baš zbog te reči. Nina nana, samo se ponižavaj; i nisi za bolje. Pokrij se ušima, pij Isusovu krv i ćuti. Sedi di si, jer i za tu di si - nisi.
Spiritualizam - jedno od demonskih sredstava za zavodjenje ljudi. Mozda i najopasniji.
Spasiti telo a izgubiti dusu? Pa koji imalo pametan covek bih ikada mogao da pomisli tako nesto. Dajte ljudi pa lepse je umreti od najteze bolestan pun ljubavi nego zdrav a prazan.
Covek praznog duha bez ljubavi trazi kao gladan covek neku vrstu hranu koja bih ga zadovolijla. Spiritualizam umesto ljubavi (covekoljublja i bogoljublja) je kao i vestacka hrana umesto prave. Samo zavarava i ne daje pravo i istinski vecno zadovoljstvo. Pa zar je toliko tesko postovati Boga i voleti?
Slažem se za spiritualizam. Prizivanje duhova. Ovo je tema o sungazingu, a ne o prizivanju duhova. Malo si se zafgubio u prostoru i vremenu; odnosno malo više.
Kako ti to spašavaš telo a gubiš dušu? Pa tako što veruješ u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. Znam da ti je izazov da umreš od teške bolesti, to je normalno za hrišćane: da budu bolesni i prazni.
Čovek praznog duha je svaki onaj čovek koji veruje u ljude, sledi gurue i ljudske učitelje. Kad pišeš u trećem licu jednine ne kažeš „bih“ nego „bi“. Prvo nauči da pišeš na maternjem jeziku, pa tek onda dođi da diskutuješ. I idi na pravu temu. Ovo nije tema o priziovanju duhova. Opet spiritizam. Sve si promašio. O bogu sve najbolje, o ljudskoj gamadi sve najgore. Namaste.