DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
pa uglavnom tako i počne...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u semi smo vise od dve godine, godinu u braku i ja sam u 9. mesecu trudnoce....a pocelo je sa tom famoznom frazom: ovo je samo sex![]()
u semi smo vise od dve godine, godinu u braku i ja sam u 9. mesecu trudnoce....a pocelo je sa tom famoznom frazom: ovo je samo sex![]()
oće malo sutra...
ekvivalent za žigola je prostitutka...
a za sponzorušu valjda logično ide sponzoruš...
od toko jebbanja svakom bi se kad tad makar malkice omaklo, ma kolko "pazio"...![]()
Pa istina samo sto ste se puno torbali, pa ste se morali ozeniti.
pa nije ni pazio i omaklo se dvared za 9 meseci....
Pa istina samo sto ste se puno torbali, pa ste se morali ozeniti.
aham, ko bi to ispustio...
navatala matorka dečka na bebu...![]()
oće malo sutra...
ekvivalent za žigola je prostitutka...
a za sponzorušu valjda logično ide sponzoruš...
ovo ako miš na jebbanje u trudnoći, ako tako računamo meni se omacinjalo svaki put...![]()
bogme nece biti....radili smo udarnicki na bebi, oba puta sam za tri meseca ostala trudna....
ma dva puta sam ostala trudna, prvi put je na zalost bilo neuspesno....![]()
ma dva puta sam ostala trudna, prvi put je na zalost bilo neuspesno....![]()
da, ovoga ima ali to nije prica sa pocetka, ovo dvoje su u vezi koju ne skrivaju od ociju javnosti....jel bi tu matorku vodio na rostilje gde su ti roditelji i rodbina i javno je vodao svuda?....ebote, ja svog sex partnera koji mi je prilicio po svemu pa i po godinama, nisam upoznala sa ocem 4 godine jer nisam imala sa njim vezu i ljubav nego veliko drugarstvo i fantastican sex.....
Pozdrav!
Prije nekih 2 tjedna sam bio u Danskoj kod sestre. Organizovao se neki roštilj, i tu je bilo ljudi različitih godina, kultura, baš raznovrsno.. U glavnom, sestrina poznanica u srednjim tridesetim i dečko od 17 godina (kasnije saznao) drže za ruke.. Pretpostavih majka i sin, alkohol ih uhvatio pa su u ritmu.. I odjednom se oni poljube. Tu su moje sumnje otklonjene.
Kasnije mi objasniše da su oni u stvari u vezi, iako je ona tačno duplo starija (34 godine ima žena). Ne u vezi u svakidašnjem smislu, već se s vremena na vrijeme vide, obično par puta sedmično. Kažu da se u budućnosti ne vide zajedno, jer to nije realno i nije ostvarivo, ali da se vrlo često posjećuju.
U glavnom, tokom roštilja i zajedničkih igranki, taj klinac bude sa njom u paru bez ikakvog ustezanja, kraj njih su tu njegovi roditelji, (nisam siguran, ali oni su u nekim ranim/srednjim 40tim), tu su još poznanici, kumovi rodbina i ostalo standardno, svi zajedno kažu kako se slažu. Ona dođe sa vremena na vrijeme kod njega kući gdje on živi sa roditeljima, on vikende često provodi kod te žene. Zajedno kuhaju, izlaze, zezaju se, seksaju se, u glavnom sve što ostali parovi rade. Baš mi ispričaše da su tog vikenda zajedno krečili neku sobu u stanu te žene, bili u kinu i na klizanju, navečer šta je bilo podrazumjeva se.
Istini za volju, klinac je zreo za svoje godine, ali i dalje, ja ga nekako više posmatram kao dijete nego kao odraslog muškarca. Ova situacija me veoma zainteresovala, svima u okolini tamo je to ok. Ne kažem da meni nije, naprotiv ni ja se u tim godinama ne bih bunio. Tata od ovog momčića je Danac, majka Hrvatica, emigrirali su kao vrlo mladi tamo pa su se apsolutno integrisali u društvo, svi ostali su Danci i imigranti sa strane, srednji stalež, sve uobičajeno, ovo napominjem u slučaju da ima kakve veze.
Zanima me kako vi gledate na ovakve slučajeve, prije svega osobe ženskog pola, da se probate postaviti u ulogu majke od ovog momka? Ili u ulogu žene koja je sa njim u "vezi"? Da li bi vam ovo bilo prihvatljivo? Šta mislite o ovakvom odnosu? Kasnije provjerih, ovo je potpuno legalno kod njih i ima ovakvih slučajeva.
EDIT: Vidim da me niste razumijeli. Žena koja je s njim u vezi nema 50 godina, već je duplo starija od njega. On ima 17, dakle ona ima 34 godine!
Ma sta god da jeste, neverovatno je koliko ljudi imaju opravdanje samo za sebe i svoje postupke, dok druge osudjuju...
Jedina smetnja mi je u prici sto je lik maloletan i tacno je da u tim godinama postoji velika razlika izmedju 17 god. i npr. dvadeset...ali opet, ko smo mi bre da sudimo!?
Ma dobor, verovatno se oni super slazu. Ali jebbem ti ja vezu ako mora doci dete da bi mi ostali zajedno ili da nam je to neka garancija. Kakvo neplanirano dete, to su price za malu decu.
e vidis, to nije samo sex, to je veza.....a svi pricaju kao upitanju je samo sex i nista vise.....oni su mnogo vise od toga i tu se postavlja pitanje sta jednu zenu u tim goninama nagoni da bude sa klincem pogubljenim u adolescenciji????
Добро, то си у праву, ово двоје и јесу у вези.. А ако је њима лепо мени још лепше..
А кад се говори само о сексу онда се другачије поступа..