Жена умрла од глади примењујући соларну јогу

Možeš li ti normalno da diskutuješ? Ja sam razbio ono smeće što si postavio u uvodni post. Jadna ženica koja je „umrla od solarne joge“ ne postoji. Dakle, ne smeta mi ako veruješ u svemirski brod. Ako si poturica, pošto podržavaš obrezivanje, to je onda malo nezgodno, jer su poturice fanatici; a i ponašaš se kao jedan od njih. Ali ako si onaj "pure" moslem sa Bliskog istoka, onda to nije toliko loše. Prvi korak ka obrezivanju. Razbio sam ti postavku na temi u paramparčad; isto kao i tebe.
Postoji ta ženica. E,sad, od čega je tačno umrla, to ćeš ti bolje znati jer se baviš tim samoubilačkim sektama, pardon...praksama.
Ne smeta ni meni ako si musliman. Ima tu poštenih ljudi. Oni su bar monoteisti, a ne kao ovi kukavci iz Indije koji imaju i džepne gurue...ovaj...bogove..

Kako sad ne znaš šta si?
NE znaš šta si? Musliman, sikista, hindus, sektaš, paganin? Šta je litolina?

Postoji ta ženica. E,sad, od čega je tačno umrla, to ćeš ti bolje znati jer se baviš tim samoubilačkim sektama, pardon...praksama.
Ne smeta ni meni ako si musliman. Ima tu poštenih ljudi. Oni su bar monoteisti, a ne kao ovi kukavci iz Indije koji imaju i džepne gurue...ovaj...bogove..

NE znaš šta si? Musliman, sikista, hindus, sektaš, paganin? Šta je litolina?

Ne postoji. Kao ni deca spaljena u Klečki 1998. -
– jer nema ni imena ni prezimena. E, sad, što lažeš da postoji I da je umrla, to ćeš bolje znati ti i oni koji su vladali 90-tih i napravili užasne manipulacioje i pokolje, jer se i oni i ti bavite samoubilačkim sektama, prdon, pardon, praksama, i pijete krv.

Ne smeta meni šta si ti, ali to budi ti, ja neću da budem ono što si ti; to je ispod časti. Zašto bi neko pametan imao obrezane jadnike za bogove, ovaj pardon, gurue, ovaj, pardon, mesije?

Što ne znaš šta si. Pljujem na sve što si pobrojao. Ti si litalina.

"Čast" te neće spasiti na Sudnjem danu.

Čast svakome. Opet strah. Pomoikrim ti se na strah koji širiš. Mene je solarna joga oslobodila tih tvojih bednih strahova. Nema sudnjeg dana. Veruješ u sve što čuješ, što si pokazao u uvodnom postu na ovoj temi, koji sam uzgred razbio kao zvečku. Dno si dna. :rida:

Čast svakome. Opet strah. Pomoikrim ti se na strah koji širiš. Mene je solarna joga oslobodila tih tvojih bednih strahova. Nema sudnjeg dana. Veruješ u sve što čuješ, što si pokazao u uvodnom postu na ovoj temi, koji sam uzgred razbio kao zvečku. Dno si dna. :rida:
Ne širim nikakav strah.
Ponositost nije dobra, zemo.

Psalam 18,27. Јер Ти помажеш људима невољним, а очи поносите понижаваш.
Priče 8,13...ја мрзим на поноситост и на охолост и на зли пут и на уста опака.

Ne širim nikakav strah.
Ponositost nije dobra, zemo.

Psalam 18,27. Јер Ти помажеш људима невољним, а очи поносите понижаваш.
Priče 8,13...ја мрзим на поноситост и на охолост и на зли пут и на уста опака.

Širiš strah. A mene ne zanima ni tvoj niti ičiji strah.

Pošto sam ti upropastio uvodni post argumentima, ovde donosiš glupačke citate iz Biblije. Zabole me i za tebe i za njih. Okači ih mačku na rep (i još neku stvarčicu). Počni da razmišljaš svojom glavom, a ne glavama ljudi kojih nema hiljadama godina.

