Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
njeno prezime bih uzeo odmah i bez pogovora

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dano..... ovo je neko derište..... i to devojčica najverovatnije :?
Primećujem kada neko hoće da me "zaj.ebe" da postavlja to pitanje.
A to je toliko glupo da nemam reči.
![]()
![]()
njeno prezime bih uzeo odmah i bez pogovora![]()

Bas zbog toga sto je jebbeno i boli me uvo da ga menjam, licnu kartu i ostalo, znas li ti koliki su redovi po tim sluzbama?
A, cekaj, ako uzme muzevo prezime, i pocne da ga maltretira, da ga ponizava, da dominira?
Ili ne uzme, i sve bude ok?
Nemoj mi samo reci da stvarno verujes u tu tvoju bljutavu teoriju da to uzimanje/neuzimanje prezimena govori o papucarstvu odnosno kuchkizmu.
Ne verujem u takvu teoriju ali verujem da je to jako dobar pokazatelj da je to tako.
Opet jonaj? Sad sam i ja radoznalaNema veze, treba mi malo nervoze.![]()
si napisala na onoj temi?Nema veze, treba mi malo nervoze.![]()

ja mislim da znam ko je.

A sta tebi znaci da zena uzme tvoje prezime? Da pomognem, je l' se osecas mocnije, pozeljnije, je l' ti to govori da te ona voli cak i i vise nego sto si mislio?
JA sam najgora. Ja sam zadrzzala prezime svog bivsheg muzza i nisam vratila...ni dete nisam vratila tako da...i televizor sam uzela....e...pa ti budi mushko....
Znam da hoćeš, ali to pitaj dr. Pavićevića, on ima veze.....

zar jos ne znas![]()
Poceo sam da se pitam ko sam? Skoro sve ovde na temi drugacije razmisljate od mene?![]()
Poceo sam da se pitam ko sam? Skoro sve ovde na temi drugacije razmisljate od mene?![]()

Da, samo bez ono "mocnije".