Жена умрла од глади примењујући соларну јогу

gresisi silno sinko...
ovo je dokaz da je glupost neunistiva. inace boldovano tipicna zamena teza - nisu problem lazni proroci vec ljudska glupost i lakovernost.

Pa da oni koji im veruju upadaju u njihove zamke jer samo traze neku pomoc za svoje probleme u nadi da su oni Pravi proroci :aha:

A ovi lazni Proroci su krivi jer zavode ljude lazima da bi izvukli novac od njih :mrgreen:

Bleje po citav dan u sunce...

Ne znam šta znači "bleje po čitav dan u Sunce"? Verovatno ne znači ništa. Na vrhuncu prakse se gleda u Sunce maksimalno 45 minuta, i to u okviru prvog sata izlaska ili zadnjeg sata zalaska Sunca, a zatim se spušta do 15 minuta, svakog dana za minut manje. Nikako i nikada se "ne bleji" ceo dan, jer je opasno za vid. Verski fanatik, ako hoće da oslepi, neka gleda u Sunce u podne... i oslepeće za dva-tri minuta. Ja to ne radim i ne savetujem nikome da radi. Samo ujutro ili uveče, u okviru prvog sata izlaska, odnosno zadnjeg sata zalaska.

Bezimeni pop - dakle ne postoji.

U principu da. Ali nije nemoguće da se dogodi ovako nešto, naime da neki bezimeni pop uradi baš ovako nešto. Da se umre od sungazinga - potpuno nemoguće, kao što sam objasnio u kilometarskim postovima.

Pa da oni koji im veruju upadaju u njihove zamke jer samo traze neku pomoc za svoje probleme u nadi da su oni Pravi proroci :aha:

A ovi lazni Proroci su krivi jer zavode ljude lazima da bi izvukli novac od njih :mrgreen:

Nema ni proroka ni proročanstava. Masoni ih naručuju, “proroci” ih pišu, masoni ih opet ispunjavaju, a maloumnici veruju... Kakva genijalna igra. Kao, proročanstvo treba da se ispuni, pa onda se kao ispuni, a kad se kao ispuni, onda se osuđuju njegovi akteri, koji kao treba da ispune proročanstvo, i kao ispune ga, a kad ga ispune onda se osuđuju, kao nisu znali šta čine... Strašno. Ovo podseća na šizofreniju.

Jevrejska elita je veoma davno, verovatno kada su se Jevreji organizovali kao narod, osnovala brojna tajna društva. Jedno od njih, ujedno i najopasnije, bilo je „B'Nai B'Rith”, odnosno „Sinovi zaveta”. Njihov primarni interes i cilj bilo je uspostavljanje što je moguće šire vladavine jevrejske elite; njihov sekundarni cilj bio je da od bistrijih ljudi odaberu „proroke”, kojima će naložiti da pišu proročanstva, koja će oni ispunjavati. I to se i dogodilo. Imali smo gomilu proroka u Starom zavetu koji su pisali „proročanstva“, Sinovi zaveta su ih ispunjavali - a slepe narodne mase su verovale da se proročanstva ispunjavaju do detalja.

Proročanstva ne postoje. Pripadnici tajnih društava ih naručuju, pišu i ispunjavaju, a ljudi sa ispranim mozgom veruju u njih. I to je to.

E, a, kako se to proročanstvo pojavljuje tek posle, a ne pre nekog događaja? Malo je to simptomatično. Nikad se proročanstvo ne oglasi pred sam događaj, nego kad se nešto dogodi onda “proroci” izađu iz mišjih rupa i prde kako su oni to pogodili.

Slične prevare rađene su sa Nostradamusom, koji je pisao stihove bez pominjanja bilo kakvih imena i godina, ali čim se nešto dogodi - “tumači” dođu i kažu kako se “to poklapa sa ovim ili onim”...

Slično je i sa Kremanskim proročanstvom. Čitao sam izdanje iz 1940. i 1992. godine, sredinom 90-tih. U izdanju iz 1940. nigde se ne pominje ni WW II, ni Hitler, ni Tito, ni televizija, ni čovek na Mesecu, ma ništa; u izdanju iz 1992. piše kako su Tarabići sve to pogodili. Pa nisam budala, namerno sam ih paralelno čitao. A u izdanju iz 2001. piše da će u Srbiji na vlast doći čovek koji se preziva slično kao što se zove selo iz koga potiče, te da je Koštunica iz Koštunića, da će “srediti” Srbiju itd. A nije se pominjao tokom 90-tih. A on je došao 2000. I kako je to “sredio Srbiju”?