Širiš strah. A mene ne zanima ni tvoj niti ičiji strah.

Pošto sam ti upropastio uvodni post argumentima, ovde donosiš glupačke citate iz Biblije. Zabole me i za tebe i za njih. Okači ih mačku na rep (i još neku stvarčicu). Počni da razmišljaš svojom glavom, a ne glavama ljudi kojih nema hiljadama godina.

A sta te zanima?
Pocni da razmisljas svojim mozgom, ako ga imas, a ne mozgovima hindu gurua.

A sta te zanima?

Javio se nesrećnik posle 14h. Smišljao, smišljao... šta da napiše... pa spade na ovu mizeriju...

E, kukavče kukavni... sad mi je jasno zašto veruješ u Isusa Hrista, za koga ima 95% dokaza da nije ni postojao, čim veruješ u gluposti koje si postavio u uvodni post, o ženi "koja je umrla od sungazinga", a koja nema ni ime ni prezime... samo zato što ne postoji. Razmišljam svojim mozgom, zato i imaš problem sa mnom, jer se pozivaš na neke gluposti i nebuloze, odnosno "svete spise" ili "svete knjige", i mizerne strahove od nekakvog sudnjeg dana (preplašen si kao golub), koje mi nikako ne možeš nametnuti. Što god napišeš, i ovde i bilo gde, ja sve to ponizim i oderem argumentima. I bacim te u ćenifu. Nije valjda da sumnjaš da imaš mozak? Čim veliš "ako ga imas". Pa čime razmišljaš? Biblijom. Pišam na hindu gurue... sve ostale gurue... i sve ljudske učitelje... ali i na one koji slede sve gurue i sve ljudske učitelje... Omnes in unum.

Javio se nesrećnik posle 14h. Smišljao, smišljao... šta da napiše... pa spade na ovu mizeriju...

E, kukavče kukavni... sad mi je jasno zašto veruješ u Isusa Hrista, za koga ima 95% dokaza da nije ni postojao, čim veruješ u gluposti koje si postavio u uvodni post, o ženi "koja je umrla od sungazinga", a koja nema ni ime ni prezime... samo zato što ne postoji. Razmišljam svojim mozgom, zato i imaš problem sa mnom, jer se pozivaš na neke gluposti i nebuloze, odnosno "svete spise" ili "svete knjige", i mizerne strahove od nekakvog sudnjeg dana (preplašen si kao golub), koje mi nikako ne možeš nametnuti. Što god napišeš, i ovde i bilo gde, ja sve to ponizim i oderem argumentima. I bacim te u ćenifu. Nije valjda da sumnjaš da imaš mozak? Čim veliš "ako ga imas". Pa čime razmišljaš? Biblijom. Pišam na hindu gurue... sve ostale gurue... i sve ljudske učitelje... ali i na one koji slede sve gurue i sve ljudske učitelje... Omnes in unum.

Neka si mizerija.

E, jogašu sektaški, sad mi je jasno što blejiš u sunce po vas dan,čim vjeruješ da je sunce "tata" a zemlja "mama". Kopiraš pamflete o solarnoj jogi iz svojih sektaških brošurica i uzdaš se u sunce, tj. tvar a ne u Tvorca.Dno dna.

Spiritualizam - jedno od demonskih sredstava za zavodjenje ljudi. Mozda i najopasniji.

Spasiti telo a izgubiti dusu? Pa koji imalo pametan covek bih ikada mogao da pomisli tako nesto. Dajte ljudi pa lepse je umreti od najteze bolestan pun ljubavi nego zdrav a prazan.

Covek praznog duha bez ljubavi trazi kao gladan covek neku vrstu hranu koja bih ga zadovolijla. Spiritualizam umesto ljubavi (covekoljublja i bogoljublja) je kao i vestacka hrana umesto prave. Samo zavarava i ne daje pravo i istinski vecno zadovoljstvo. Pa zar je toliko tesko postovati Boga i voleti?

