Borg
Domaćin
- Poruka
- 4.366
da to su dva prezimena.'el ti birg kvin sve pre zime?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da to su dva prezimena.'el ti birg kvin sve pre zime?
ja imam dva prezimena.
a pazi kad ne gradim karijeru...
osim ako se na forumashenje ne gleda kao na vid karijere.![]()

A ja kad čujem ovakve stvari, odmah mi pripadne muka.
I padam u iskušenje da napišem mnogo ružnog o tvom mišljenju ali, veruj mi, bilo bi previše za jednu... dve, tri teme.![]()

Sram te bilo ženski petkoda pojasnim :
nosim očevo i majčino prezime - jedno zbog titule , drugo zbog ponosa
tako sam želeo
i ne vidim problem u tome
zakonski nam je dozvoljeno isto kao i ženama
ops:da pojasnim :
nosim očevo i majčino prezime - jedno zbog titule , drugo zbog ponosa
tako sam želeo
i ne vidim problem u tome
zakonski nam je dozvoljeno isto kao i ženama
yebes zenu koja nema bar 2 prezimena......ja bih adanju-polakops:
Ja je ne bi stapom pipnuo.

ti si kurrva i zapostavljas decu! i ne peres rernu!!!

e, nisi normalna 
Kad cujem da zena ima dva prezimena odmah je gledam drugacijim ocima, da podsetim to su one zene koje svoju porodicu zapostavljaju radi svoje karijere ili cak zbog same sebe...Jos mnogo toga ruznog bi napisao o njima ali bice previse za jednu temu.

ti si kurrva i zapostavljas decu! i ne peres rernu!!!

titule?da pojasnim :
nosim očevo i majčino prezime - jedno zbog titule
Ne mogu da verujem koliko vas ima???
Napisi mi tvoje misljenje.
Gotovo da ne poznajem zenu sa 2 prezimena a da nije zmija..

Kad ja pročitam ovako nešto dobijem nagon na povraćanje![]()
Ja sam žensko, i znam šta me sad čeka, ali prva misao je i meni to što si napisaoTo da je ženi sa dva prezimena važnija karijera...
Osim ovo boldovano; ne mislim da je to loše, to je izbor, kao i izbor onoga koji ju je oženio.
Neki muskarci se i prevare kod izbora, zena im se drugacije predstavi a sve krene nizbrdo od kad ona kaze DA i kaze da ce zadrzati svoje prezime, pametniji bi trebalo da se okrenu i odu u tom trenutku.

Neki muskarci se i prevare kod izbora, zena im se drugacije predstavi a sve krene nizbrdo od kad ona kaze DA i kaze da ce zadrzati svoje prezime, pametniji bi trebalo da se okrenu i odu u tom trenutku.
Pa i neki muškarci se ženama predstavljaju drugačije; pa su te žene posle glupe, a nisu muškarci seronje...Neki muskarci se i prevare kod izbora, zena im se drugacije predstavi a sve krene nizbrdo od kad ona kaze DA i kaze da ce zadrzati svoje prezime, pametniji bi trebalo da se okrenu i odu u tom trenutku.
Kad cujem da zena ima dva prezimena odmah je gledam drugacijim ocima...