Takođe i Biblijska proročanstva. Dođe neki blentavi i polupismeni propovednik, zatucani verski fanatik, i kaže, otprilike, ovako: “Taj i taj prorok je pre 2700 godina rekao da će se dogoditi to i to, to se dogodilo pre 2300 godina. Eto, to je proročanstvo koje se ispunilo.” Pa nije. Ono što se dogodilo pre, recimo, 2300 godina, a „prorečeno“ je pre 2700 godina, iz današnjeg ugla posmatrano, nije proročanstvo. Želim da vidim “proročanstvo” koje danas govori o sutra... I željno iščekujem kraj 2012-te... mada sam siguran da je i to histerija i prevara.

Evo ga jedan banalan i blentavi primer disfunkcije proročanstva, pardon, „proročanstva“:

1. “božji” sin je rekao Judi da ide i da ga izda, jer je tako “prorečeno” (a već smo diskutovali o tome kako se proročanstva naručuju, pišu i ispunjavaju i kako lakoverni veruju u njih);

2. zatim avramski bog osuđuje onoga ko je izdao “božjeg” sina za to što je učinio, kao da nije ni bilo “prorečeno”.

Iskaz broj 1 u potpunosti pobija iskaz broj 2, i obrnuto. Nekome ovde nije dobro, a to nisam ja. Ha ha ha.

Nabijem na onu stvar sve proroke i sva proročanstva. Dno dna...

Mentalni program, napisan od strane "B'Nai B'Rith”-a, sve što je “prorečeno” je poteklo iz njihove kuhinje. Samo što neće biti ni blizu onoga što vi očekujete.

Ja sam ovde i na drugim temama izneo mnogo materijala koga vi “busači u grudi da ste jedini u pravu” niste oborili argumentima, a i objasnio sam vam u par postova šta znači biti naivan. Toliko sam naivan da nikada nisam pripadao nijednoj crkvi, tako da nemam obavezu prema učenju bilo koje, a kad god me neki propovednik napadne sa svojim glupim pričama toliko ga isponižavam argumentima (jer poznajem sve religije) da može samo da obori pogled i trepuće očima kao semafor, u RL, a na forumima da laže (govori nebuloze) u moje ime.

Ja ću uvek da pođem od toga da ni moje učenje nije 100% tačno, počistiću prvo svoje dvorište, pa onda gledati u tuđe, a ne kao neki (koji vode čak i države), napravili su haos u svom društvu, a hoće da uređuju međunarodne odnose... propovednici koji poznaju samo jednu religiju nastalu pre 130-ak ili 140-ak godina (“bog se krio dotle od ljudi”) hoće bez argumenata da kritikuju religije čija su učenja doktorati za njihovo učenje... a zapravo najviše ih boli istina da to u šta oni veruju nije ništa do obične bajke.

Jezekilj 8

1 A šeste godine, šestoga mjeseca, dana petoga, kad sjeđah u svojoj kući i starješine Judine sjeđahu preda mnom, pade ondje na me ruka Gospoda Gospoda.
2 Car. 6:32, Jezek. 14:1

2 I vidjeh, a to oblik na oči kao oganj, od bedara mu dolje bješe oganj, a od bedara gore bješe kao svjetlost, kao jaka svjetlost.
Jezek. 1:5, Jezek. 1:26, Jezek. 1:27, Dan. 7:9

3 I pruži kao ruku, i uhvati me za kosu na glavi, i podiže me duh među nebo i zemlju, i odnese me u Jerusalim u utvari Božjoj na vrata unutrašnja koja gledaju na sjever, gdje stajaše idol od revnosti, koji draži na revnost.
2 Moj. 20:4, 5 Moj. 32:16, 2 Car. 16:14, Jer. 7:30, Jezek. 2:9, Jezek. 10:3, Jezek. 11:1, Dan. 5:5

4 I gle, ondje bješe slava Boga Izrailjeva na oči kao ona što je vidjeh u polju.
Jezek. 1:28, Jezek. 11:23

5 I reče mi: sine čovječji, podigni oči svoje k sjeveru. I podigoh oči svoje k sjeveru, i gle, sa sjevera na vratima oltarskim bijaše onaj idol od revnosti na ulasku.