Neka si mizerija.

E, jogašu sektaški, sad mi je jasno što blejiš u sunce po vas dan,čim vjeruješ da je sunce "tata" a zemlja "mama". Kopiraš pamflete o solarnoj jogi iz svojih sektaških brošurica i uzdaš se u sunce, tj. tvar a ne u Tvorca.Dno dna.

Nisam ja mizerija, ja poznajem sve religije, no ti, jer ti poznaješ samo jednu; zato si ti mizerija. Živiš u XXI veku a poznaješ samo jednu religiju. Veruješ u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. Šta reći za ove glupačke komentare? Šta reći za neukog člana judeo-hrišćanske jeresi, verskog fanatika, koga je ta ista judeo-hrišćanska jeres (čitaj protestantsko-hrišćanska sekta) unapredila u hrišćanskog Internet trola? Litonja vreme provedeno u trolovanju na forumu računa kao vreme provedeno u propovedanju. Dno dna. Koristi Internet (www = 666), a laže kako glumi „božji gnev“. Dno dna.

E, verski fanatiku, hrišćanski trolu, u Sunce se na vrhuncu prakse sungazinga, samo 7 dana u celom životu, gleda (kako uličari, gilipteri i ostali dripci kažu „bleji“) maksimalno 45 minuta, tako da to, kako veliš, „što blejiš u sunce po vas dan“ - ne znači ništa. Da bi ovako nešto izvalio moraš biti glup kao točak ili kao ćuskija... ili da budeš hrišćanski Internet trol. Ne verujem u ovu mizeriju što si napisao, i nigde to nisam rekao. Prvi put sada, od tebe, verski fanatiku i hrišćanski Internet trolu, čujem to da je Sunce „tata“ a Zemlja „mama“... i nisam uopšte zainteresovan za to sranje od verovanja. Kopiram tekstove o solarnoj jogi sa Interneta, sa web-site-a doktorke Slađane Velkov, a ne pamflete. Nemam nikakve sektaške brošurice. Popišam ti se u sve sekte i sve brošurice. Lažeš kao pas, čim zineš. Ali šta drugo očekivati od neukog hrišćanskog Internet trola? Uzdam se u boga preko prozora ka bogu, a to je Sunce, jedini prozor na ovoj planeti. Nisam mizerija kao ti da se uzdam u bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. Dno dna je onaj ko poznaje samo jednu religiju, a to nisam ja nego ti.

I za kraj. Sve što si napisao na ovoj temi ja sam pobio argumentima i dokazao da lažeš kao pas i da veruješ u sve što pročitaš na Internetu. Tako si poverovao u Isusa Hrista i sve gluposti iz Biblije. Nemaš da kažeš ništa o sungazingu, jer se ne razumeš u to (niti u išta drugo), pa ti je preostalo jedino da se teraš sa mnom, ali pošto nisi dovoljno inteligentan za tako nešto, jer si hrišćanski Internet trol, ispadaš glup kao noć; i, što je najgore, sve vreme se sam poturaš. Ne volim tu reč, „sangejzer“, jer u njoj se nalazi reč „gej“. Ti je voliš baš zbog te reči. Nina nana, samo se ponižavaj; i nisi za bolje. Pokrij se ušima, pij Isusovu krv i ćuti. Sedi di si, jer i za tu di si - nisi.

Spiritualizam - jedno od demonskih sredstava za zavodjenje ljudi. Mozda i najopasniji.

Spasiti telo a izgubiti dusu? Pa koji imalo pametan covek bih ikada mogao da pomisli tako nesto. Dajte ljudi pa lepse je umreti od najteze bolestan pun ljubavi nego zdrav a prazan.

