Žena + puno mlađi muškarac - interesantan odnos

Dobro, aj neću se više zezati. Sin da mi dovede snajku, ja ne bih znao nikako drugačije da je gledam nego kao svoje dete. Evo, baš sam pokušao u glavi da predočim sebi celu sliku.

Inače, ovo što moja komšike umnožava, to ona misli osim na tebe, ujedno i na mene :flert: Nemoš ona bez svog komše bre :per:

Komšike, vidi vako: ja kako jednog mog druga, sa tim brojem godina, koje ima ovaj klinac, savetujem, tako bih savetovao i mog sina. Ne smem ti reći ko je taj drugar, ali je naš zemljak. Njemu isto kažem: opamprči ti lepo curu svojih godina. Najslađe je nekim ko te sve razume. I dalje tvrdim da je do plus-minus pet godina ozbiljna veza, a i brak, sasvim korektna stvar. Ekstremi uvek postoje, ali samo neka se deca vole i razmnožavaju.

aj bre da je opamprci i da ostane na tome ali da se petlja u vezu :roll:.....ma uzas.....

Dobro, aj neću se više zezati. Sin da mi dovede snajku, ja ne bih znao nikako drugačije da je gledam nego kao svoje dete. Evo, baš sam pokušao u glavi da predočim sebi celu sliku.

Inače, ovo što moja komšike umnožava, to ona misli osim na tebe, ujedno i na mene :flert: Nemoš ona bez svog komše bre :per:

Komšike, vidi vako: ja kako jednog mog druga, sa tim brojem godina, koje ima ovaj klinac, savetujem, tako bih savetovao i mog sina. Ne smem ti reći ko je taj drugar, ali je naš zemljak. Njemu isto kažem: opamprči ti lepo curu svojih godina. Najslađe je nekim ko te sve razume. I dalje tvrdim da je do plus-minus pet godina ozbiljna veza, a i brak, sasvim korektna stvar. Ekstremi uvek postoje, ali samo neka se deca vole i razmnožavaju.

kakvo crno razmnožavanje sa ženama starijim od njega štaznam deset petnes godina...:I to mu ne bi oprostio...

nije rec o tome sta ti dete ebe iza kulisa da niko ne zna, nego o tome da je ovakva veza opste prihvacena u njegovoj familiji....zato se i ne slazem da je to samo sex i nego da je to i emotivan odnos sto je po meni nenormalno i neprihvatljivo ....

Nego, komšike, aj ti trk danas u porodilište :) Mom malom je rođendan, pa da ima još jedan rođen tačno na ovaj dan :super:

nije rec o tome sta ti dete ebe iza kulisa da niko ne zna, nego o tome da je ovakva veza opste prihvacena u njegovoj familiji....zato se i ne slazem da je to samo sex i nego da je to i emotivan odnos sto je po meni nenormalno i neprihvatljivo ....

Ma kako da ne, vidi sad ti? Bolje da ebe raznorazne iza kulisa, pa da mu se i omakne da zatrudni, a da ne prica roditeljima.. Zar nije jos bolje sto je opsteprihvacena, emotivan odnos je neprihvatljiv? Vidi sad pa ti?
Vec se ne slazem, mislim da je sada pristrasnost uzela maha i ono sto kazu opravdanje imamo samo za sebe, ali ne i za druge...
Jeste da je maloletan i da mu fali jos koja godinica za tu pricu, ali sve u svemu bolje da je otvoren u svojim stavovima, nego da se krije jer ga onda i roditelji mogu bolje posavetovati.

hahaha. Razlika u godinama...? Primer
20male /30 female
30/40
35/40

Sa dvajes male, ja bi bijo šejik :hvala:

E, ozbiljno sada: on da ima petnaest a ona trideset tu nešto ne valja. Samo neka bilo ko od njih dvoje ima više od osamnaest i neka im bude kako hoće. Ionako sve to kreće od kućnog vaspitanja... Čim nešto nije kao kod roditelja, onda su roditelji bili loš primer detetu.

Back