6 Potom mi reče: sine čovječji, vidiš li što ti rade? velike gadove koje tu čini dom Izrailjev da otidem daleko od svetinje svoje? Ali ćeš još vidjeti većih gadova.
5 Moj. 31:16, 2 Dn. 36:14

7 I odvede me na vrata od trijema, i pogledah, a to jedna rupa u zidu.

8 A on mi reče: sine čovječji, prokopaj ovaj zid. I prokopah zid, a to jedna vrata.

9 Tada mi reče: uđi i vidi opake gadove koje čine tu.

10 I ušav vidjeh, i gle, svakojake životinje što gamižu i svakojaki gadni skotovi, i svi gadni bogovi doma Izrailjeva bijahu napisani po zidu svuda unaokolo.
Jer. 44:21, Jezek. 23:14

11 I pred njima stajaše sedamdeset ljudi između starješina doma Izrailjeva s Jazanijom sinom Safanovijem, koji stajaše među njima, svaki s kadionicom svojom u ruci, i podizaše se gust oblak od kada.

4 Moj. 16:17, 2 Car. 22:8, Jer. 19:1, Jer. 26:24, Jer. 52:27

12 Tada mi reče: vidiš li, sine čovječji, šta čine starješine doma Izrailjeva u mraku svak u svojoj pisanoj klijeti? jer govore: ne vidi nas Gospod, ostavio je Gospod ovu zemlju.
Psal. 10:11, Psal. 14:1, Isa. 29:15

13 Potom mi reče: još ćeš vidjeti većih gadova koje oni čine.

14 I odvede me na vrata doma Gospodnjega koja su sa sjevera; i gle, žene sjeđahu i plakahu za Tamuzom.

15 I reče mi: jesi li vidio, sine čovječji? još ćeš vidjeti većih gadova od tijeh.

16 I odvede me u trijem unutrašnji doma Gospodnjega; i gle, na ulasku u crkvu Gospodnju između trijema i oltara bješe oko dvadeset i pet ljudi okrenutijeh leđima k crkvi Gospodnjoj licem k istoku, i klanjahu se suncu prema istoku.
5 Moj. 4:19, 2 Dn. 29:6, Jer. 2:27, Jer. 44:17, Jezek. 11:1, Jezek. 40:6, Joilo 2:17

17 Tada mi reče: jesi li vidio, sine čovječji? malo li je domu Judinu što čine te gadove koje čine ovdje? nego još napuniše zemlju nasilja i okrenuše se da me draže; i eto drže granu pred nosom svojim.
Jezek. 9:9

:mrgreen:

Sve ovo što si copy-paste možeš da nabiješ mačku na rep (i još na neku stvar). Nema veze sa životom. Imaš X otužnih i debilnih hrišćanskih tema o "proročanstvima" koja se pojavljuju nakon što se "proročanstvo" već "ispunilo". :rida: Ovo je tema o sungazingu, zapravo o providnom napadu na sungazing, koji sam razbio argumentima kao zvečku.- Tako da ste vi, neuki verski fanatici, prošli kao bosi po trnju. :hahaha:

Ti branis nesto sto je samo po sebi pogresno i osudjeno na propast :mrgreen:

Eto nazivela se zena od Sunca ...stvarno lekovito :rotf:

Šta je pogrešno i osuđeno na propast?
farting_smiley.gif

Ko se "naživela od Sunca"? Navedi ime.
mitral10.gif

A mozda je reinkarnirala :per:

Misliš "se reinkarnirala"? Moguće. Da se povampiri (pardon, uskrsne) sigurno neće. :hahaha:

pogresno je to verovanje u Sunce koje je Bog stvorio da daje svetlost ljudima na zemlji i nista vise :manikir:

Pa nazivela se tako sto je umrla od Sunca koje je trebalo da je preporodi :mrgreen:

Pa naravno da nece kada ne veruje u Isusa nego slepim prorocima koji proricu iz svog lazljivog srca :per:

Nije im Bog dao tu nauku ..nego su je sami izmislili zarad neke koristi i obmanjivanja :aha:

Pogrešno je verovanje u bilo šta. Ne znam ko veruje u Sunce. Ja koristim Sunce kao prozor ka bogu i božanskoj svetlosti. Mene zanima bog, božanska ljubav i božanska svetlost, a ne jadni bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezani čovečuljci, njihova krv i njihovi strahovi. Nek se bog smiluje njima i onima koji su ih bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezali. Govori u svoje ime.

Koja ta je umrla od Sunca? Kako se zove? Kako je moguće da neko umre od Sunca? Zašto se ponižavaš i ispadaš glup?