Covek praznog duha bez ljubavi trazi kao gladan covek neku vrstu hranu koja bih ga zadovolijla. Spiritualizam umesto ljubavi (covekoljublja i bogoljublja) je kao i vestacka hrana umesto prave. Samo zavarava i ne daje pravo i istinski vecno zadovoljstvo. Pa zar je toliko tesko postovati Boga i voleti?

Slažem se za spiritualizam. Prizivanje duhova. Ovo je tema o sungazingu, a ne o prizivanju duhova. Malo si se zafgubio u prostoru i vremenu; odnosno malo više.

Kako ti to spašavaš telo a gubiš dušu? Pa tako što veruješ u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane ljude, njihovu krv i njihove strahove. Znam da ti je izazov da umreš od teške bolesti, to je normalno za hrišćane: da budu bolesni i prazni.

Čovek praznog duha je svaki onaj čovek koji veruje u ljude, sledi gurue i ljudske učitelje. Kad pišeš u trećem licu jednine ne kažeš „bih“ nego „bi“. Prvo nauči da pišeš na maternjem jeziku, pa tek onda dođi da diskutuješ. I idi na pravu temu. Ovo nije tema o priziovanju duhova. Opet spiritizam. Sve si promašio. O bogu sve najbolje, o ljudskoj gamadi sve najgore. Namaste.

Prijatelju, mislim da je u ovom slucaju terminologija krajnje nebitna. A i nisam mnogo upucen u tacne nazive da li je spiritizam ili spiritualizam za mene su to dve strane iste medalje. Ovo su opasne dusevne stvari koje mogu coveku da dovedu u dusevno pogubljenje.

Samo verom kroz Isusa Hrista covek nalazi pravo spasenje i istinski zivot. Sve ostalo su mutni putevi koji se zavrsavaju demonskom zamkom.

"Ako slep slepog vodi obadvoje ce u jamu upasti."

Poslednja izmena:
Prijatelju, mislim da je u ovom slucaju terminologija krajnje nebitna. A i nisam mnogo upucen u tacne nazive da li je spiritizam ili spiritualizam za mene su to dve strane iste medalje. Ovo su opasne dusevne stvari koje mogu coveku da dovedu u dusevno pogubljenje.

Samo verom kroz Isusa Hrista covek nalazi pravo spasenje i istinski zivot. Sve ostalo su mutni putevi koji se zavrsavaju demonskom zamkom.

Prijatelju? Po kom osnovu? Vidi se da nisi upućen. Slažem se da je verovanje u krv satanizam, pa samim tim i pogubna stvar koja može da dovede do "duševnog pogubljenja", šta god to značilo.

Jedan musliman bi mi rekao da samo kroz Muhameda i jihad čovek može naći pravo spasenje (i kako dodaješ "istinski život", šta god to značilo, a da su sve ostalo mutni putevi koji se završabvaju demonskom zamkom. Navedi mi jedan, ali samo jedan jedini razlog što bih verovao tebi a ne njemu. Ja nikada nisam bio hrišćanin, a ni musliman, niti ću ikada biti, tako, da, zabole me ona stvar i za Isusa i za Muhameda. Ti si 100% promašio temu. Tvoje neznanje i neupućenost u duhovnost su nam potpuno nepotrebni na ovoj temi. Adio.

Zar ja koji sam neupucen da tebi objasnjavam zasto da mi verujes?

Tvoja volja je prijatelju da radis sa sobom kako hoces i sta hoces. Bog ti je dao slobodnu volju ko sam ja da je sprecavam? Ja sam jeo od raznih jela ali kada sam jeo od pravog saznao sam zasto su ona vestacka. Jer covek koji ne proba pravo ne zna sta je laznjak.

Ja ne razumem tvoju ljutnju prema meni, ako te nervira moje neznanje onda me pouci. Time sto me vredjas ni sebi ni meni ne cinis dobro. Nego, znam da nema covek vremena za tako nesto u zivotu niti smo vecina dati za takvu vrstu posla (poucavanja).

