- Poruka
- 7.211
dokumentuj nam
Nema šta da se dokumentuje istorija. Zna se da su Hristovi vojnici, španski konkvistadori, sa Biblijom u jednoj a mačem u drugoj ruci, uništili Asteke, Maje i Inke, a britanski i francuski razbojnici ostale indijance.
Hehehe,uzmi pa malo pročitaj darvinove nagrade... ne bi verovoao na kakve sve načine su ljudi uspevali da skončaju. tako da me ne bi čudilo ni da je neka tamo krepala od gladi pokušavajući da vrši fotosintezu.
He he he (uz nezdravo smejanje na silu), probaj solarnu jogu, pa ćeš posle 70 sekundi ili eventualno dva minuta videti da će ti prestati glavobolje, a zatim se korak po korak zalečiti i sve ostale bolesti. Rugaš se nečemu što ne razumeš. Zabole me ona stvar za te tvoje „Darvinove nagrade“ (sa malim slovom D). Da ponovim, završio sam ceo proces solarne joge, ne mogu uopšte da se razbolim (virusi, prehlada itd)... tako da nema nazad gde ste vi. Zimus sam išao bos po snegu na -25°C (desetak minuta), a na -5°C trčao u šorcu (oko sat vremena). I nisam prestao da jedem. Konzumiram malo voća i povrća kad osetim glad. Da ponovim - svrha solarne joge nije da čovek prestane da jede, već da se vrati sam sebi i prirodi. Tako da ta tvoja žena, koja nema ime i prezime, a nema ništa sa solarnom jogom („Jezmuhin metoda“ u gladovanju, bretarijansko takozvano „hranjenje pranom“, i sungazing - dva različita pojma), ne zaslužuje da dobije tekst u bulevarskim novinama. Po N-ti put, tekst je naručen, a budale veruju u napis. Blago tebi kad jedeš GMO hranu u kutijama sa kodom HACCP i gutaš kobasice od svinjskih tumora; samo nastavi tako i daleko ćeš dogurati jednog dana (pravo u bolnicu). I veruješ u sve što vidiš na Internetu. Smešan si kao crtani film (Teletabisi).
evo ovaj indijanac gleda u vatru i leči ljude
http://www.ilustrovana.com/tekst.php?broj=2575&tekst=04
![]()
Taj indijanac nema nikakve veze sa solarnom jogom. Ako već hoćeš da se rugaš nečemu što ne razumeš, barem nauči kako sed to radi. Ovako ispadaš smešna kao crtani film. Uz to, funkcionišeš samo na dve donje čakre, odnosno na nižim vibracijama.
Uzgred, razmisli o tome kad odeš u crkvu da se pričestiš, u koliko zaraženih ljudi, odnosno njihove čeljusti, pre tebe, pop gura istu kašičicu, pa kad dobiješ herpes u crkvi (ili nešto gore ne daj bože), nemoj da ti budu krivi indijanci.

Ako već hoćeš da se lažno predstavljaš u moje ime, barem se opredeli za jednu religiju "u koju ćeš da me učlaniš a da ja nemam pojma o tome".