80% ljudi na svetu ne veruje u Isusa. A i zašto bi s obzirom da je prepisao svoju biografiju od Sidarte Gotame (Bude) -
- i bio tek bleda kopija starijih solarnih mesija? Imaš mnogo jadnih i otužnih tema o Isusu, ovde nije mesto za to, jer ćeš se samo isponižavati svojim prizemnim komentarima. Ne postoje proroci; objasnio sam gore.

Bog nikome nije dao nikakvu nauku, naročćito ne ako se zasniva na veri u nečiju buđavu krv ili krvne žrtve (najgori satanizam). Uzgred, ako već hoćeš da se rugaš nečemu što ne razumeš, barem nauči kako se to radi. Ovako ispadaš smešan kao crtani film.

Pogresan ti je nacin da dopres do Boga ;) ne deluje to tako kao sto ti zelis makar i iskreno :)

Isus je put ili vrata koja vode do pravog Boga ...ne postoji drugi na zalost :aha:

Pa ova iz ove teme valjda :mrgreen: procitaj naslov teme :tajna:

Bog daje nauku cistu i istinitu ..samo neki se prave da ne postoji i ne zele je uciti :manikir: ---> Biblija koju vecina ljudi mrzi i prezire ;)

Kamen koji zidari odbacise postade glava od ugla ....rece Isus :mrgreen:

Nie bitno ciji je covek i u kojoj zemlji zivi ...ovakve vrste verovanja su lose po bilo koga ;)

Joga je povezana sa demonizmom ...meditacija sa zlim duhovima koji se njima cine dobri na pocetku a posle ih shebu kao ovu zenu :mrgreen:

Joga nije verovanje a veoma je daleko od demonizma.
Meditacija u hriscanstvu je MOLITVA upucena Bogu ili nekom svecu.

Pogresan ti je nacin da dopres do Boga ;) ne deluje to tako kao sto ti zelis makar i iskreno :)

Isus je put ili vrata koja vode do pravog Boga ...ne postoji drugi na zalost :aha:

Pa ova iz ove teme valjda :mrgreen: procitaj naslov teme :tajna:

Bog daje nauku cistu i istinitu ..samo neki se prave da ne postoji i ne zele je uciti :manikir: ---> Biblija koju vecina ljudi mrzi i prezire ;)

Kamen koji zidari odbacise postade glava od ugla ....rece Isus :mrgreen:

Naravno da ti je pogrešan način da dopreš do boga, čim veruješ u jadne obrezane ljude, njihovu krv (i ostale telesne tekućine) i njihove strahove. Sunce je postojalo pre ljudske marve, postojaće i posle ljudske marve.

Šta ja imam sa Isusom? Nikada nisam bio hrišćanin, niti ću to ikada biti. Zabole me, bukvalno, ona stvar i za Isusa i, za Muhameda, i za sve bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane čovečuljke. Neka se bog smiluje njima što su bili obrtezani, ali isto tako i onima koji su ih bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezali. Onaj ko ih je obrezao smatra da je bog pogrešio u anatomiji, pa onda oni ispravljaju grešku. Bednici.

Pa ova iz teme nema ni ime ni prezime. Valjda stoga što ne postoji.

Musliman bi mi rekao isto što i ti, samo što bi mi umesto Biblije ponudio Kuran. Navedi mi jedan, ali samo jedan jedini razlog zašto bih verovao tebni a ne njemu? Pošto nikada nisam bio ni hrišćanin, a ni musliman – zabole me ona stvar i za Bibliju i za Kuran.

Taj kamen je masonski kamen od ugla:

mason-g.jpg

Iskustvo našeg čoveka koji je upražnjavao solarnu jogu

Nie bitno ciji je covek i u kojoj zemlji zivi ...ovakve vrste verovanja su lose po bilo koga ;)

Joga je povezana sa demonizmom ...meditacija sa zlim duhovima koji se njima cine dobri na pocetku a posle ih shebu kao ovu zenu :mrgreen:

Verovanje u bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezane čovečuljke, njihovu krv i njihove strahove, je nešto najpogrešnije.

Pričešće je povezano sa satanizmom, kao što je Mojsijevo prinošenje volova, ovnova i golubova satani, što je lepo opisao u Trećoj knjizi Mojsijevoj, je najgori satanizam i demonizam u istoriji.