Nisam ja mizerija, ja poznajem sve religije, no ti, jer ti poznaješ samo jednu; zato si ti mizerija..
Ne poznaješ sve religije. Poznaješ samo svoje satanističko tajno društvo i svoju sektašku praksicu.

Šta reći za neukog člana judeo-hrišćanske jeresi, verskog fanatika, koga je ta ista judeo-hrišćanska jeres (čitaj protestantsko-hrišćanska sekta) unapredila u hrišćanskog Internet trola?
Nisam ja nikakav judeo-hrišćanski jeretik, hindu sektašu.
E, verski fanatiku, hrišćanski trolu, u Sunce se na vrhuncu prakse sungazinga, samo 7 dana u celom životu, gleda (kako uličari, gilipteri i ostali dripci kažu „bleji“) maksimalno 45 minuta, tako da to, kako veliš, „što blejiš u sunce po vas dan“ - ne znači ništa.
Pa jedino sunce može da te istrpi tih 45 minuta jer su te svi ljudi odhebali. Zato si i isfrustriran. Bedni socijalni život pokušavaš da nadoknadiš glumljenjem nekakve "više svijesti" i blejanjem u sunce.
Ne verujem u ovu mizeriju što si napisao, i nigde to nisam rekao. Prvi put sada, od tebe, verski fanatiku i hrišćanski Internet trolu, čujem to da je Sunce „tata“ a Zemlja „mama“... i nisam uopšte zainteresovan za to sranje od verovanja.
Vjeruješ u to sektašu jer si pisao o tome:

Zemlja nije planeta. Ona je živi organizam sa svim svojim energijama i svešću. Ona vibrira na frekvencijama ljubavi, vibriraj na tim frekvencijama i ti. Voli, praštaj, raduj se, živi život i deli ljubav...
Naši preci su Zemlju zvali “Majka Zemlja ili Gaja” a ne planeta Zemlja. To da je Zemlja samo obična planeta dolazi od onih koji su vam dali svo pogrešno znanje. Kažem vam da je Zemlja živi organizam koji je u vrhuncu svoje konačne transformacije i da ti kao ljudsko biće tu nisi nimalo neophodan.
Religija te uči kako je čovek “kruna” stvaranja i da je Zemlja stvorena za njega, eto vidiš to nije tačno. Čovek je stvoren radi Zemlje. Vi prolazite u svojim telima i reinkarnirate se u drugim, a Zemlja opstaje do svoje završne faze.
Majka Zemlja, otac Sunce.
http://forum.krstarica.com/showthre...aje-zvezda?p=20770787&viewfull=1#post20770787
Lažeš kao pas, čim zineš.
Vidjeli smo da lažeš ko mason.

Kopiram tekstove o solarnoj jogi sa Interneta, sa web-site-a doktorke Slađane Velkov, a ne pamflete. Nemam nikakve sektaške brošurice.
Znači, ipak imaš gurue-doktorke. To ti je neki fetiš? :rida:

uzdam se u boga preko prozora ka bogu, a to je Sunce, jedini prozor na ovoj planeti.
Tako je. Uzdaš se u užarenu loptu od vodonika i helijuma i obožavaš je kao "tatu". Dno dna.

I za kraj. Sve što si napisao na ovoj temi ja sam pobio argumentima
Nisi ništa pobio. Kopirao si pamflete misleći da ćeš da pobiješ svoje sektaške frustracije. Ali one su neoborive.
. Ne volim tu reč, „sangejzer“, jer u njoj se nalazi reč „gej“.
SungUzer. Ta ti se više sviđa. Samo se ponižavaj.
. Pokrij se ušima, pij Isusovu krv i ćuti.
Pokrij se brošuricama i nastavi da bleneš u sunce.Ah...pao je mrak...sad si na "hibernation" modu. :lol:

Zar ja koji sam neupucen da tebi objasnjavam zasto da mi verujes?

Tvoja volja je prijatelju da radis sa sobom kako hoces i sta hoces. Bog ti je dao slobodnu volju ko sam ja da je sprecavam? Ja sam jeo od raznih jela ali kada sam jeo od pravog saznao sam zasto su ona vestacka. Jer covek koji ne proba pravo ne zna sta je laznjak.

Ja ne razumem tvoju ljutnju prema meni, ako te nervira moje neznanje onda me pouci. Time sto me vredjas ni sebi ni meni ne cinis dobro. Nego, znam da nema covek vremena za tako nesto u zivotu niti smo vecina dati za takvu vrstu posla (poucavanja).
Apsolutno tačno. Ne verujem nijednom čoveku i ne prihvatam nijednog čoveka i njegovu krv.

Moja volja, ali isto tako i tvoja volja. Probaj da razmišljaš svojom glavom, a ne glavama ljudi kojih nema više hiljada godina i nekim „svetim knjigama“. I ja sam jeo od raznih jela, ali kada sam probao Sunce odbacio sam sve ono što ne valja. Krv nisam mogao odbaciti, jer nikada nisam verovao ni u čiju buđavu krv.

sunhea10.jpg

“Lako možemo oprostiti detetu koje se boji mraka. Prava tragedija u životu su ljudi koji se boje svetlosti.”

Platon

suncir10.jpg

Kada se čovek u mislima obraća bogu (mantra), sa njegovom dušom i telom se dešavaju ogromne promene. U tom trenutku čovek spoznaje svoju nesavršenost, otvara se prema bogu, i dobija od tog bića snagu da bi se izmenio i ušao u harmoniju sa svemirom.

Ne možeš ni ti (ni tebi slični) da priuštiš (da priuštite) toliki luksuz da me nervirate ili vređate. Nema šanse. Samo pođi od civilizacijske tekovine da svako ima pravo na svoju religiju. Ovo nije tema o poučavanju. Ovo je tema o neargumentovanom napadu na sungazing, koji sam ja razbio argumentima. I ti dolaziš da mi na temi koja se uopšte ne bavi prizivanjem duhova (spiritizmom) govoriš o spiritizmu i Isusu Hristu. Baš me briga za spiritizam i Isusa Hrista, imaš masu tema o tim nebulozama. Imaš ovde na temi mnogo materijalča koji te mogu poučiti, samo ako hoćeš. Problem je u tome što nećeš, odnosno ne želiš. Namaste.

Ne poznaješ sve religije. Poznaješ samo svoje satanističko tajno društvo i svoju sektašku praksicu.

Nisam ja nikakav judeo-hrišćanski jeretik, hindu sektašu.

Pa jedino sunce može da te istrpi tih 45 minuta jer su te svi ljudi odhebali. Zato si i isfrustriran. Bedni socijalni život pokušavaš da nadoknadiš glumljenjem nekakve "više svijesti" i blejanjem u sunce.

Vjeruješ u to sektašu jer si pisao o tome:

http://forum.krstarica.com/showthre...aje-zvezda?p=20770787&viewfull=1#post20770787

Vidjeli smo da lažeš ko mason.

Znači, ipak imaš gurue-doktorke. To ti je neki fetiš? :rida:

Tako je. Uzdaš se u užarenu loptu od vodonika i helijuma i obožavaš je kao "tatu". Dno dna.

Nisi ništa pobio. Kopirao si pamflete misleći da ćeš da pobiješ svoje sektaške frustracije. Ali one su neoborive.

SungUzer. Ta ti se više sviđa. Samo se ponižavaj.

Pokrij se brošuricama i nastavi da bleneš u sunce.Ah...pao je mrak...sad si na "hibernation" modu. :lol:

Poznajem sve religije. Tvoj je problem to što ne poznaješ čak ni to svoje satanističko tajno društvo i svoju jadnu sektašku praksicu. Razbio sam te kao zvečku.