Joga nije verovanje a veoma je daleko od demonizma.
Meditacija u hriscanstvu je MOLITVA upucena Bogu ili nekom svecu.

Apsolutno tačno.

Bogu, a ne svecu. Sveci ne postoje.

sama rec joga zvuci sablazno ..i verujem da to nije nesto cisto ;)

A meditacija je drugo ..cak je Isus meditirao .tj dok se molio Ocu :)

Sama reč pričešće zvuči sablazno, isto kao i obrezivanje. Kako je odvratno reći (i čuti) rečenicu: „Pijte Hristovu krv! Jedite Isusovo telo!“ Bljak.

Isus je bio bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezan. Nek se bog smiluje njemu i onima koji su ga obrezali.

Indijanci u Severnoj Americi, pre najezde hrišćanskih varvara iz feudalne Evrope, živeli su hiljadama godina u skladu sa prirodom, po principu „svi za jednog, jedan za sve“. Indijanci, pre kontakta sa hrišćanima, nisu znali za reč „laž“, a njima srodni Eskimi čak ni za reč „rat“. Bila su to plemena i narodi koji su egzistirali u međusobnom miru i harmoniji sa prirodom, uz poštovanje svih prirodnih zakona. Zemlja koju su obrađivali, i kuće u kojima su živeli, nisu bile ničije vlasništvo, a sve što bi skupili za zimnicu, tokom leta, pripadalo je svima, prema potrebama. Eskimi nisu, jer su živeli u snegu i ledu, ali indijanci jesu, gledali u Sunce, odnosno upražnjavali sungazing, kroz generacije. E, onda su na njih navalili hrišćanski varvari, takozvani Hristovi vojnici, sledbenici bogohulno, bogoborno i protivprirodno obrezanog čoveka, i njegove nakaradne ideologije, koji je mogao otvoriti samo tri donje čakre, i funkcionisati samo na njima, dok su mu četiri gornje čakre ostale zatvorene, i koji nije mogao doživeti prosvetljenje, i izvršili su jedan od najvećih genocida u istoriji. Prvo su doneli hrišćanski sistem ograđivanja zemlje, zatim su im nametnuli korišćenje novca, doveli ih u ropski položaj i podredili svojim potrebama, tehnički nadmoćniji od njih, ali duhovno daleko slabiji. Šta im je posebno zasmetalo? Pa to što su indijanci upražnjavali sungazing, bili zdravi, nisu mogli da se razbole, nisu imali psihičke tegobe i živeli su dugo i srećno. Kad su hrišćanski varvari videli da se indijanske žene, zbog sungazinga, porađaju bez bolova, u njihovim bolesnim umovima javila se ideja, a tome su doprinele i brojne nebuloze iz Biblije, u kojima piše da se žena mora porađati u muci i teškim bolovima, da indijanci nisu ljudska bića, i tako su sebi dali za pravo da ih istrebe i potamane. Ostatak priče je istorijski poznat. Dovedeni su robovi iz Afrike, da zamene indijance kao radna snaga. Tako su hrišćani prešli iz jednog zla u drugo. I onda su se rugali, a i danas se rugaju, sungazingu, i onda a i danas bili su i ostali vezani za ograđenu zemlju i za prolivenu krv, umesto da budu vezani za prirodu i pranu.

Ne znam šta znači "bleje po čitav dan u Sunce"? Verovatno ne znači ništa. Na vrhuncu prakse se gleda u Sunce maksimalno 45 minuta, i to u okviru prvog sata izlaska ili zadnjeg sata zalaska Sunca, a zatim se spušta do 15 minuta, svakog dana za minut manje. Nikako i nikada se "ne bleji" ceo dan, jer je opasno za vid. Verski fanatik, ako hoće da oslepi, neka gleda u Sunce u podne... i oslepeće za dva-tri minuta. Ja to ne radim i ne savetujem nikome da radi. Samo ujutro ili uveče, u okviru prvog sata izlaska, odnosno zadnjeg sata zalaska.

U principu da. Ali nije nemoguće da se dogodi ovako nešto, naime da neki bezimeni pop uradi baš ovako nešto. Da se umre od sungazinga - potpuno nemoguće, kao što sam objasnio u kilometarskim postovima.

Hehehe,uzmi pa malo pročitaj darvinove nagrade... ne bi verovoao na kakve sve načine su ljudi uspevali da skončaju. tako da me ne bi čudilo ni da je neka tamo krepala od gladi pokušavajući da vrši fotosintezu.

Back