Ti si hrišćanski Internet troll, judeo-hrišćanski neuki sektašu. Opet sam te razbio kao zvečku.

Istrpelo me je 7 dana 45 minuta, a onda sam se vratio na 15 minuta. Vidi se da ne znaš ništa o najosnovnijim stvarima. Ti ne smeš nikoga da podje6avaš u realnom životu (a ne podhebavaš). Zato su te svi odje6ali (a ne odhebali). Bedni društveno-socijalni život i to što si vreća za boksanje gde god se pojaviš si zamenio forumom na kome troluješ jer se kriješ iza bednog nicka „Gnev Božji“ (kakav mnizerni kompleks veličine, kao i kompleks mesije), glumljenjem nekakvog poznavaoca hrišćanstva i blejanjem u mast i krv. A kako blejiš u svinjsku mast i u krv, je li uživo i direktno, ili kroz plastičnu kantu?

Ne verujem u nebuloze, judeo-hrišćanski sektašu, već tom temom podje6avam samozvanog sungazing gurua, jer to su „njegove objave“. Vidi se da si glup kao točak čim nisi skontao sarkazam.

Bolje kao mason nego kao obrezani judeo-hrišćanski jeretik.

Sad imaš i gurue doktorke? Imaš i fetiš? Stalno i često pominješ seksualne konotacije, i drugim forumašima, zlostavljanja, silovanja... itd. Ne poštuješ 7-mu zapovest koja kaže „ne čini preljube“ ili nam prepričavaš autobiografiju?

Tako je? Uzdaš se u obrezanopg čoveka, njegovu krv, kao i u svinjsko meso i kobasice od svinjskih tumora. To je dno od dna dna.

Sve sam razbio kao zvečku. Prevrni temu pa ćeš videti. I premetnuo sam te u budalu. A sam se poturaš sve vreme. Razbio sam sve tvoje nebuloze pokupljene sa Interneta i obrisao prkno sa tvojim sektaškim brošuricama iz kojih si citirao navode za neko zelje koje ždereš a koje kerovi zapišavaju.

Znam da ti se sviđa ta reč sunGuzer. Zato se i guziš i poturaš. Samo se ponižavaj kao majmun i svađaj protiv kanalizacije. Evo ti plaketa: http://img341.imageshack.us/img341/8505/plaketazaborbuprotivkan.gif .

Pomokrim ti se na sve sektaške brošurice. I na sve sekte. Pokrij se ušima, pij Isusovu krv (kako to morbidno i odvratno zvuči) i nastavi da bleneš u otvorenu svinjsku mast. Ah, pojeo si je, sad si na „blenenje u kantu masti“ modu.
image00666666-1.gif

Ja nemam mozga, ali te derem kao Musa jarca. Razbijam te kao staru kantu punu masti, koju ćeš izjesti zajedno sa kobasicama od svinjskih tumora, i belim bubrezima. Je6i ga, krmača se pari sa krmkom, a ti ih oboje zakolješ (jer si pročitao u Bibliji da je bog tako rekao) da bi im pojeo polne organe kao rastegnute šnicle i kao bele bubrege. Šta sve nisi radio, čim se nisi sladio. Ko zna kako tebi radi mozak koji imaš, preliven krvlju Mojsijevih žrtava sa oltara, prinesenih satani, kad ne možeš da nadgovoriš mene, bez mozga. :hahaha1: Još je zabrinjavajuće to što ti, sa mozgom (a kupio si svinjski mozak u mesari, i papke, i bubrege, i creva, da se renoviraš), raspravljaš sa nekim ko nema mozga, i kako te taj bez mozga razbije kao zvečku. :rida:

Nije problem razumeti ali ja ono sto sam trazio sam nasao. Dusevni mir i u njemu mudrost i ljubav. Za telesno zdravlje ne brinem, niti ga preterano cuvam niti trosim.

Ja ne verujem da si ti nasao takav mir jer sam nacin tvog predstavljanja (pisanja) je gnevan. Covek koji zivi u miru i ljubavi je oslobodjen gneva i sasvim zadovoljno pricam o svemu. Ako ga ko slusa slusa, a ako ga ne slusa ne nervira se i ne osudujuje vec mozda samo potajno tuguje (kao i Isus Hrist dok je bio na zemlji).

Nije problem razumeti ali ja ono sto sam trazio sam nasao. Dusevni mir i u njemu mudrost i ljubav. Za telesno zdravlje ne brinem, niti ga preterano cuvam niti trosim.

Ja ne verujem da si ti nasao takav mir jer sam nacin tvog predstavljanja (pisanja) je gnevan. Covek koji zivi u miru i ljubavi je oslobodjen gneva i sasvim zadovoljno pricam o svemu. Ako ga ko slusa slusa, a ako ga ne slusa ne nervira se i ne osudujuje vec mozda samo potajno tuguje (kao i Isus Hrist dok je bio na zemlji).

Misliš da si našao? Misli. Baš me briga šta misliš. Uglavnom, došao si ovde, na temu koja nema veze sa time što si našao, da se pohvališ šta si našao, a da se narugaš nekakvom prizivanju duhova (spiritizmu), što ovde niko nije pomenuo, pa me podsećaš na Mr Bean-a, kad je ušao u avion sa kartom prve klase, a isplazio jezik na putnike druge i treće klase.

Šta me briga u šta ti veruješ. To je tvoja stvar. To što ti glumiš ovo ili ono, a ja se izražavam slobodno, govori o tvojoj neslobodi i slobodi. Gnevan je jadni i neuki postavljač ove teme, čije sam postavke razbio argumentima, uzduž i popreko. Niko nije u miru i ljubavi (samo u tome), to nije moguće, mora biti i u dobru i u zlu... 50:50. Imate ljude koji vas teraju u zlo i negativnost, i one koji vas teraju u ljubav i dobrotu... Ali nigde nemate one koji vas uče balansu, koji je potpuno prirodan za celokupnu kreaciju, pa i za nas, već vam odvlače pažnju da je balans beskrajna ljubav i samo ljubav, što nikako nije tačno. Kraće rečeno, mnogo ste polarizovani. Mrzeti zlo u sebi znači mrzeti polovinu sebe samoga... totalno pogrešno. Već ti rekoh da me ne zanima ni Isus Hrist, ni Muhamed, niti bilo koji drugi obrezani čovek. Neka se bog smiluje njemu i onima koji su ga bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezali. Imaš X tema na forumu o tome. A ti si došao ovde da misionariš. Gubiš vreme bezveze.

Ako se igde i ikako u fizičkom univerzumu ispoljava apsolutna svest, ili bog, onda se najpre ispoljava kao svetlost zvezda.

Tražite li boga? Eno božje manifestacije na nebu. Ne biste postojali bez Sunca i Sunčeve svetlosti, ni vi niti svet oko vas.

Svakako, nije sámo sunce bog, već se božansko najsnažnije ispoljava kroz Sunčevu svetlost.

Ali šta će, neki od vas, zamenili su božansku svetlost za ljudsku krv i svinjske kobasice od svinjskih tumora... :rida:

Sunce samo sebe spoznaje kroz naše oči. Mi sebe spoznajemo kroz svetlost Sunca. U našoj svesti o Sebi, u „Ja jesam“ iskustvu, bez misli, u čistom, bezvremenom postojanju, kao „Ja jesam“ ovde i sada - sunčeva/božanska svetlost/svest nalazi svoj konačni ishod i ispunjenje.

Ne treba zamišljati kako nam sa udisajem Sunčeva energija ulazi kroz oči u telo, i slično, jer ona je već u nama. Mi oduvek živimo od nje. Sva životna energija u svetu oko nas i u nama potiče od Sunca. Gledanje u sunce radimo da bismo energiju koja je u nama aktivirali svešću i praksom solarne joge.

Back